VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Lijep pozdrav iz Bugarske
LEGACY

Lijep pozdrav iz Bugarske

30 odgovora1,670 pregleda
#34POZNAVALAC

jan 2009.

Bok, zdravo, sellam svima :sun2: Frendovi me zovu marinkis. Ja sam iz Bugarske. Valjda bit u naj udniji koristnik na ovom forumu zbog razloga oko kog sam naaao ovaj forum. Vutru sam po eo duvat kada sam bio u 6. razredu. Kada sam bio u 10.razredu po eo sam se baviti hrvatskim jezikom te pokuaavajui da spojim moju ljubav prema hrvatskom jeziku s ljubavi prema uzgoju kanabisa naaao sam ovaj udan forum. Imam 7 godina iskustvo u outdoor-u te sam ove godine (jer tek sada imam uvjete) po eo s indoor-om. Rado bih se dru~io s growerima iz bivae juge da bi poboljaali urod i meunarodnu suradnju:email: Lijep pozdrav svima
EXARPPOZNAVALAC

jan 2009.

Dobro nam doaa care :sun2: Neka se budovi maste :bong7bp: :vb_wave::signs046::respect:
Silent BobPOZNAVALAC

jan 2009.

Svaka cast marinkis! Dobrodosao.
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Ja ka~em jednu dr~avu na primjer Bugarska a vi sad meni recite zaato sam ja baa tu dr~avu rekao. I to je smjeano! Ina e dobrodoaao i definitivno si jedinstven, kak to da si hrvatski jezik po eo prou avat?

jan 2009.

U jebote sesti razred...joj majko mila.
krasta-zgPOZNAVALAC

jan 2009.

Dobrodosao :thewave:
LedoENTUZIJASTA

jan 2009.

Dobro doso druze, ti si onda vec dip.ing. hehe ja sam u 6.razredu jos sviro tamburu i violinu:-)
ultra'90ENTUZIJASTA

jan 2009.

dobrodosao, uzivaj na forumu majstore:sun2:

jan 2009.

welcome :pat:
#34POZNAVALAC

jan 2009.

Ma preci su mi bili iz Hrvatske ( bar mi je ovako djed velio kada sam bio mali). Kada sam se po eo baviti tim jezikom ve sam znao ruski, njema ki i engleski pa mi palo napamjet da nau im i joa neki jezik:icon_lol: btw `amane ne ku~im ti baa ono zaato je to smjeano...

jan 2009.

welcome amigo:sun2:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Mah zanemari moje izjave koje ne razumijea, slabo to tko razumije:dog_walk2:
#34POZNAVALAC

jan 2009.

Hehe va~i :) I hvala svima na dobrodoalice :thewave:
BrenerPOZNAVALAC

jan 2009.

Dobrodosao amigo @`aman zesci lol
FlegyPOZNAVALAC

jan 2009.

dobro doso,mislim da cemo mi vise uciti od tebe nego ti od nas ipak si ti vec doktoriro vutru :sun2: .... nisam znao da i u Bugarskoj ima nasih ljudi na vutrri :)
#34POZNAVALAC

jan 2009.

Ma imam i ja joa u iti pogotovo ato se indoor-a ti e. Naravno ima i kod nas ljubitelja naae omiljene biljke ali je situacija potpuno druga ija...nema kod nas "aiptarke", growera je puno manje (gotovo ih nema) a kvalitetna trava posle listopada sva ide u Gr koj zbog naaih mafijaaa koji vladaju zemlju. Ali najvea razlika izmeu Bugarske i zemalja bivae Juge je da je kod nas pokret za dekriminalizaciju puno slabiji. Nemate pojma kako sam se obradovao kada sam video koliko ljudi ima na ovom forumu i koliko od njih ne vjeruju da biljka postaje potentnija kada ju gnojia mlijekom kao ato je na forumu bugarskog pokreta za dekriminalizaciju. S obzirom na to svaka ast svim informiranim i educiranim forumaaima (i onima koji koriste google pre stavljanja glupih pitanja).

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se