VUTRA
ForumZajednicaKo ste?veeeeeeeeeeeliki pozdrav iz grada na dravi
LEGACY

veeeeeeeeeeeliki pozdrav iz grada na dravi

18 odgovora1,379 pregleda

jun 2009.

moj zivot je poceo 3 dana poslije mog 14. rodjendana.tad sam prvi put povukao dim i jos jedan za njim (by:shorty & baby dooks). volim vutru, studiram medicinu i znam koliko je dobra.pricam ljudima o tome i sirim vijest kao i vi. zao mi je sto sam tek sad saznao za ovaj forum, bezveze, na googlu, a ne od nekog iz os-a. najveca zelja mi je kad odrastem da uzgajam sam i stalno castim sve koji zele. pozdravio bih svoju mamu koja je dipl. agronom i koja doma ima biljeske sa faxa za uzgoj. zivio vutra forum!
Grasak99ENTUZIJASTA

jun 2009.

Dosad sam naisao samo na nevjernike s medicinskog faksa po pitanju trave, uvjeravali me da su oni ucili da je to jako stetno :))
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2009.

Imam drugaricu na medicini koja poduva koji put sa mnom i mojim druatvom, a i znam diplomiranog docu koji nije protiv vuje :) dobrodoaao!
HeadonistAMBASADOR

jun 2009.

dobrodoaao!

jun 2009.

nije mi drago sto su nasi vrli ucitelji uspjeli prenijeti naredjeno znanje (isto kao i ono: povijest pise promatrac, a propagandu pobjednik!) kao studenti medicine oni bi trebali znati da u nasem mozgu na membranama zivcanih stanica postoje receptori (bjelancevine) koje su gradjene iskljucivo za prihvat i reakciju na THC! (jutarnji) zato se osoba nikako ne moze predozirati od marihuane jer dodje do zasicenja receptora i THC ne moze vise djelovati. eventualno dodje do izbacivanja (povracanja) i to je sve. studenti medicine bi trebali biti prvi za promociju konzumacije ove biljke! hvala na dobrodoslici. :bis:
Grasak99ENTUZIJASTA

jun 2009.

Jao nama :D Na CB1 i CB2 se kace kanabinoidi i endokanabinoidi, ne iskljucivo THC.

jun 2009.

dobro, dobro, ok. nisam htio cjepidlacit i *urcit se nekim znanjem. samo isticem point kao i ti. doduse, hvala na ispravci. :sun2:
Ramona_RedENTUZIJASTA

jun 2009.

Znaci, Zupane, ti si se rodija kasi prvi put udahnija dim, ne zrak ka druge bebe..? Ehe hehe :-) Dobra! I dobro dosao. Valjda ces podilit s nama neku zgodnu maminu biljesku. Pozz!

jun 2009.

in cannabis veritas... hehehehehehehehehehehehehehehhe do jaja!
psychoserbicISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Ziv bio batice!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se