VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav iz slavonije
LEGACY

Pozdrav iz slavonije

16 odgovora1,595 pregleda

avg 2009.

pozdrav iz slavonije. inae sam napola ~idov, napola nijemac a po vjeroispovjesti sam katolik. joa se nisam napuaio ali sam puaio travu pa sam se zainteresiro. sluaam rap, volim nogomet a navijam za Juventus. najdra~i igra i su mi Del Piero i Giovinco. od rapa najviae volim 2Paca, Alkaholikse, Immortal Techniquea i NWA. pokauaao sam i da pravim beatove ali sam shvatio da to ne zvu i kao neato moderno ve kao old school cooliov beat pa sam odustao. za stranicu sam saznao prije oko godinu i pol od prijatelja koji je pretjerano sluaao cypress hill i NWA pa se po eo zanimati za travu, ak je i nabavio sjemenke ali je bio pre lijen tak da ih nikada nije zasadio. a i bolje da nije jer smo mu svi tvrdili da je mjesto prejavno za to ali on je budala tvrdio suprotno. ina e on nikada nije doaao u kontakt sa dragom nam biljkom:sun2:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Dobro doaao... :wave: Ina e, koje si godiate? :icon_cool:

avg 2009.

1990
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

:thankyou: :icon_lol:
chupoAMBASADOR

avg 2009.

DOMACA ZADACA- nabavit marihuanu i napusit se.. i obavezno javiti kak je bilo! (mozda dobijes inspiraciju za repanje)

avg 2009.

to svakako. radim na tome:pat:
#34POZNAVALAC

avg 2009.

Dobro si nam doaao :) Samo uvaj se! Ovaj forum uzrokuje ovisnost! Nisam imao net 5 dana pa vidi me sad- piaem ovo u 04:13 ujutro!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Mani se ovakvih savjeta! Mi nismo tu da ljude poti emo na konzumaciju bilo ega. Tu smo da informiramo i prezentiramo realne injenice, a na temelju istih pojedinac odlu uje SAM, ato e i kako e, te da li e uope.
chupoAMBASADOR

avg 2009.

sorry jbg... daj mi samo objasni dokle se smije ic sa savjetima? ima tema- kako najbolje iskoristit joint. i prepuna je savjeta kako se sto bolje napusit od jointa.. i ja mislim da ce on bez obzira na taj moj savjet ipak odlucit sam... ma ustvari kuzim sta sam zeznuo, nece se ponovit

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se