VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Kako i zašto sam našla ovaj sajt... :D
LEGACY

Kako i zašto sam našla ovaj sajt... :D

57 odgovora2,100 pregleda
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

Pozdrav svima, Ve godinama povremeno konzumiram travu, sa druatvom ili kad se negde zadesi na ~urci. Elem, to druatvo se raspalo, niko viae nee (o_O), a mene u poslednje vreme baa spopala ~elja :D Prvenstveno sam tra~ila po netu neke forume da bih pre svega naala druatvo za bleju uz travu. Iz NS sam... ::ludak:: Haha, pa nadam se da u ovde nai pre svega savete i iskustva (pre neki dan sam prvi put nabavila sama za sebe i pokuaala da smotam, nije baa bilo perfektno, ali ve~bom do savraenstva xD) a eto mo~da i druatvo :D Pozdraav

okt 2019.

dorodosla. evo za pocetak https://www.vutra.org/threads/kako-smotat-joint.18139/ :) procitaj pravilnik u startu i ne zaleci se sa drzenjem dok se malo ne upoznas sa forumom ;) privatne poruke mozes koristiti nakon 20 objavljenih postova, ne zuri ;)
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

Hvala! Ma naravno, ne bih se sigurno zaletala negde pa da zavraim ko zna gde :) Ali eto, to je bio jedan od razloga, nije mi baa interesantno da adim sama :confused:Hvala za link, baa sam sad itala i na nekom drugom sajtu neke savete xD

okt 2019.

delujes kao fina devojka, pazi da te ove barabe na forumu ne iskvare, cudi me da vec nisu uleteli u spiku :D

okt 2019.

dobro dosla 1122666 :D ma nema tu baraba sve fini ljudi :D
StipeZMAJ

okt 2019.

Dobrodosla :wave: ...mozda pocnes i growat :)

okt 2019.

a ovi gore mogu da prodju, al cek da se ekipa vrati iz grada :D
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

Hahahha :D zna i PowerSeed samo tebe da sluaam, pa u znati ko je baraba? :D sigurna sam da su svi fini i miroljubivi... to je ipak propratna pojava hobija :ajnstajn: WEEDetix, hvala ti, sigurna sam da nema :) Stipe, pa ko zna, mada sam sad daleko od toga... :D

okt 2019.

ma jok. samo ce da ti se kaze, samo laganini :)
KomadantISTRAŽIVAČ

okt 2019.

Dobro doala, ja kao relativno nov lan imam samo re i hvale za forum. Ima dosta korisnih informacija, pa i o motanju :) Ina e sam iz NS isto pa kad nas put nanese jedno na drugo, u im te motati :D
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

u to verujem :)) hvala :D hahah eto, mo~da i bude prilike... baa malopre gledam na jednom sajtu neko uputstvo, piae da d~oint ne treba da bude airi od flopa ? a i ovde ima super saveta. Baa u sada da probam, ako ispadne dobro hvaliu se, ako ne... praviu se da nisam ni pokuaavala :)

okt 2019.

Ima li jos ko da se lepo upeca eyessss:Nesto meni ovo sve sladunjavo( il me oprala lagano paranoja)....kako god Dobro dosla sister :rolleyes:
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

Ovo neato na moj ra un? :D pa ne znam, mo~da si u pravu, i ja bih to verovatno pomislila :D hvala ti :D
BadiZMAJ

okt 2019.

Dobro doala, na pravom si mjestu :joint2: :vutra:
rKj420ZMAJ

okt 2019.

21000 pozz and ...bio sam fin al iskvarila me bagra, tako ti je to mada imam dobru dusu skoro kao dalai lama eyessss:

okt 2019.

Cao, zovem se Milica i imam 20 godina. Studiram primijenjene umjetnosti, dobro mi ide, al se osjecam jako usamljeno. Nemam s kim dobar dzoks podijeliti, pa uglavnom pusim sama u memljivom stanu. Voljela bih da se upoznamo radi zajednicke duvke, a dobro bi mi dosla i stan da okrecis. Javi se, cekam te :D P.S. dobro dosla i bolje nas nasla :)

okt 2019.

dobrodosla na :vutra:

okt 2019.

Papa Romeo odma' u glavu :) Kako si samo slozio pricu :D Na trenutak sam pomislio da si zensko :lol: Dobro dosla 1:wave:

okt 2019.

Moze neki kontakt telefon,opis mi odgovara :)) @1122666 Welcome :)

okt 2019.

u milice duge trepavice :)
Z&NZMAJ

okt 2019.

:wave:@1122666 @Papa Romeo ti si kriv ako je svi krenu zvat Milica smiley9934

okt 2019.

Dobrodosla Milice..ne daj se zbuniti :)
rKj420ZMAJ

okt 2019.

papo nismo popa zvali za krstenje ipak je to 7ipo smrtnih grehova :eek:
jesamZMAJ

okt 2019.

wellcome to :rolleyes:

okt 2019.

::nono:: ja volim samo strumfete.

okt 2019.

Zdravo drugari ! zovem se Dobrivoje, imam 38g i skoro mi je ma ku prepolovio tramvaj :( nadam se da cu naci neko fino rame za plakanje (mo~e i dojka) stambeno sam obezbijedjen, bez stalnih primanja, atletske gradje, slobodan za parenje :wave: (prednost klinkama 18+ sa daddy issues :ljubav: ( ::sex:: ) u mom gradu dje duva 56.7% populacije i 99,9% studenata nema ko ni dzok da mi srola pa se evo u im na sarmama sto mi poslala mama, razmotam je pa je opet smotam :love2:treniram i na pendreku (od komsije), rolam ga u kore za gibanicu, isto da osjeaj nadrkam. dobrodoala :) i nemoj samo da smotaa nekog odavde mada ko je pao, taj je padu sklon bio. ::sudija:: p.s. asovi rolanja kod mene na gajbi, vas materijal moje ruke. zvati poslije 23h. (podloga dormeo)

okt 2019.

mozemo promeniti nick, samo neka javi
h0ndaZMAJ

okt 2019.

Milica Kamilica:thumb::DDobrodosla!
YaichiiAMBASADOR

okt 2019.

hahahaha ja sam ga naaao jer me zanimao uzgoj necega za kaj smatram da je preskupo xD .... a i hmmm nisam fan iznenaenja tako da zelim tnat kaj konzumiram .....:)
1122666ISTRAŽIVAČ

okt 2019.

hvala ljudOvi:D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se