VUTRA
ForumZajednicaKo ste?A šta to ono beše.
LEGACY

A šta to ono beše.

20 odgovora2,662 pregleda

dec 2006.

Lijepo vas našao! Stari sam brijaè, pa èeprkajuæi malo po netu u potrazi za gljivicama (magic), našao vas... Vozdra!!!
DDPOZNAVALAC

dec 2006.

Evo i mene!!! Iskreno, ne prakticiram baš previše to duvanje, prošli su ti dani... Ovo smeæe što se nudi je neprihvatljivo, ali ako bi se što zalomilo ne bio bio problem... :twisted: Veæ poduže vrijeme bavim se ne samo konzumacijom opijata, i to u svrhu ekspanzije svijesti, veæ i prouèavanjem njihovog djelovanja na ljudsku psihu kao i njihovim pozitivnim (ako ima, neki se pitaju) te negativnim uèincima(ima ih hrpa, kaže bagra). Naroèito mnogo pažnje posveæujem, u zadnje vrijeme, biljnim preparatima tipa; juha od gljiva na albertov naèin i tako to... Pa eto valjda mi netko neš pripomogne, vidim ima vas puno svakakvih... Pozdrav svima pa i njima!!! :roll: E da, i tu ja negdje blizu živim da se zna, i jako sam ozbiljan ... Party je u nama a ne u preparatima!!! :?:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Pozdrav i vam ... Od mene ovakvog svakakvog :D :P Nego sta ste napali sa tim diskotekama blica na sve strane ahhaaha
DDPOZNAVALAC

dec 2006.

Ma dajte kruha i igara!!!!! :lol: :party: :banana_jahach: :dj_zhurka:
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

dec 2006.

dorodoali :D Nego sta ste napali sa tim diskotekama blica na sve strane ahhaaha indid... mo~da je to i odraz ogromne snage njihovih Energija :wink: kruh u igrama, igre u kruhu :P pozdrav luv
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

ma bre hleba i igara je komunisticka fora... :wink:
GreenManAMBASADOR

dec 2006.

izmedju ostalog i komunisticka...Ali ta fora postoji odkad je sveta i veka.Jeftine fore za siroke narodne mase.Jos od doba rimljana postoji ta fora.Koloseum,gladijatori ludilo.Ali jebi ga,izgleda fora uopste nije losa,posto dobro prolazi. :lol:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

pa kako brate ... svi hoce lagan zivot daj mu da ne bude gladan i uvek zezanje a onda oni mogu da rade sta hoce pa pazi cilj zivota ili svrhu hleba i igara (hrana i zezanje) ni za jedno ni za drugo glava ti ne treba
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Velkam!!! :)

dec 2006.

dobro dosao
DDPOZNAVALAC

dec 2006.

Hvala svima! }ivjela ganja...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se