VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Neaktivni pusac marihuane iz Rijeke
LEGACY

Neaktivni pusac marihuane iz Rijeke

44 odgovora3,111 pregleda
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Evo da se i ja predstavim. Uglavnom 22 godine. Radim kao informaticar. Volim sve sto vole mladi :D Pusim Plavi Walter. Prvi put sam zapalio sa 15 godina u sumi i nakon toga redovito sam pusio 4 godine i uzivao u blagodatima THC-a. Nisam pusio marihuanu vec 3 godine i ako sam veliki ljubitelj iste ali nazalost sam izgubio kontak sa ljudima od kojih sam mogao nabaviti i sada sam suh :crash: . Eto toliko o meni ;)
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Uf brzo briai zadnji dio posta Zabranjena ponuda potra~nja ilegalnih proizvoda ajde dok ne vidi admin neki I itaj pravilnik
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Efo ... nadam se da sam bio dovoljno brz ... :)

nov 2008.

Jesi :D btw. Dobrodoaao!
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2008.

Hahahaha slippery bastard this one :D :maryjane:
3ananasa2ENTUZIJASTA

nov 2008.

mjenjaj hitno ime u petar panj! nekako je primjerenije za ovaj forum :D
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

dobra ideja ... vidi se da nisam dugo pusio :D
FlegyPOZNAVALAC

nov 2008.

dobro doso...sad vise neces trebat bar kupovat ako mislis nesta sam zasaditi a mislim da si zato i na ovom forumu? :bong7bp:
mr.skunkAMBASADOR

nov 2008.

e pa ni neces skoro :punch:
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

e pa gdje ti je dusa ... kako se samo mozes zezati tako u ovako tesko situaciji ... :sad2: ...
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Odma za par dana kupit lampe slo~it box neko sjeme nabavit i strpia se joa koji mjesec i puai do mile volje
bongashLEGENDA

nov 2008.

Moraa ra unat da si sa takvim pristupom u startu potencijalni pripadnik ni~e vrste ljudi koja se voli obla iti u plavo. Dobrodoaao !

nov 2008.

dzabe ispravio kad sada ka~e samo drugim rije ima ostao sam suh ,nemam od koga da nabavim pandur do daljnjeg:violent018:
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

:icon_eek: ... je evo priznajem radim kao pandur ... a i sjedim u saboru pa pitam po forumu koje biljke su dozvoljene zakonom a djeluju halucinogeno kako bih ih dodao na listu :icon_rolleyes: ... mozda i jedem malu djecu ... :icon_rolleyes: ...
Zabljak 1992POZNAVALAC

nov 2008.

takvima se odje m.u.d.a.h kidaju:icon_biggrin:
StonerLEGENDA

nov 2008.

ljepo ato si nam se predstavio a sad fino na poso citaj cijeli forum uzdu~ i popreko i po ni growat i pridru~i nam se u nevjerovatnoj avanturi :D i ne potra~uj niata ilegalno preko foruma to bi ti ja rekao
bongashLEGENDA

nov 2008.

Don't take it personal, ovde su SVI novi panduri dok se ne doka~e suprotno. :icon_mrgreen: Samo ti nama budi ~iv i zdrav i ima da duvaa svoje u kratkom vremenu ... P.S. Nemoj da te 'isprepada' situacija i ljudi na forumu, kontaj da 90% nas tipka u nekom izmjenjenom stanju svijesti.

nov 2008.

khmm...khmm... :icon_mrgreen:
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

nov 2008.

kako ste naivni pa petarpan-dur

nov 2008.

a joa ako je ce-dur mo~e da namriae portove
petarPanISTRAŽIVAČ

nov 2008.

:icon_mrgreen:

nov 2008.

vozdra petre panj naj ja i si kralju!!!!! uspio si pomutnju odma sa vrata napravi samo citaj vjeruj mi ima SVE OBJASNJENO I JOS NACRTANO

nov 2008.

ova ti para valja :email:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se