VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozz svima
LEGACY

Pozz svima

12 odgovora835 pregleda
bakalulaLEGENDA

okt 2013.

Citam vas vec dugo pa da se prijavim 23 godine, jadranska obala, apsolvent. Dimim aktivno ve nekih 8 godina, probao s 13 prvi put. Trenutno sam u fazi itanja sveg mogueg oko indoor uzgajanja da ne uletavam kao padobranac :) Za indoor sam se odlucio jer imam uvjete za to, a dim je u zadnjih par godina bezobrazno skup pa za onu svotu koju sam nekad mogao dobit 100g danas dobijem jedva 25g. To me usmjerilo ka uzgoju svojeg. Joa sam u fazi pripreme svega, ali svakako u po et pisat uskoro tako da imate uvid te da me mo~ete usmjerit ako neato pogreano radim. Ina e uz naau dragu biljku pratim i igram rekreativno nogomet, a joa pratim koaarku i rukomet te ponekad vaterpolo. Nadam se da emo se ugodno dru~it :)
Veni_Vidi_Vici;ISTRAŽIVAČ

okt 2013.

:signs046: , i ja se nadam da cemo se ugodno druziti ;) , samo citaj i uci , gdje zapnes , slobodno se javi , ako imas neka pitanja , tu ih mozes postaviti' , uvjek ima dobrovoljaca , koji ce ti pomoci ;) , jos jednom Dobrodosao ;)

okt 2013.

:signs046:
TarzanZMAJ

okt 2013.

RizikISTRAŽIVAČ

okt 2013.

:signs046: Dobro dosao, i zelim ti puno srece sa growowima ;) i sigurnosti ofc. :rofl: :smoke18:
PurgerAMBASADOR

okt 2013.

MornarPopajENTUZIJASTA

okt 2013.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se