Pozdrav raji.
Zbog posla sam na neko vrijeme zaglavio u manjem gradu, pa da ubijem vrijeme odlucio nac hobi.
Kako u stanu koji sam rentao imam neku manju špajezicu, odlučio spojiti ugodno s korisnim i posaditi bar biljčica.
Do ponedjeljka nisam znao baš ništa o tome, u životu nisam nikakvu biljku ni zalio, kamoli posadio, ali nedostatak prakse cu nadoknadit entuzijazmom :)
Proucavam ovaj site i jos par stranih zadnja 2 dana i jučer sam naručio sjemenke, i 400w hps lampu. Zemlju i pitare sam već kupio, nešto osnovnog znanja sad i imam, i racunam za dalje ovdje gnjavit sa stvarima koje mi ne budu jasne.
To bi bilo to od mene, citamo se dalje po ostatku foruma.
Pa da između ostaloga. 3-4 meseca namanje traje grow(prosječan) pa mi je teško pomisliti da gazda ne proviti...ili gazdi pukne da proda stan pa dovede kupce u obilazak...
Nije tema za ovu raspravu ali mislim da je bolje da se spomene.
imo sam tako frenda koji je isto u unajmljenom stanu imo indoor i nije nista bilo, jer mu je gazdarica bila ok, placao sve kako treba i nikad nije ni usla u stan... eto tako sam da kazem da ako su uvijeti dobri da moze bit nesto od toga bez da itko zna... sretno i smoke weed all day :)
da, u principu, sve je do gazde. ima ih koji u zivotu ne svrate (moj slucaj) a i onih koji znaju da gnjave i stalno nesto proveravaju (jesi zatvorio prozore, ugasio bojler, da nije ringla ostala upaljena... gnjavezi dosadne, od takvih treba begat cak i da ne growas). u mom slucaju, dok placam stan, stan je moj i ne ulazi niko koga ne pozovem, tako da je peace totalus:thewave: