VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Veliki pozdrav svima
LEGACY

Veliki pozdrav svima

96 odgovora3,769 pregleda

avg 2015.

Hteo bih da vas sve pozdravim i pozelim veliki uspeh u radu,zivim u holandiji i bavim se uzgojem trave ili vutre.Ne bih nikog da povredim,samo ovde je sve drugacije.Ja licno to radim iz komercijalnih razloga,mada i zapalim,iz svog zadovoljstva.Pratim vas rad ISKRENO vam se divim,u uslovima u kojima vi to radite vi ste pravi majstori.Pratim sve sto izadje novo kod vas,i mogu da vam kazem da ima sta da se nauci. Ne znam dali sam ovo na pravo mesto postavio ali admin ce da odradi svoje. Hteo bi samo jos da ponudim svoju pomoc ako ikome bude zatrebalo. pozdrav svima
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

maliperica Treba meni milion evra,mozes li mi pomoc?Sto ja imam osjecaj da si ti :murija:mozda je paranoja od vutre :lol:
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

I meni ovde nesto smrdi...

avg 2015.

tvoja je stvar sta i kako mislis milon eura nemam da ti pozajmim,ali ako nesto drugo mogu oke

avg 2015.

sta bi ja to trebao da uradim da bi ti izgledalo ozbiljno
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

Policija 100% samo oni mogu da stave ovako glup nick "maliperica" :lol:
StastopojoAMBASADOR

avg 2015.

Ma dobro je sve, eto ja mislim da si ti dobar zato sto bi bilo bas fino da jesi. :)

avg 2015.

ima jos jedno ime malidjokica a i ti si mi dobar kao tarzan

avg 2015.

bas ti hvala
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

Moze i malipendrek :lol:
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

Nista ne trebas da uradis, nego mi jednostavno nacin na koji si se predstavio nije bas ozbiljan, i ne izgleda bas kao da stvarno gajis kanabis u Holandiji u komercijalne svrhe. I evo jos i ovaj nacin na koji reagujes.. Opusti se, pusti vutra radio i uzivaj.

avg 2015.

oces par slicica da vidis??

avg 2015.

ne druze nisam ja pogresno reagovao obicno i ne reagujem,ali nisam nista lose mislio,samo da se jos pojasnim ,mislim da sam ovde naj stariji,imam 64 godine i mislim da sam za te godine sasvim ozbiljan {bar tako kazu{
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

Ne trebaju meni slicice,ima ih na forumima i toliko su ljudi sve lijepo objasnili da mi je vutra pocela kroz monitor rasti :lol:
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

Ocu ja da vidim par slicica. Predpostavio sam da si mladji, mozda zbog onog "oke" ili zbog cega vec, to je bio samo moj prvi utisak, koji nije ni toliko bitan. Dobrodosao na forum.

avg 2015.

hvala evo probacu da stavim slike file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/LKl%25pDsRQqKc2pSv17GaoA/thumb_IMG_0458_1024.jpg nisam siguran da sam dobro poslao sliku javi pa da ti posaljem jos

avg 2015.

file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/LKl%25pDsRQqKc2pSv17GaoA/thumb_IMG_0458_1024.jpg file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/3pe+PO2iR7SrHCvfbEic7w/thumb_IMG_0459_1024.jpg file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/ZBJJBs%25ZQwCFlriVAnrDyw/thumb_IMG_0460_1024.jpg file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/ud6+ShXtSq6gSrJN2oUftA/thumb_IMG_0461_1024.jpg file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/pTuSQI5hRMyURYaD+EJIXg/thumb_IMG_0463_1024.jpg file:///Users/veliborvukadinovic/Pictures/Foto's-bibliotheek.photoslibrary/Thumbnails/2015/08/02/20150802-225246/aC6haPR1TtafxLez76dfkA/thumb_IMG_0464_1024.jpg

avg 2015.

StipeZMAJ

avg 2015.

Jao sto napravite od teme. Covijek je iz Nizozemske i komercijalno uzgaja jer mu je to ocito posao. E sad, komercijalni uzgoj je zabranjen na nasem forumu. https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/ 16. Zabrana komercijalnog uzgoja. Vidjet cemo sto dalje sa ovime.
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

maliperica jesu li ovo slike iz policijske baze podataka kada ste bili u raciji al "ISKRENO" :lol:

avg 2015.

dobrodosao. pomoci mozes savetima u temama na forumu. zamolio bih te da se pridrzavas pravilnika foruma, ako nesto nije jasno kontaktiraj me preko pp
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

avg 2015.

dobrodosao :wave:
t@maraZMAJ

avg 2015.

Dobrodoaao :)
wuvuzelaAMBASADOR

avg 2015.

dobro dosao i veliki ODpozdrav :thumb:

avg 2015.

Dobro doaao na forum. Na in na koji si se predstavio nije u skladu sa naaim pravilnikom a isto tako ; ''Nizozemska je dobro poznata po svojim liberalnim zakonima koji se ti u kanabisa, ali zbog nastojanja da se uzgoj kanabisa ograni i na osobnu upotrebu, zabranjeno je imati viae od pet biljaka kanabisa u kui, a svatko tko sa sobom na javnom mjestu ima viae od pet grama mo~e biti uhien.'' Zamolit emo autora tema da se ograni i na prikazivanje par biljki i dijeljenje savjeta (ako zna) ... ostalo nee ii.

avg 2015.

hvala vam na dobrodoslici, Hvala na dobrodoslici,nisam imao nikakve rdjave namere,izvinjavam se. Hteo sam samo da ako nekom treba da pomognem,dozvolio sam sebi da me tarzan isprovocira i stavio sam slike. Jos jednom moje iskreno izvinjenje.
TarzanZMAJ

avg 2015.

ja nisam pisao u ovoj temi ;) dobrodosao

avg 2015.

Ti si Tarzan a ovo je tarzan :D
topaj motaAMBASADOR

avg 2015.

Mo~ea brate pomoi, aalji nam sjemena :)
t@maraZMAJ

avg 2015.

Ma ata stvarno si to napisao :upiii:
StipeZMAJ

avg 2015.

@maliperica Dobrodosao na forum. Slobodno stavis pokoju sliku u galeriju, samo par biljaka dakako :) Ima na forumu raznih tema, pa ako vidis da se u nekim koracima uzgoja razlikujemo, mozes napisat i o vasim(NL) nacinima. Tipa koja gnojiva su ti se pokazala najboljima, treninzi biljaka, substrati koje koristis itd... Poz

avg 2015.

@maliperica dobrodoaao na forum
L0oDZMAJ

avg 2015.

:wave::let:

avg 2015.

hvala Stipe pozdrav probacu da se drzim pravila Hvala probacu da se drzim pravila pozdrav Izvini drug bio je neki tarzan ali sa jos nekim dodatkom Tebi se izvinjavam Nemoj pisat post za postom. Mozes editirat post pa dodat, ili ako citiras vise ljudi onda citiraj sve u jednom postu. St.
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

Hi, wellcome to the best of forums....dobrodoaao...bienvenue...bienvenido amigo...:) just to add, samo da dodam mora da smo zanimljivi kako sve moramo da se snalazimo i skrivamo u nekoj sivoj smo zoni mi a ti joa smijea da hvalia kako raste hehe :) ja sam sretan za tebe da radia kaj volia i ja bi da mogu odmah...:rasta:
ludPOZNAVALAC

avg 2015.

:rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta::rasta:caooooooo......

avg 2015.

ajd kad si vec tu, zanima me da li imas neku licencu i uzgajas legalno, tj. imas dozvolu drzave da gajis preko 50 biljaka, ili i ti "plivas" u nekoj sivoj zoni, samo malo opustenije i niko te ne dira sve i da je mimo zakona. ako nije poslovna tajna, kojim sopovima prodajes. mada to jeste verovatno tajna :) sta se najvise trazi, tj. sta konkretno uzgajas od sorti
Rope73ZMAJ

avg 2015.

Ako nista,pokazi opustenim holandezima da smo i mi opusteni :) Pozdrav i tebi "forum imenjace" @maliperica

avg 2015.

Pozdrav svima,da probam ovako. U Holandiji je upotreba lakih droga dozvoljena,ali proizvodnja je ZABRANJENA. Cak i price o 5 biljki da je dozvoljeno,nije istina.Mozes da imas 5 biljki,sve dotle dok te neko ne prijavi. Docice ti na vrata i poseci svih pet.Nema kazne za prvi put. Tako da sam i ja u sivoj zoni,proizvodim Amneziju haze,koja se trenutno najvise trazi. Radim po Holandskoj extremnoj semi,koja traje osam nedelja. Da dodam i ovo,da svaki cofischop moze da ima u radnji samo dvesta gram od svake sorte. Ni jedan nema pravo da proizvodi samo moze da prodaje. Tako da prodaja nije problem.

avg 2015.

a ciju robu prodaju kad niko ne sme da proizvodi :)

avg 2015.

pa ovkvih kao ja ima mnogo,ali ima i vecih plantaza,koje to rade i naravno ILEGALNO
Rope73ZMAJ

avg 2015.

Lud....zbunjenog :) I "samo" 200g od svake sorte...pa to moze i tonama da izadje sta sam ja samo na forumu vidio.Imena i prezimena sorti kao kineza ;)

avg 2015.

u svakom ima najvise deset vrsta,nema ih toliko koliko vrsta trave ima ali sve moze da se nadje zavisi sta trazis
Rope73ZMAJ

avg 2015.

Dnevna baza ili mjesecno? Ili kako...Ma ovo su zadnji trzaji "vladajucih" i bice ona legalna kao psenica. R&R (Djeca cvijeca) generacija preuzima Planetu...i siri se ,iako se nama cini sporo..ipak se brzo siri.Folko medicinske svrhe,to da tvrdim glavama bude lakse za podnijeti legalizaciju (kako *upku objasniti da Zemlja nije ravna ploca na ledjima slonova),natenane ha ja :) pozzz

avg 2015.

ja se nadam da je clanovima koji citaju sad malo jasnije kako izgleda "legalizovana" holandija, cisto da se ne nadaju previse od legalizacije na balkanu. to je zapravo i bila poenta mog pitanja u osnovi posto sam koliko toliko upoznat sa realnoim situacijom u holandiji. mozes da prodajes i kupis u kofi sopu (kao ovde na ulici) al ne mozes da uzgajas :) very nice indeed mislim da bi sad trebali prekinuti pricu o komercijali, onde ili ovde, to definitivmo nije tematika ovog foruma, zapravo nije ni dozvoljeno sa aspekta pravilnika. perici se zahvaljujem na informacijama iz prve ruke
voxPOZNAVALAC

avg 2015.

U pitanju je viae napredna forma dekriminalizacije i kontrolisane upotrebe, pre nego legalizacija u punom smislu - kolokvijalni jezik i zakon nisu isto. Holandija se tako i vodi (sustinski je samo posedovanje do 5 grama legalno, a prodaja samo od kofi shopova. Transport i prodaja su potpuno zabranjeni. U tom smislu je najnapredniji Urugvaj pa Chile, kao i Kolumbija (do 20 biljki :), kao i delom Jamajka (uzgajanje do 5 biljki bez hemijskih aditiva). Zanimljivo je da su stari drugari Indijanci legalizovali kanabis u nekim rezervatima i Koloradu, Aljasci i Orgenu. Daleko bolje nego pre 10 godina kada je "Holandija izgledala kao svetli primer". Danas je to Urugvaj. https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

Ej, pozdrav, ja sam par puta bio u Damu u 1980 ima i poato smo htjeli kupovati malo viae a ne snimati se po kofi aopovima za koje smo znali ako kupia 50 gr vutre i 25 aita sam mogao je onda 1980 ih da te lagano prijavi da te lagano dr~e na oku jer kao stranac kupujea previae a kao domai isto pa su nas jedni frendovi koji su tamo onda ~ivjeli upoznali sa 2 ekipe super opremljene i jeftinije pun kufer na onim brodovima silnim rje nim na kojima hrpa ljudi i ~ivi uzdu~ kanala, na kraju smo u cofee shopovima samo iali na space cakeove (po 2 i za 25-35 minuta mi kreteni naru ili joa jedan svaki trei po glavi a bili na pun ~eludac iz fast fooda pa nisu odmah prva dva proaljakala brzo a kad jesu ...:skot::a trei na putu i ja sku~im kako smo za aankom bili da sam se na 15 sekundi zamrznul od napljuganosti i rekoh sam sebi brzo dupla kava i saberi se konju velim ja sebi i izvukoh se ali bilo je pol sata jebeno. Siguran sam da i danas ima u Damu pametnijih mjesta od kofi aopova za kupiti jeftinije ganu...:rasta: bar pretpostavljam pa te eto pitam, jel se promjenilo ato od 1985 cca? velik pozdrav&wellcome na forum.....e da ti je naaa klima tamo na tvom polju bilo bi ti baa dojaja...:lol:..jbga ne moa sve imat...:rasta: :respect:

avg 2015.

Pozdrav i samo da ti kazem da se nije mnogo promenilo i hvala na dobrodoslici
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

Neka, i ne treba da se mjenja, rekreativno bi iaso esto, zato ~elimo svi tu isto i porez smo spremni platiti i da to integriraju u turizam i zatvore na neki od 1000 Jadranskih otoka a taj bi se prozvao otok grijeha sa kockarnicama, whorehouseovima i kofi aopovima svega ato ima u Damu...i dozvoliti duvanje strancima ali moraju domae kupovati sa finom taxom i porezom i euro po rizli za one iz -AT-D- CH -GB, oni sretni mi sretni, prora un dr~avni vrlo sretan...Colorado se obogatio od posrnule ekonomije sad su prvi u CBD u u praksi i laboratoriju...

avg 2015.

druze za prosli vikend je bila gej parada,u tri dana poseta damu je bila preko milion ljudi,zamisli koje su pare uzeli na travi i pivu pozdrav
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

Mogu da zamislim, to me i mui, brate mili 1/3 do 1/4 turista koji dolaze na Jadran bi jadni duvali, stalno na more kada idem nalazim na podu svije~e opuake oxova.....otvoriti na Jadranu 50 kofi aopova....

avg 2015.

i kondomima ,hehe
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

`to je najgore, nije NL samo najpametnija u politici vis-avis THC-a nego u svim drugim djelovima druatva kako socijalnim tako i ekonomskim, pa ne da mi se tu citirati ali kog zanima mo~e na wikipediji vidjeti njihove brojke i koliko imaju industrije veinom proizvoda sa visokom dodanom vrijednosti pa brodogradnja, pa poljoprivreda, pa tek onda tr~iate usluga, sve zemlje bivae Jugoslavije su pale na tom testu, osim Srbije koja nje dovoljno pametna da o~ivi ZCZ&FIAT i drugu svoju industriju, recimo u Hr bi svi bili direktori i imali firme i pru~ali usluge i industrija je uniatena, pazi brojke, 70 ih je samo Zg po sebi je imao 15% ukupne industrijske proizvodnje ex Yu...ni u drugim dr~avama nije na~alost bolje ....i onda ih joa udi&smeta da duvamo naae "vlasti", to ato su veina korumpirani gore od Meksikanca koji nije 3 dana jeo nije va~no...:rasta: ae malo filozofiram pa nek me mod sasje e&premjesti po potrebi... uglavnom joa jednom bienvenido al forum de la hierba...:D
BLONDinaNINAAMBASADOR

avg 2015.

Ima svega u holand i lako se nabavlja za dimit sta god hoces..I nije ni tamo i ako je legalizovana bas tako da mozes da gajis koliko i gde hoces kako vecina ocekuje od legalizacije,growam i tamo ali nema tu neke velike razlike..zivim dugo god na relaciji Holand i Srb tako da se slazem sa Pericom to sto je rekao...samo Perice ima ovde i pandura nezaboravi to tako da i vodi racuna sta pises ,narocito na pp ...
L0oDZMAJ

avg 2015.

Sry na off cekaj blonda,nisam sad ovo skontao da pazi sta pise na pp? Jel to hoces da kazey da se pp poruke proveravaju od strane plave sluzbe,wtf?interesuje me informativno da znam zbog sebe... hvala unapred
BLONDinaNINAAMBASADOR

avg 2015.

Moze svako biti clan ovog foruma pa i plavci ,tako da mu mogu i oni postavljati pitanja na pp a da nezna da su oni ...na to sam mislila..jer vidim da perica odmah na prvu kaze da je komercijala itd, pa reko kako je krenuo da na pp nekaze nesto i previse...Cisto da ima mali oprez,jer sigurno da im je takva njegova izjava interesantna...
ludPOZNAVALAC

avg 2015.

to je istina,i meni je perica bas bas komercijala,tako da se moramo paziti....o_O sta pisati,samo ima dosta stvari ovde koje nebi pricao,a koje se vide iz aviona,a to ce skontati neki ljudi ovde.....da nismo mulemansi:vozdra:
SuperflyAMBASADOR

avg 2015.

Reko je ato je imao sa komercijalne strane, sad ko svi drugi na forumu ili :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se