VUTRA
ForumZajednicaKo ste?pozdrav iz beograda :)
LEGACY

pozdrav iz beograda :)

18 odgovora1,289 pregleda

avg 2009.

pozdrav svima !!! u pocetku moram da kazem da mi je bash drago sto sam nasao ovaj forum i drago mi je sto cu sada upoznati sve vishe i vishe ljudi koji vole duvati travu :) nashao sam vas preko googla tako sto sam ukucao " koje su posledice marihuane " ( inace bio sam se smorio , pa reko da vidim sta se desava kad se naduvam :))) ) i tako evo me sad ovde :) prvih 2-3 puta kad sam pusio travu , NISAM ZNAO DA JE TO BILA TRAVA :) inace evo , sad ce 2 i po godine kako se zanimam travom . travu pushim zato sto me opusta , prija mi , i uvek imam inspiracuju za stvari koje radim . bavim se muzikom , repujem , pisem textove ( i tu trava zna dosta da pomogne :)) ) po prirodi sam budala , tako da kad nesto lupim nemojte da se cudite :) to je nesto ukratko o meni , ako nesto nekog zanima neka slobodno pita ;))) uzivajte...! PEACE AND RESPECT :smoke18:

avg 2009.

pozdrav svima imam jedno pitanje!imam biljku vani posadenu narasla mi je blizu 4 metra i zanima me koliko ce biti na njoj!!star je oko 4 mj.

avg 2009.

mi smo raperi iz sl.broda...mi isto volimo pusit drogu,ali za skladanje nam treba MALO SVEGA,pozdrav iz slavonskog broda

avg 2009.

lijep pozdrav i dobro doali :)

avg 2009.

Brate , ja ne znam , il si mnogo naduvan pa si promasio temu ili si dovoljno lud da omasis temu ???

avg 2009.

au omladine :ohno:
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

dobro dosli..i uzivaj te :))

avg 2009.

Hvala ;)
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

molim;) a valjda vas je vise..ili sam krivo skontala..ajd koda je bitno..haha
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Treba vam da, zdravog razuma, i to ne malo nego extra puno. :ohno:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se