VUTRA
ForumZajednicaKo ste?extra ste ...
LEGACY

extra ste ...

40 odgovora4,088 pregleda

okt 2006.

google ... fala qrcu da sam u ovoj 2006 godini naisao na nesto meni stvarno zanimljivo i korsino na netu ... vutra.org nadjoh na google sasvim slucajno i momci mogu samo reci svaka cast za ovo od mene imate punu podrsku i mislim da ce pola mog grada da se uclani ovdje kada saznaju za site ... sada idem pregledati site dalje ima dosta toga a ja sam tek stigao ... pozz svima LEGALISE IT

okt 2006.

Brate...lijep pozdrav i ugodno dru~enje ~elim :D
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

Welcome to the ganja academy. May the weed be with you! :D
Preko herbateke. Tra~ila sam ljekovito bilje i narodnu medicinu, pa mi je izbacio i vaau stranicu, tamo gdje piae o vutri i medicini. i to je bilo to :roll: ljubav na prvi pogled :srtze:
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

Ti si kao neka novinarka? Jel piaea za kakve novine da nas malo promoviraa? :wink:

okt 2006.

ovo treba nagraditi :> ljubav na prvi pogled , ja0 ja0o ja0 :P :banana_jahach:
Kool King TENTUZIJASTA

okt 2006.

sla~em se sa 4m1r-om.treba je nagraditi.za nagradu neka poaalje malo vutre meni i 4m1r-u i naravno adminima da i njih ne zaboravimo.btw dobro doali
Ne radim kao novinar, radim kao PR manager (public relations mgr.) A vutru ne aaljem da se ne rasipa. Svi ste welcome kod mene. Samo kad postavim taj knauf :wink:
Kool King TENTUZIJASTA

okt 2006.

nema veze sto ce se rasipati.lipo zapakiraj i sve ce biti ok.ko se sla~e neka digne ruku :tjao:

okt 2006.

ja! ja! ja! :mrgreen: dr~im te za re ;)

okt 2006.

dobro dosao :)

okt 2006.

A kako sam vas nasao!? pa jednostavno ,malo se interesovao oko ganje i eto vaseg sajta procitah ,svideo mi se i odmah se uclanio
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

okt 2006.

dobro doaao i Ti :D
Kool King TENTUZIJASTA

okt 2006.

:dobrodoshao: :dobrodoshao: :lamer:

okt 2006.

Ja mogu reci sledece ,ovo mi preporuèio drug koji nije uplivo u ove mirne vode ali znajuæi me i moje dugogodišnje zanimanje za ovu oblast nije èeko ni trenutak da me obavesti da ne ostanem slep kod oèiju
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

okt 2006.

:D dobro doaao
UserNameENTUZIJASTA

okt 2006.

Da sam trazila ovak nest ne bih nasla.. stvarno sam ponosna na sebe. pozdrav svima :lol:
BeyondLEGENDA

okt 2006.

Dobrodoala :cmok: :tjao: :maryjane: :maryjane: :maryjane:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2006.

Dobro nam doala! :wink:
gloss_zelenkyAMBASADOR

okt 2006.

:dogovor: svima topla dobrodoalica! :dobrodoshao:

nov 2006.

Zamisli... svaka èast ovoj stranici, okružena je pravim ljudima. Maa eto frend mi je rekao da ima neka stranica sa grassom, pa evo i mene. ludilo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se