LEGACY
Ekipa pozdrav
32 odgovora3,111 pregleda
make_love_not_war
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
make_love_not_warISTRAŽIVAČ
nov 2014.
nov 2014.#1
Danas sam se registrira na ovaj predobar forum. inace pratim vas vec neko vrime na svojoj kanti od mobitela
dok mi ne dodje komp. Po
eo sam sa puaenjem u srednj akoli ajmo rei redovito. Napravia san pauzu pri kraju ovog lita ( tocnije od 8.8.) od trave, alkohola
i ostalih kemijskih sranja. Nedavno sam se vratia puaenju drage nam biljke jer me spaaava od nesanice a i prispaja nas na desnu polutku mozga...
ali da sad tu puno ne filozofiram to cu u drugim temama. Ugl. tia san jos reci da se alkoholu, cigaretama, kavi i ostalim smecima nevracam,
vutra je sve sto mi triba, Ne puaim je svaki dan i ne rijetko je kad zapalim kad izlazim van, izuzev u kucne posjete dobrim prijateljima,
ili obitelji, odnosno barem sto se tice matere ona smenom zapali. Eto, to je to sta se tice mog predstavljanja :joint2:
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
nov 2014.
nov 2014.#3
hej hej.. :signs046:
ti po
etkom 8.og, ja po
etkom 9.og mj. se ostavila alkohola.. good 4 us!
od kavine i duvana sam se provala maknit, ali nisam uspila niti misec dana bez.. :/ mada.. ni frulu nisan zapalila ve 3mj.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
nov 2014.
nov 2014.#6
Wilkomen!
Treba pronai granicu, i u alkoholu i u travi. Jedan
ovjek(doktor) gdje sam radio prije par mjeseci mi je rekao da alkohol otvara sva vrata. I trava otvara(nisam krenuo u taj dijalog) no zbog "stigme" je dosta problemati
no te postoji odreeni rizik ata se nalazi iza tih vrata. Jednom
e se i to nadam se promjijeniti.
Dakle granica. Nekad se pree jbga ali uglavnom namjerno ali slu
ajno ne
e tako lako.
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
Ena&Modelsy
AMBASADOR2.500 REP29%
→ Legenda
make_love_not_war
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
nov 2014.
nov 2014.#14
najgore mi se bilo maknit od alkohola, u~as, od duvana onako viae manje nije bija neki problem,
a kavu sam presta piti jos prije godinu dana jer mi se od nje tresu ruke i srce mi se uzlupa...
Probaj opet nemoj odustati :)
Za sve samo triba volja
make_love_not_war
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
nov 2014.
nov 2014.#15
pa da, ta granica me je malo zezala, jer nikad nebi moga otici na pivu, dvi, to bi uvik zavrailo na gajbi, tri, tako i sa vinom
Tako da san odlucija da mi je bolje bez toga
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
nov 2014.
1 / 17
nov 2014.
nov 2014.