VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav iz Slavonije
LEGACY

Pozdrav iz Slavonije

44 odgovora2,043 pregleda

nov 2011.

Pozdrav svim clanovima foruma! Zovem se }eljko, imam 19 godina, dolazim iz jednog malog mjesta u Slavoniji. Vec duze vrijeme pratim forum i napokon sam se odlucio registrirati. :icon_lol: Planiram nabavit neki manji box da mogu zasadit nesto za svoje potrebe, cisto iz razloga sto su se pocela prodavati sve veca sranja, a i cijene su boli glava. Eto to bi bilo to od mene, pozdrav :vb_wave:

nov 2011.

:signs046:
GreenRyderLEGENDA

nov 2011.

[bez sadržaja]

nov 2011.

:vb_wave:

nov 2011.

Dobro nam doao dru~e!
Big LLEGENDA

nov 2011.

Pozdrav i dobrodoaao... U~ivaj! :)
SekachAMBASADOR

nov 2011.

Pozdrav kolega slavonac... :signs046: I jedan dobronamjeran savjet...mozda nije najpozeljnije napisati svoje ime ovdje... =)
macedoniaENTUZIJASTA

nov 2011.

pozz druze ima tu sve i svacega kao veliki varos ko voli nek izvoli :):))
artisticLEGENDA

nov 2011.

pozdrav slavonac...i ja sam slavonac :) zapravo baranjac al to je to :) hehehehehe welcome
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Susjed pozdrav :) Dobro ti kaze kolega Sekach :)
AlikaENTUZIJASTA

mar 2012.

Pozdrav Zeljko :)))

mar 2012.

Pozdrav, ovo mi je trei acc, prva dva su bili sioux i nenash. Izgubio sam maderfakin lozinke a kada sam ih pokuaao povratiti nisam dobio mejlove sa uputstvima ili linkovima. Ju e sam ovo napisao u temi " Ne mo~ete se registrovati..." ali niko nije reagovao. Zaato se javljam ovdje? Alika, nemoj me pogreano shvatiti, ovo nije na tvoj ra un. Naime, gdje ste sada de~urni dodjeljiva i kartona da joj date infraction za dizanje starih tema i da joj natrljate nos? Da joj ka~ete da je zadnji put bio aktivan prije tri mjeseca... Malo te~e se izgleda odlu ite objaanjavati gazdinoj " ~eni". Nema ak ni vonabi modova i prijatelja foruma. To su " vieniji" lanovi foruma koji u periodu pred promociju imaju 224 posta dnevno i o svemu imaju stav i mialjenje. Nervira me jer bi ovo trebao biti slobodouman forum a ne mjesto za licemjerje i poltronstvo. Znam da nije primjereno mjesto a i tema za prvi post ali cane corso je u pravu oko mnogo stvari... EDIT: Mo~e li mi iko pomoi da vratim stari nik pa da vidim i taj famozni et, jer zaista ne volim pisati bezveze tipa- do jaja stari, bie masni' hedova? Hvala

mar 2012.

Ako se niko nije naaao uvrijeen zbog malicioznog gornjeg posta, mo~e li mi bar neko pomoi da vratim stari nalog u upotrebu?Hvala

mar 2012.

mogao si da vidis da je temu "oziveo" Bizzarius, a ne Alika koja je njegov odgovor verovatno samo primetila pod opcijom Novi Postovi... u svakom slucaju ja za to nemam ovlascenja, moras kontaktirati iskljucivo administratore za tako nesto

mar 2012.

Ja sam se uvredio. Medjutim moj polozaj mi ne dozvoljava da se raspravljam niti prozivam nazad. Jer trebalo bi da je svaka prozivka na ovom forumu zabranjena. Jer krug se u suprotnom nikad ne zatvori. Nebitno da li si mene uvredio ili "gazdinu curu" ili nekog desetog clana. Ako zasluzuje infraction ok dobice nije bitno od koga. Bitno je da drzimo do nekog nacina ponasanja. I to bas si aliku napao a ona je najveci protivnik nasih pravila. Medjutim i ona je novi clan i ne shvata zasto je sve tako jeste. 12 godina postojanja i na neki nacin pokusavamo da obavljamo poslove foruma i nasih privatnih zivota. Zato postoje pravila jer lakse nam je da odrzavamo forum jednim od najboljih u bivsoj Jugi ako ne i najbolji. Svi smo tu volunterski i niko nije prisiljen da postuje pravila. Vrlo je jednostavno iskluciti se i odlogovati u neki drugi svijet. Ako neko ima problema sa bilo kojim clanom bila moja cura, mrkvicin muz, tropicov decko ili ne znam ko. Sve sto treba je da nama prijavite moderatorima ili adminima. Pa cemo mi nekako vec nesto smislit. Ali u svakom slucaju prepirke prozivke na bilo ciji racun su zabranjene.
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Vidjeh kolegu slavonca pa reko da pozdravim. Kontam da nije greda ozivljavat ove teme, odnosno nema neke muke oko toga ako se ozivi :) Pozdrav jos jednom!

mar 2012.

Vidia kako sad ti izvla ia iz konteksta. Napisao sam da ne shvati pogreano i da nije na njen ra un. Nema veze, u~ivajte...
He-ManLEGENDA

mar 2012.

:icon_lol: p.s. naravno da su cure na forumu u malo povlaatenijem polo~aju, bar ato se ti e mene. Ali nisu niti one imune na sve =) Proof: ve sam jednu banao :vb_kez:
vutricISTRAŽIVAČ

mar 2012.

Pa da i ja malo naaaram ovaj zidi i sve redom vas pozdravim , kao i da poaaljem poseban pozdrav za PowerSeed-a i Bizzarius-a kao najaktivnije na ovom najboljem i najja em forumu ex yu prostora. Ina e vas pratim nekoliko godina ali sam se tek sad registrovao poato planiram jedan indoor, fali jos neato sitne opreme pa na posao... vozdra ekipa i sretno

mar 2012.

hvala druze, i dobrodosao, mada smo preko postova vec komunicirali ;) neg' jesi ti iz slavonije kada si se ovde prijavio, tema je pozdrav iz slavonije ;)
vutricISTRAŽIVAČ

mar 2012.

Ma to ja "zameem" tragove :) ma ja sam ti ba jaraniko iz Bosne. Ma kad se mogu prepirati na tudjoj temi reko i ja da se bar javim i pozdravim vas ;) :)
kengueAMBASADOR

mar 2012.

:b_woot:dobro nam doao..
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Ne bih se bas svrstao sa Powerom covjek je daleko ispred mene, ali pokusavam pomoci jbg koliko mogu. Nemam iskustva sa brandovima previse ali sa domacicama cuda radim :P :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se