LEGACY
Pozdrav braco i sestre :D
12 odgovora1,325 pregleda
Dr_House
ENTUZIJASTA398 REP50%
→ Poznavalac
Dr_HouseENTUZIJASTA
feb 2021.
feb 2021.#1
Veliki pozdrav svim clanovima foruma i od mene.
Vec dugo citam raznorazne stvari po forumu, kanim se da zapocnem svoj prvi grow i mislim da je dosao taj trenutak.
Nama dragu Marijuanu sam poceo da konzumiram jos sa 16 godina(citaj imam 25), i od tada shvatam da nam je ta biljka neophodna za spas celoga covecanstva bez imalo preterivanja (ko je citao iole nesto o nama dragoj biljci zna o cemu pricam)
Citave 2 godine sam dimio vutru a da cigare nisam ni koristio osim za mix :D
Vutra.org sam jos davno pronasao slucajno preko google pretrage, malo sam se vrteo po temema, hteo da zapocnem grow ali sam tada bio jos maloletan a uslova kod kuce nisam imao zbog svojih, a najvise sam se plasio zakona
Sada je vec druga prica, imam uslove, prostor, neki budzet koji nije ko zna sta ali je najbitnija volja, a i dosadilo mi je da pusim raznorazne travurine koje se prodaju na ulici, zelim da imam svoj vlastiti dim :D
Elem nebih vas vise zadrzavao, sada kada sam se odlucio skroz na skroz, bice vremena za pricu i druzenje.
Za sada pozdrav svima jos jednom i veliko HVALA za sav trud i iskustvo koje delite sa svima nama sve ove godine.
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
feb 2021.
feb 2021.#2
Pozdrav. Ako ima pitanja, search. Ako krene Grow, mentor. Ako krene s mentorom, dnevnik. I eto te vec kao iskusnog
lana :D Dobrodoaao.
43 REP86%
→ Istraživač
Chan
ZMAJ17.579 REP
ChanZMAJ
mar 2021.
mar 2021.#5
A pre search-a citaj dok se ne zbunis i dok te ne zaboli glava pa opet citaj i onda ovo sto bizzzo kaze :D:thumb:
44 REP88%
→ Istraživač
maj 2021.
maj 2021.#7
Pozdrav,poslala sam bratu Sjemenke koje je on narucio iz slo kod mene na adresu u hr i ja nisam znala prvi put se s tim susrecem posaljem paket s tabakerom i djemenkama mu za rodendan sad vidim pise da je paket zaplijenjen na carini?sta to znaci kakve su posljedice molim vas ako znate da kazete uf bas sam se prepala radim ko med sestra i msm da sam veliku gresku napravila ,help
thorazine1
ISTRAŽIVAČ59 REP6%
→ Entuzijasta
feb 2021.
1 / 8
feb 2021.
dec 2021.