LEGACY
Owerdoze back
18 odgovora2,166 pregleda
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
apr 2018.
apr 2018.#1
Eh nez jel me se sjecate, davno je to bilo kad sam sadio po minskim poljima vuvu.Owerdoze se vraca,bilo je problema neki samnom i policijom 2014 onda sam zamolio Venlu i nekog od admina da mi banaju profil.I u pocetku nisu ni htjeli moro sam molit,na kraju sam dobio ban.Policija mi je te godine nasla jos jedan site sto nisam vodio dnevnik na forumu, i bio je upleten jos jedan covjek.Na kraju smo dosli na site i vidli muriju a ostale su flase gnojiva,kanisteri etc..i reko gotovo je,ajmo nazad robija.Medutim nis se nije desilo a ja sam u meduvremenu pobriso sve slike sve profile po forumima.Odradio sam dosad,jedno 20 30 indoorova i 3 4 outoodra,svu evidenciju sam vodio,imam slike od jedno 20 growowa,kuhala se ulja, ubijali rakovi.Pozz bi Imbru i Maria ak su uopce jos tu,i Venlu naravno,Prvo sam bio XsmokemashineX pa trazio da mi mjenjaju ime u Owera i na kraju sam trazio ban,jbga ukenjo se u gace,valjd me se sjecas.i da li postoji ikakva sanca da se vratim na stari profil?Dal ovo spada pod klona jer sam sam trazio ban?Mislim imo sam zesci problema,al za uzvrat imam mase novog znanja,i mase biljaka iza sebe.Pa eto nek bude kako bude,pozz ekipa.
Imbra Presvetli
ZMAJ53.695 REP
Imbra PresvetliZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#2
Di si smokemaaina?!?!?!?!?!sjecam se ja...i mnogi drugi biljki iz minslog polja.....aj nek si ti nama ~iv
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
apr 2018.
apr 2018.#3
Oj evo me,sade se kush jedinice i tutani indoo,i duva se neki prosli indoo,ide polako,sve isto ko i prije.Mozda i dnevnik okrenem indoo ko zna,evo taman su krenile cvijetunjat.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#5
Ja se isto sjecam, i to pod oba profila, Owerdoze i XsmokemashineX. U to vrijeme sam se tek regao na forum i odmah se bio prijavio za pjevacke zvijezde Vutra radia... :D
(nazalost, dobio sam samo utjesnu nagradu, bio sam nesto kao fol prehladjen, khm,khm) :rofl:
Znaci, povratak otpisanih? Hehehe....
Dobrodosao nazad! :wave:
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#6
vec smo pomislili da su ti baterije na detektoru krepale... puff :let:
al ziv si i zdrav. dobrodoso nazad i nadam se da si presto gurat peroksid u zemlju :D
lauba
ZMAJ19.449 REP
laubaZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#7
Vratio se minaa:respect:!Ajd da je sve ok zavrailo i sad valjda nebu joa jedne osobe u iru:D.Ajd samo pomalo i neki dnevnik da imamo ata pratit!:kafa:
Edit:A i tko se nebi sje
o jednog jedinog dnevnika meu minama!:crazyd::thumb:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
apr 2018.
apr 2018.#9
Hvala svima na dobrodoslici,zanimame da li se mogu ja vratit na stari profil il da ostanem na ovom,ako cu ostat na ovom onda cu danas pokazat neke indorove,pobacat cu slike u unutarnjem,a dnevink pf nez jel mi se da otvarat vidicemo,bas idem sad hranit djecu.
apr 2018.
1 / 10
apr 2018.
apr 2018.