VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Odakle Vi ovde ?!?!?!?! :)
LEGACY

Odakle Vi ovde ?!?!?!?! :)

72 odgovora6,996 pregleda
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

za ovaj sajt, za koji mogu da kazem da je superishka odradjen , reko ortak iz Caglavice ~) btw, zelim vam, puno chlanova !!!!! :pivo
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

kakvih???
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

normalnih ;)

dec 2005.

ja sam ovde nov i tesko se snalazim link sam nasao na http://www.goasapiens.com/forums/

dec 2005.

zasto se tesko snalazis?

dec 2005.

ja takodje sa www.goasapiens.com ::behehe
flekitzaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

haha sve neki goasi :P hehehe puni se bre m ? ~~
baD smOukaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

NEZNAM NI JA SAM!!!!!!!!! ~)
Kool King TENTUZIJASTA

dec 2005.

vidim uveli ste neke novitete dok me nije bilo. neku~in kako vam je teako snalaziti se u ovome.

dec 2005.

nasao sam vas preko googla
flekitzaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

znachi guglash i nadjesh nas jel ? hehe

dec 2005.

Belgrade city Serbia and MOnteNegro bar za sada!!!
flekitzaISTRAŽIVAČ

jan 2006.

uu pa drago mije da se forumche pooni ;) uzivajte ljudi :)i naravno uputite ljude na ovaj sajtitj ;) poz
2fingaISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Gugl 8)

jan 2006.

meni reko prijatelj zbog recepata pa sam došo malo i na forum :oral: :ajm_vit_stupid: :joint: :qchka: :qchka: :qchka: E jebeni su vam smajlièi
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

:( trebao si vidit prije smailice..... a sad ih vise nemaaaa....

jan 2006.

forum.konoplja.org 8)

jan 2006.

Ja u googl ukucao uzgajanje marihuane kad ono vi. Jos samo da znam gde moze da se nabavi semenje sem u Holandiji a da ne sviras klavir leteo bih :joint:

avg 2006.

meni je frend preporuèio uz 'èarobne rijeèi' -imaš sve na njoj, *ebeno dobra stranica, i slièno... zadovoljni:?:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2006.

Ah taj èudesni gugl... 8)

avg 2006.

drugar mi poslao link :D

sep 2006.

preko www.reggae.co.yu lutao netom i tako.... extra ste... samo kad bi vam pravila bila malo manje stroga jer imam problem...ali sanacicu se ja...
SLO-EraLEGENDA

sep 2006.

welcome :D
bLuNt.zLEGENDA

sep 2006.

bokbok. newbie na forumu. Frend mi dao link :) Nelosh comunnity moram priznat...

sep 2006.

Pravila su formirana pola prema opatoj kulturi ponaaanja na forumima a pola prema greakama "starijih" korisnika ;) btw. Dobrodoali!

sep 2006.

ostao bez vu nema sanse da zaspim ajde ukucam na google vutra 1i site vutra.org ;) ovako imam zanimaciju do povratka za bg mislim vec sam par sati ovde i svidja mi se cudo pre nisam kucao vutra ccc nebitno otisao ja u out ps: ima neko iz pu ovde !? :(
unknowerAMBASADOR

sep 2006.

pa jbg ne znam sta sam kucao na googlu ali znam da sam trazio nesto oko vutre i tako.....ma nemam pojma kako sam stigao ovde zar je bitno koji je pretrazivac :wink:

sep 2006.

pozdrav sa Karaburme, nasao sam vas preko google, naravno bas to mi je trebalo, EXTRA ps.sad videh da sam apsolutni pocetnik, bas lepo, dugo to nisam bio :)
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Dobrodoali...nek vam zeleno bude inspiracija kroz ~ivot! :D
gensAMBASADOR

sep 2006.

WLCM :matrix:

sep 2006.

Google Enterprise Ship.. :) :banana_jahach:

sep 2006.

google

sep 2006.

malo sam se u zadnje vrijeme poceo baviti uzgojem pa mi je jedan prijatelj rekao za ovu stranicu... 8) 8)
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Welcome everybody... 8) Samo èitati,pitati,pouèiti i uèiti...! :dogovor:

sep 2006.

Ja sam na google pretrazivacu malo trkeljo i trkeljo i naletim na VUTRA.ORG.Udjem ,odmah se nasmijem i iznenadim i naravno odmah registrujem, a onda vidim starog druga na forumu.Hhehhehe, tad mi je bil jos draze jer znam da moj drug nece biti tamo gdje je bezveze i gdje su raja losa.Sa sigrnoscu sam znao da je ovaj forum i raja u njemu 100 posto SUPER!!!! :D

sep 2006.

ja naso preko jednog bannera! i sad planiram biti jako aktivan(u forumu a i u pusenju vutre) i mozda kasnije uzgojiti nesto!! :twisted:

sep 2006.

Ehhh kod vas u SLAVONIJI sve valja za biljkicu.Ima te prostora, zemlje,svega brate mili.Znas kako je u gradu u smogu,dimu,betonu.Gdje da ja sadim jedino na balkonu ili pod neonkom u podrumu.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se