VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav svima
LEGACY

Pozdrav svima

20 odgovora2,661 pregleda

jul 2017.

Pa evo da se i ja malo prestavim :) Iz Bosne i Hercegovine sam. Prvi susret s vutrom je bio s 12 \ 13 god nije me niko natjerao sam sam htjeo da vidim tog zmaja :lol: , onda sam rijetko i s 15 po eo svaki dan i nisam se pokajao nemam nikakve posljedice nit sli no funkcioniaem normalno ko i pre vutre. Volim igrat koaarku, fudbal, odbojku. Volim dru~enje, ~ivotinje i biljke. Volim bleju i da se koje pivo u ograni enoj mjeri popije, volim prirodu i u prirodi sjedit i malo roatiljat u finom druatvu. Volim da duvam, osjeam se fantasti no marihuana je dio mene, dio mog ~ivota, ko me takvog prihvatit, prihvati ko ne nek produ~i i neka 'tiau miau' ko me stvarno voli nee htjeti da me mjenja. Volim sluaat zabavnu muziku, Hip Hop, tehno, PSY sve zavisi kakva je situacija, volim rejv. Volim lijepe i dobre cure, prije svega pametne i fino odgojene kojih je sve manje, zato sam slobodan i fino mi je, hehe ali nekako razmialjajui Jebem li ga svaka cura ima nesto u sebi sto je cini lijepom i privlacnom naravno ima izuzetaka, jbg nije svakom majka priroda podarila ljepotu i zdravlje, al' nekako ne mogu da se otmem utisku da vecini muskarca glavnu ulogu igra koliko dupe i sisu cura ima nego velicina njenog intelekta. Kad malo bolje skontamo dupe se oklembesi, a sise se vremenom razvuku do pupka, a intelekt zauvjek ostaje lijep. Nepodnosim dvoli ne osobe, ljubomorne i zavidne. U mom ~ivotu su samo iskreni i pravi prijatelji kojih je sve manje, ostale ignoriaem ili se to svodi na ''ao, zdravo'' Ne volim nacionaliste volim svoje poatujem tue pogotovo ovaj Balkan, Pa zato molim sve "muslimane", "srbe" i "hrvate" da me zaobiu, pricam samo sa ljudima. Legalizacija marihuane bi bila pun pogodak za svaku dr~avu, bilo bi viae para, ak mislim da bi se bolje ~ivilo, manje bi mlade~i bilo u zatvoru i u domu. Bolje da se viae zanimaju veim kriminalcima koji stavljaju u promet mdmu, speed, kokain, heroin, krek itd bilo bi manje smrtni slu aj. Volio bi da se legalizuje, kao ato reko bilo bi viae para viae zaposlenih kada bi se prije svega ljudi zaposlili u uzgoju marihuane u medicinskim i industrijskim svrhe. Pa fino da se otvore fabrike za proizvodnju papira, stakla, plastike, odjea, cigli, stakla, ma svega, zna se ata se od marihuane mo~e pravit i da je sve duplo bolje i kvalitetnije, pa i biogorivo od marihuana imaju i dokazi da je ovo sve postojalo. }ivilo bi se bolje, a Boga mi i zdravlje jer je sve bio. Naaao sam vas 2015, neato malo itao i to je to. Posle sam se registrovao 26.02.2017 kucao sam "kako uzgojit marihuanu vani", a sad ata god ukucam za biljke ili neke mrvilice, sorte i sli no izae vutra.org jer ima drama tema. Naaao sam vas iz razloga jer mi je pun rac uli ni dilera i uli nog stanja (rijetko se naleti na dobru), puaio sam stalno i od proale godine smanjim, smanjim i po gradu hodat, zadnji put sam u maju puaio, dosta sam novca uatedio i ulo~io siu u moju biljku, smirio sam se ulica ko ulica znaju panduri ko vari, a ko ne manjr godine sam se smirio nekad spalim, da bi se moje ime malo izbacilo iz pandurskih usta, pa se odlu i za prvi pokuaaj sa uzgojom marihuane za sad ide dobro, stvorila se ljubav izmeu mene i same biljke Marihuane, kada joj odem izljubim je, izmiriaem je, gledam, le~im kraj nje i tako, nekad je sanjam volim san kad u snu varim i po nem se smijat otvorim o i osmjeh je tu hehehe, i tako smirio sam se sad u samo kod kue da varim niata grad bolje je, sada je to ve viae od ljubavi i hobija imam dosta biljaka i cvijea koje nisu marihuana al sam po eo i to da njegujem. Moj prvi grow - Domaja Idue godine e biti viae naravno vidjet i neki dobar PC Box napravit. Nadam se da nisam pretjerano u pisanju hehe:banana_rasta::popcorn:::joint::joint2: Da napomenem da mi je ovo najbolji forum dosad i da vam se zahvalim na svemu dosta ste mi pomogli hvala vam od srca super ste. :vutra: Legalize it!

jul 2017.

Bolje vas naaao, eh to mi je drago. :thumb: Edit: Samo da ispravim ovo ato sam napisao da ne bi neko pogreano skontao ovako stvari stoje. Volim Balkan, al ne volim ljude koji su nacionalisti, pa sam ono napisao da pri am samo s ljudima odnosno samo s onim koji ne vreaju tue ve poatuju, a vole svoje. Nisam se lijepo izrazio.
hazeriZMAJ

jul 2017.

Dobrodosao-a:Dna najbolji :respect:

jul 2017.

:lol::lol: Hvala, bolje vas naaao :)

jul 2017.

dobrodosao hermi u heheheh mi misli zenska ono mudanja ispao dobro da u dnevniku nije tako heheh

jul 2017.

Hehehe :lol: jbg, sigurnost je sigurnost, hvala bolje vas naaao, hahha :thumb:
EysanunaENTUZIJASTA

jul 2017.

Pozdrav zemi, i ja sam iz BiH i tek se uclanila ovdje. Tvoje predstvljanje je lijepo za citat, prava pozitiva. Dobrodoaao.

jul 2017.

Hvala ti drugarice. Dobro dosla i ti na najbolji forum

jul 2017.

Hermic...haha... Weed...bravo majstore...sto nisi do kraja isao sa zenskim rodom???...u svakom slu aju dobrodoaao...:vutra:

jul 2017.

Hahahaha ima u mom dnevniku na strani 5 neka manja rasprava hehehe hvala bolje vas nasao

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se