VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Mir svima
LEGACY

Mir svima

16 odgovora1,173 pregleda
KajzlaLEGENDA

okt 2017.

Poatovanje, uva~eni uzgajiva i, konzumatori i Vi ostali :) Imam 33 godine i do sada sam uglavnom bio isklju ivi korisnik. Rodom sam iz U~ica, 2006. sam otiaao za Beograd, tamo proveo 9 godina radei u Elektrodistribuciji na odr~avanju javne rasvete, kienje za Novu Godinu itd ... Tako da sam u neku ruku akolovan ato se osvetljenja ti e. Selo mi je blizu U~ica, kada se krene ka Zlatiboru, prelepo i leti i zimi. Prvo mi je baba umrla u februaru 2012. godine, krajem jula i deda, a otac 10 dana posle dede. Tako da su svo troje otiali za 8 meseci. Jednom prilikom sam na godianjem odmoru otiaao u selo iz Beograda, video travu od metar ipo oko kue, sve zaraslo, neke komaije su to trebale da kose i neka me tuga uhvatila. Tako da sam ubrzo reaio da se vratim za U~ice i na selu posadim malinu, da odr~avam dedovinu da ne propada. Tako da sam krenuo u poljoprivredne radove ve 2014. godine, na prolee 2015. se vratio za U~ice, po eo da radim u jednoj firmi, a gore natovario sebi na lea 70 ari malina, uradio protivgradno, kap po kap, sve ato je moglo da se uradi i krenuo putem zemljoradnika :) Iskustva imam oko toga dosta, dosta toga sam radim, pa sam odlu io da odradim neato i za svoje potrebe. Otvorio sam temu u dnevniku unutraanjeg uzgoja, joa uvek sam u pripremnoj fazi i iskreno jedva ekam da krene faza uzgoja :) Uglavnom me dr~i euforija dok traju radovi, dok se ubira plod, tada mi je najmanje zanimljivo. Volim da pratim situaciju, da gledam kako biljka napreduje, da joj se divim dok je u punoj snazi. Nadam se da e iskuni u poslu uzgoja semen ica biti i meni od velike pomoi. Prijatno i bistro :)
hazeriZMAJ

okt 2017.

Dobrodosao na :vutra:
StipeZMAJ

okt 2017.

Dobrodosao :)

okt 2017.

mene drzi euforija i kad biljku uberem, a berba je poseban gust ;) dobrodosao

okt 2017.

mene uhvati euforija joa kod klijanja :D dobro doaao joa jedared :lol:
formZMAJ

okt 2017.

Meni je naviai stupanj euforije prije klijanja:D

okt 2017.

Dobrodosao na najbolji forum :vutra:

avg 2021.

Brate jel evo me iz nsa dolazim jel bih mogli da se vidimo?

avg 2021.

Brate jel znas negde da na zlativoru mogu izeti 5 min bleje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se