LEGACY
manja međunacionalna netrepeljivost nas koji vutru volimo!
16 odgovora1,908 pregleda
triorio
ISTRAŽIVAČ180 REP87%
→ Entuzijasta
triorioISTRAŽIVAČ
jul 2009.
jul 2009.#1
primjetio sam bez obzira na dmine i sve da mi koji volimo vutru nekako smo manje politi
ki agresivni i shvatljiviji smo..ajmo re bolji ljudi..
da li se sla~ete?
neznam jel to povezano s faktorom ljubitelja hedonizma i u~itka kao takvog u puaenju...pa nam glupe negativne stvari manje padaju napamet...ili je povezano s intelektom...
selja
ine i primitivci su skloniji alkoholu
Djerosim
ENTUZIJASTA230 REP8%
→ Poznavalac
DjerosimENTUZIJASTA
jul 2009.
jul 2009.#2
vutra zblizava i upoznaje ljude,,,politika je kurva(ne zelim ovim da vredjam prostitutke) koja ljude cini agresivnim prvo na verbalan pa onda na fizicki nacin,,,puna je frustracija i kompleksa najnize vrednosti,,,pogotovo politika koja siri nacionalnu netrpeljivost,takvu politiku ne treba ni spominjati.
zabluda je da se sa vutrom bezi od realnosti,misljenja sam da se sa politikom najvise bezi od ISTINE koju kad povuces dim,u sekundi vidis veoma jasno,,,,
grudva
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
grudvaISTRAŽIVAČ
jul 2009.
jul 2009.#3
Ja kad povucem dim jedva vidim i kauc kamoli jasnije ( salim se )
:spliff:
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
jul 2009.
jul 2009.#4
upravu si da mi koji se razvijamo uz vutru smo bolji ljudi od ovih sto se furaju na politiku.glavonje boli k.... za nas oni sjede daleko od svih problema u vili sa svojom porodicom dok mi vi nasa brace i sestre ginemo,ratujemo,patimo,jedva prezivljavamo a nismo nista skrivili,oni ostvaruju svoje bolesne ambicije preko ledja naroda,a nevini najvise ispastaju,tj ja vi braco i sestre zasto da prosipamo krv kaad mozemo pusit u miru,ja bi sve te glavonje sto hoce da se bore oko parceta zemlje il cega vec stavio u ring i nek se oni bore do smrti ko prezivi on je pobijedio i nek nam on bude vodja,kao da je i vazno koje je njegovo ime nama je isto,lopov kao lopov.
djunga
ISTRAŽIVAČ147 REP65%
→ Entuzijasta
djungaISTRAŽIVAČ
avg 2009.
avg 2009.#5
Mene je vutra naucila jos dok sam klinac bio,da nema nacija i religija.To si izmisljene stvari za budale.Sve je nas stvorio Bog,takve kakvi jesmo i savrsene,a to sto smo mi zloupotrebili slobodnu volju to je nas problem.Inace jedan veliki duhovnjak je rekao,da politicari u iducem zivotu ce biti psi ili takve neke zivotinje koje ispastaju zivot.Neka vala,laju li laju i sire mrznju.Samo mene nemoze ni jedna politicarska zivotinja da ubjedi da mrzim nekog.Il si coek il si zivotinja,a ti biraj.
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
avg 2009.
avg 2009.#6
gad voz a pimp
podvodio je evu adamu
ne zna se za koju cifru
nego :icon_lol: hvala amebama ato postojimo
a ni one ni bi
ari nisu znali za rasizam
ja pratim njihovu filozofiju :sun2:
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
avg 2009.
avg 2009.#7
Mene uvijek mu
ila ta pri
a
Mislim ono Eva je od Adamovoga rebra napravljena ato bi zna
ilo da mu je ona ko jednojaj
ana sestra blizanka(isti geni). E i dio koji me uznemiruje je da su imali djecu.
Iako i ja imam taj dojam da oni koji puae vutru da nisu optereeni debilnostima kao ato su mr~nja na temelju nacije ili rase nekako nisam baa siguran da bi se moglo rei da je to osobina veine konzumenata marihune.
Tako mislim jer sam upoznao hrpu baa raznih nasilnih kretena, meu kojima su naci skinsi i nabrijani navija
i i bezrazlo~no nabrijani i nasilni ljudi koji vole puaiti marihuanu
Djerosim
ENTUZIJASTA230 REP8%
→ Poznavalac
jul 2009.
1 / 9
jul 2009.
avg 2009.