VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ćao ekipa! :)
LEGACY

Ćao ekipa! :)

18 odgovora961 pregleda
Nina palčicaAMBASADOR

dec 2015.

Ovde sam da me uputite svojim savjetima i iskustvom.Nemam apsolutno nikakvo iskustvo vezano za ovu bilj icu..Mama mi je obolila od raka i nabavila sam joj ulje koje koristi ve nekoliko dana. Svaki savjet je dobrodoaao!

dec 2015.

dobrodosla i evo podforuma za tebe https://www.vutra.org/forums/medicina.10/
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

dobro dosla ,i da uspijes u naumu ... sretno
Nina palčicaAMBASADOR

dec 2015.

malo sam itala podforume prije nego sam se registrirala ..Ima li netko od lanova da se izlje io od tumora?
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

itekako ima ,sam podforum medicina je preobiman, ne moze se iscitati za dan .. predlazem da koristis pretragu ,gornji desni kut/ugao na svakoj stranici na vutra.org...
Nina palčicaAMBASADOR

dec 2015.

pro itala sam Apotovu i Vedranovu bitku :/ malo sam demolirana, valjda sam o ekivala sretniji zavraetak. Mama se oporavlja od operacije i tek treba na kemoterapije. Odluka je na njoj. Volila bih da joj mogu navesti konkretan primjer izlje enja uljem(ako znate) pliz!

dec 2015.

a izlecenja cega, to nisi spomenula. jesi da je rak, ali koji organ je zahvacen, kakvo si to ulje nabavila i gde, koje doze uzima tog ulja, koliko je dugo bolesna, kakva je klinicka slika, prognoza... trebas nas malo bolje upoznati sa vecinom bitinih detalja ako zelis adekvatan odgovor
Nina palčicaAMBASADOR

dec 2015.

Ulje smo nabavili preko prijatelja (provjereno) iz Splita. Operirala je prije mjesec dana tanko i debelo crijevo.Agresivni (sluzav)oblik sa metestazama,4stupanj.Ulje koristi od utorka 15.12. ve je na dva zrna u jutro i na ve er. Dobro podnosi s tim da je samo jedan dan imala laganu vrtoglavicu kad je preala na dvije doze. Pospana je i bolje jede. Krvna slika joj je loaija pa je kemo odgoena do daljneg tj. trebala bi na kontrolu 04.01.
L0oDZMAJ

dec 2015.

Doala dobro,ekipa ti je sve pojasnila :) peace

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se