VUTRA
ForumZajednicaKo ste?bLeSa-va fLeka !
LEGACY

bLeSa-va fLeka !

74 odgovora7,871 pregleda
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

zvana : mirjana dob: 12.06.1981 lokejshn: zvechan boje: sprzena braon-zelenoka plavisha :D duzina: 165centometrashka mrshavitza mjuzik : techno/electro + metal :> dovoljno ;) poz uzivajte :>

nov 2005.

Ovo neki oglas li ne prirode? ~~ Zajebawam se, nemoj da se cimaa... DOBRODO`LA!!! Samo da ti ka~em da ne dajea viae li nih informacija (mo~e na P.P. ako si zainteresovana ::histerija). Ovo je sasvim dosta. Ako daa joa informacija mo~e da ne bude lepo :mrzimpc I da, moram da ti ka~em da skroz cool izgledaa. ::behehe Ajoj, umalo da zaboravim da te pitam: `ta ti radia pored ove ograde, ili ata je ve? ::histerija

nov 2005.

Hehe...srame~ljivi kompliment ::behehe
JoeENTUZIJASTA

nov 2005.

Svidja mi se fotka.
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Hehe...srame~ljivi kompliment ::behehe ::histerija ::gulp hahahaha shta su to komplimenti :D :P
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

o bre Avrame , pa ti si skroz poludeo !!!!! shta ko moze mi uradi , tako ti boga :D ::sperm buahahhahahaahah prevazishla sam ja to sve :P btw, fala na dobrodoshlici ;) i .. .josh ovo dalje od mene ::histerija
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

tnx :)
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

eto , ja blesava zaboravih :D hahahaahahha zarobili me :D ::histerija

nov 2005.

pa mogu da te smaraju ako ostavish josh podataka....... eh sad... ::placko
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa mogu da te smaraju ako ostavish josh podataka....... kako !?!?!!!!!?!? chak i broj moba da ostavim .... dzaba , ne javljam se koga nemam u imeniku ;) mada uvek postoji neko ingore i block ;) btw, hvala ti shto se sekirash za me ;) :))) eh sad... ::placko ::behehe

nov 2005.

naci ce oni nachine :| ma nishta, to mi je duzhnost... :) shmrtz! ::placko idem ja da spavam sad... povredjen sam ::histerija
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

@Avram, bash si mamino zlato :) ajde lepo kuntaj ! laq notj .. zzzzz btw, hvala najiskrenije shto se brinesh ;)

nov 2005.

ccc... josh me terash na spavanje.. dooobro, idem... idem... ma bwe, nemash frke za to sto se brinem :) rekoh ti da mi je to posao ovde na 4umu, da se brinem o zhenskoj cheljadi ::sperm
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

heh , ma shto se mene tiche ne morash da idesh , ja to za tvoje dobro ;) ja odoh :> u jeeeee, al ti je uloga na 4umu zestoka , nema shta :) koliko uspevash u tome ? ;)

nov 2005.

Evo ja dosao na kratko, da postujem, cisto da nema 13 odgovora (nekome je nesrecan broj) Sta ces, uloga je uloga, takav je zivot. Neko mora i to da radi. A koliko uspevam? Pa mogu ti reci da dosta uspevam ;)
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hahahah 13 :pivo evo i ja doshla , prespavana :) u jeee kasnim na posa' :P btw, neznam ja da li tu uspeva :D

nov 2005.

Sreæom pa nisi svoju ulogu biro pa ti teško pada...

nov 2005.

@doors: Kako si pogodio da mi tesko pada? Posto je istina, pa sam planirao da se zhalim upravi vodovoda.... ::histerija ::histerija ::histerija Proveri ::super
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

CCC....Avrame
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ccc.. flekitze
korisnièko vimeENTUZIJASTA

nov 2005.

Dobrodoala Flekice! vidjao sam te na chill-u, lepo ato si doala i ovde.

nov 2005.

ccc...
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Proveri ::super hehehe evo chula sam po gradu prichaju Avram-u uspeva sve :D daj malo :P
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

nemo Avrama da mi dirash :D ::behehe ::histerija ::histerija ::histerija
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

:pivo c c c dzontretono , ko te dira ;)
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Hvala ! da ta sam i sa chill-a ;) Lepo i uzivam ;) a ti si tamo ?!!? mislim na chill-u ? korisnichko_ime ? ili tako neshto ? .. poz
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

bogati shta cukcesh ti sad ?!??!?! em te branim , em cuketash 2 ;) c c c c :D :D ::histerija o bozeeee , provali mene ;P
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

cccc klaberi rejveri

nov 2005.

ma ja to "cccc" cisto da se ne razliqjem od ostalih a ne dira mene niko... to mogu samo odredjene osobe ::histerija i da, meni uspeva sve... bash sve ::super
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hahhaa najbolji se rejveriii :D o jeeeee :P ahahahhahaha shat li si ti neko zvocalo ovde :P
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

da da bash niko ne upotrebljava cccc :D crko dabogda :D + ziv i veseo biJo ;))) ma bre ti si jedinstven ;) a te sobe mogu samo da uzivaju pored tebe koji si zajebant ;) a to dal ti uspeva to ti znash , verovatno te nagradjuju :D buahahahahahaha !~

nov 2005.

pa da, samo da uzivaju, i to na razne nacine ;) pa rekoh da mi uspeva, sad znas i ti :D a da, nagradjuju me ;))))))
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hahah , e bash me zanima chime te nagradjuju ? :P

nov 2005.

e o tome mogu da ti pricam samo preko privatnih poruka ::super mali nagovestaj: ::sperm ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ladno ti dajuuuuuu ::sperm o jeeeeeeeeeeeeeee :P ti ih nemash dovoljno :DDDDD u jeeeeeeeeeeeeeee, ja reko neka dzeja neshto , ovo ono :D oni to :P ahahhha , o bozeee :) nishat onda :P ja nem to :D samo dzeju ako osh :D

nov 2005.

pogresno si razumela, to je bio nagovestaj sta se desava kad mi one daju nesto... rekoh da se obratis na PP da bih ti detaljno objasnio :D a moze i vutra... ;)
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hahhaha jes , ja uvek pogreshno kapiram ::behehe a za vutru , znala sam ~) btw, PP, bash volish da detaljishesh ? :P

nov 2005.

pa sto uvek pogresno kapiras? poradi na tome :) pa da, nista bolje od detaljisanja.. mozes bas lepo da steknes utisak o cemu se radi ::histerija

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se