VUTRA
ForumZajednicaKo ste?alo ekipa
LEGACY

alo ekipa

18 odgovora1,369 pregleda
ja sam dnb dj i producent iz Splita zvan Implant... pusim dim vec godinama i razlog zasto sam dosa je da naucim kako doma to uzgojit jer je postalo vec previse skupo za rijesit znam za ovaj forum vec duze al sam bia prenadimljen da se registriram i uvik bi zaboravia :D eto pozdrav iz zadimljenog Splita :cool44:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Dobrodoaao Sve ato ti treba da nau ia je dostupno mo~da malo raatrkano ali skontat ea se Sretan ti grow
e hvala ;) vec sam se bacia na studiranje :D
mr.skunkAMBASADOR

jan 2009.

dobro doaao :sun2:
FlegyPOZNAVALAC

jan 2009.

dobro doso,nadam se da ces brzo sve shvatiti kako sto bolje uzgojiti biljkice . . . :) :watchplant:

jan 2009.

Sad svi splicani znaju da DJ implant namjerava da uzgaja. :hehe: Ili bar ovi sto su na forumu. Hehe salim se dobrodosa
bongashLEGENDA

jan 2009.

LOL, i meni je proalo kroz glavu ... a neka ovika, ako voli istupat javno ...
SuperAngelPOZNAVALAC

jan 2009.

Hehehe fora, cini mi se da si puatal u Mo vari nekad davno right? 1. pravilo: uvaj identitet (javi se adminu za pomo da te preimenuje ili neato sli no) :icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen:
bongashLEGENDA

jan 2009.

a uj, ko nema u glavi, ima u nogama, ne znam samo ata mu je ovo trebalo ... momak, jesi svjestan da panduri prate forum a ti si im upravo dao ime, prezime i adresu. Bolje se ostavi orava posla da ne zavraia
pomislia sam na to i zahvaljujem na vasoj zabrinutosti...al ako me nisu skupili jos sa facebook-a i myspace-a onda nisam siguran ni da ce odavde i da pusta sam u mocvari :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se