VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ja sam ovdje novi
LEGACY

Ja sam ovdje novi

18 odgovora1,866 pregleda

dec 2006.

Ja sam ovdje novi. Poèeo sam uzgajati Wutru prije kojih dva tjedna. Zasada ide dobro, poželite mi sreæu.
ajjj sretno,baci koju sliku..! :wink:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Prvo Dobro Dosao i zelim ti da steknes znanje a ne srecu u gajenju (ovo kaze neznalica-kakva ironija) Mislim da ce ti trebati ovaj forum koji ima neka mala pravila da bi se svi lakse snalazili i da ne dolazi do zabune pa bi ti valjalo da procitas Pravilnik koji imas kod mene u potpisu ili skroluj stranicu na gore pa ces ga naci... Pokusaj da uskladis pitanja sa temama i mestom gde pripadaju...to sto si nov znaci da bi trebao ovo pisati u Kako ste nas nasli ili Sve i svasta
InqAMBASADOR

dec 2006.

SRECNO :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Sretno i ne zaboravi na najva~nije pravilo - NIKOME, ALI BA` NIKOME NE SPOMINJI DA SADI`! btw - dobro doaao i sretno! :)
P.P.POZNAVALAC

dec 2006.

...ako bas moramo... dobrodošo i sretno!!!
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

sretno brate. što se tièe gajenja....nemoj da te moramo savjetovat kak to niko nezna (pa èak ni ti) spike o super staarcima,frendovima i tak to, sve je to ok, ustvari sretno, i pazi se, p.s. fumati je jedno al gajiti pa fumati, to je ...nešto drugo ;) tu poèinješ shvaæati kanabis kulturu i progon kulture, iskreno se nadam da ti ovo ima smisla, zapravo ne samo tebi, veæ i dosta njih drugih SREEEETNO

dec 2006.

Hvala vam svima i obecajem da cu od sada nadalje prilagodjvati postove temama ili... teme postovima... ili... ma uglavnom thanx
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

:wink:
RadeAMBASADOR

dec 2006.

Dobrodosao i srecno u uzgoju. Prvo skupi sve potrebne informacije pa onda pocni,to ti kazem iz iskustva da se nebi razocarao nekim nesrecnim slucajem koji si mogao spreciti.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se