VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ekipa pozdrav
LEGACY

Ekipa pozdrav

32 odgovora3,111 pregleda
make_love_not_warISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Danas sam se registrira na ovaj predobar forum. inace pratim vas vec neko vrime na svojoj kanti od mobitela dok mi ne dodje komp. Po eo sam sa puaenjem u srednj akoli ajmo rei redovito. Napravia san pauzu pri kraju ovog lita ( tocnije od 8.8.) od trave, alkohola i ostalih kemijskih sranja. Nedavno sam se vratia puaenju drage nam biljke jer me spaaava od nesanice a i prispaja nas na desnu polutku mozga... ali da sad tu puno ne filozofiram to cu u drugim temama. Ugl. tia san jos reci da se alkoholu, cigaretama, kavi i ostalim smecima nevracam, vutra je sve sto mi triba, Ne puaim je svaki dan i ne rijetko je kad zapalim kad izlazim van, izuzev u kucne posjete dobrim prijateljima, ili obitelji, odnosno barem sto se tice matere ona smenom zapali. Eto, to je to sta se tice mog predstavljanja :joint2:
t@maraZMAJ

nov 2014.

Dobrodoaao na forum :)

nov 2014.

hej hej.. :signs046: ti po etkom 8.og, ja po etkom 9.og mj. se ostavila alkohola.. good 4 us! od kavine i duvana sam se provala maknit, ali nisam uspila niti misec dana bez.. :/ mada.. ni frulu nisan zapalila ve 3mj.
StipeZMAJ

nov 2014.

Dobrodosao :)

nov 2014.

Velko M :)

nov 2014.

Wilkomen! Treba pronai granicu, i u alkoholu i u travi. Jedan ovjek(doktor) gdje sam radio prije par mjeseci mi je rekao da alkohol otvara sva vrata. I trava otvara(nisam krenuo u taj dijalog) no zbog "stigme" je dosta problemati no te postoji odreeni rizik ata se nalazi iza tih vrata. Jednom e se i to nadam se promjijeniti. Dakle granica. Nekad se pree jbga ali uglavnom namjerno ali slu ajno ne e tako lako.

nov 2014.

dobrodoshao m_l_n_w.
jesamZMAJ

nov 2014.

:signs046:

nov 2014.

FroggyLEGENDA

nov 2014.

GagibaAMBASADOR

nov 2014.

Detoksikacija kazes?! ;) Samo napred...neophodno je to uraditi povremeno sebi. Ja cu tamo posle Nove godine! :)
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Dobrodosaoo...:-)

nov 2014.

najgore mi se bilo maknit od alkohola, u~as, od duvana onako viae manje nije bija neki problem, a kavu sam presta piti jos prije godinu dana jer mi se od nje tresu ruke i srce mi se uzlupa... Probaj opet nemoj odustati :) Za sve samo triba volja

nov 2014.

pa da, ta granica me je malo zezala, jer nikad nebi moga otici na pivu, dvi, to bi uvik zavrailo na gajbi, tri, tako i sa vinom Tako da san odlucija da mi je bolje bez toga

nov 2014.

Guten Morgen und :signs046:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se