VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav iz policijske stanice u Zadru
LEGACY

Pozdrav iz policijske stanice u Zadru

26 odgovora2,066 pregleda
James BongISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Evo ja i kolega Mile smo bas nekidan pricali kako bi mogli pohapsit sve ove sto puse travu uzet malo(malo puno) sebi napusit ka svinje dat otkaz i pocet uzgajat vutru. Mile je stari policajac, zna on xD dobro nije bas tako al nema veze xD samo kad gledam neki od ovih dnevnika uzgoja dode mi i da sam nesto posadim pa se mozda i okusam u tome, nadam se da ce te mi pomoc ako nesto zatreba. Forum sam slucajno naso dok sam trazio na guglu kolko se dugo moze THC nac u mokraci. Pozdrav svima,pazite se Marsovaca xD :abducted:
FrulaENTUZIJASTA

apr 2009.

:) pozdrav cika policajac :D uzivaj na forumu i dovedi sto vise svojih kolega vamo :)
bongashLEGENDA

apr 2009.

Pozdrav i tebi, Valjda ti je jasno da na internetu nisi anoniman i da admini znaju ko si, ata si i odakle se javljaa ? `ta se pandura ti e, kamo sree da ih je viae na forumu, valjda bi onda shvatili koliko energije ula~emo u borbu protiv organiziranog kriminala ... za razliku od njih koji isti nadziru, podr~avaju i vode.
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

ovo je samo dokaz da i meu murjacima ima ljudi koji razmialjaju svojom glavom dobrodoaao! :sun2:
DžidžadžojacPOZNAVALAC

apr 2009.

Pozdrav :) Odli an nick!

apr 2009.

ajde ne fantaziraj ae ua ka da to mo~e:icon_lol:
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

ne kvari mi plan, vidia da se ulizujem murjacima :2flip: :icon_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Ovo je samo dokaz da australska vlada mo~e imati okot bizonskih potomaka. Ispri avam se pelin i dim. Dobrodoaao

apr 2009.

:signs046: ___________________ (—`v´—) `*.¸.*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨—`•.
bongashLEGENDA

apr 2009.

Evo, provjereno, lik je provokator, nije pandur. Toliko o tome ...

apr 2009.

al ima dobar nastup hahahahha pozz
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

a baa sam se razveselio na kratko :ohno: :icon_lol:
James BongISTRAŽIVAČ

apr 2009.

@Bongash: nisam ja nikakav provokator da si malo bolje procitao skuzio bi da je ovo sprdancija i da nmislim nista ozbiljno samo sam bio napusen ko svinja kad sam to pisao xD no hard fillings...

apr 2009.

ma samao da tebe ne boli :icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se