LEGACY
Pozdrav vutroljupci v2
26 odgovora1,267 pregleda
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#1
Daklem naaa san vas slu
ajno i odlu
ija sam se registrirati da mogu sliniti nad finim slikama ljepih djevojaka. Puaim viae od pola ~ivota (i duvan isto) motam isto tako dugo (i duvan isto), sadio i sadim, nekad vani nekad unutra ovisi o dobu godine i zdravlju. Neu puno pametno pisati jer kretenima to nia ne zna
i a pametni sami sku~e.
edit
E da, kad sadim unutra radim sa led svjetlima (neato panel neato ~arulje) ranije sam radio sa cfl cijevima i ~aruljama, imam dva uradi sam boxa tako da doma vei dio godine neato miriae na friakinu, kad sadim vani onda molim boga da padne kiaa jer mi se ne da zalivati.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#2
hehe, vidis da se moze :) dobrodosao u nasu zajednicu u nadi da si procitao pravilnik
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#4
ok, u tom slucaju se slazes i da dobijes ban kad neku tacku prekrsis pa ti radi po osecaju ako te mrzi da citas, samo racunaj da nismo preterano vickast forum, video si to vec kod v1 teme :)
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#5
ne beri brigu ja sam tu samo da slinim nad slikama i
udim se ljudskoj gluposti, mo~da ponekad i napiaem da se ne sla~em sa ne
im/nekim isto tako ako budem raspolo~en mo~da stavim i koju sliku svojih djevojaka...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#7
ljudskoj gluposti moz da se cudis i na drugim mestima, to je kosmicka dimenzija i srece se prakticno na svakom koraku. a mozes po nekad i da se sa necim/nekim slazes pa i to napises. sliniti nad tudjim curama a imas svoje... bem ga, verovatno imas razlog. sto se tice slika, stavio/ne stavio... ovde niko nikog ni na sta ne tera. pa ako nije opcija "dupe gace zvace" okaci neku, mozda se nadje jos neko ko voli da slini nad tudjim curama :) i daj malo pozitivnih vibracija, ko da neka negativa izbija iz tvoje aure ;)
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#8
nije to negativa brate nego realizam, naravski da u oka
iti i poneato svoje, vivim po komentarima da mnogi sline :drull: valjda ovaj smajli to zna
i, bie to sve ok, mo~da sam malo krivo startao (okrivite no name domaicu iz susjedstva) mosa bavlju ovo ono...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#12