VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Zdravo ljudi :)
LEGACY

Zdravo ljudi :)

101 odgovora4,230 pregleda
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Evo belivitez je stigao na vutra.org. :D ne pri am jako dobro hrvatski jer sam iz Slovenije ali ne e to bit problem. Trebam i malo, da nau im :) Ve 5+ godina radim outdoor in ve 3godina jako, jako me interesira medicina sa konopljo. Puno sam pri ao sa Rickom in drugimi koji radijo i pri aju o konoplji u medicini. Ovo godinu sam imao i industrijsko konopljo od 0,5ha, sad radim ajeve, cbd pasto, cbd ulje, ulje od konoplje, tinkture, kreme i tako ;) Neznam ata da joa ka~em... ako ima ko pitanje ;)
TarzanZMAJ

dec 2015.

Dobrodosao

dec 2015.

Zdravo i tebi . Dobrodoaao na forum .
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

dobro dosao beliviteze kako si saznao za Vutra.org ?

dec 2015.

[bez sadržaja]
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Kad je joa radio forum autoflowerslovenija, sam veliko pri al sa memberom vutre, CILI. On mi je kazao za ovaj forum. Kod nas ima veliko ljudi koji rade se konopljo al nema nikoga sa kim pri ati na forumu. :D

dec 2015.

e sad si nasao mesto gde mozes pricati godinama ;)
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Hehe imaa prav. :) joa da pri am malo bolje pa onda emo razgovarati na puno :D
d@niZMAJ

dec 2015.

Dobrodosao na :vutra:

dec 2015.

dobro doaao

dec 2015.

nemoj biti time opterecen, pricas najnormalnije i potpuno si razumljiv
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Dobro PS i hvala svima ;)
BladerZMAJ

dec 2015.

:wave::spliff:
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

[bez sadržaja]
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

ja se javljam jer ste u sloveniji mo~d imate viae saznanja o doziranju kanabisovog ulja hvala
PicVajZPOZNAVALAC

dec 2015.

Pozdrav. Dobrodosao
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

@evome: Svaki ovjek ima drug e doziranje. Neznam o kakvem ulju govorima? Govorima o ulju cbd ili rso (rick simpson oil)....
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

tako i ja mislim da to ovisi o punno faktora koja bolest ,kako konzument podnosi itd.
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Ako imaa ta no pitanje i poznajea situaciju mogu da ti ata bolje objasnim ;)
StipeZMAJ

dec 2015.

Samo ti nama stavljaj tocke i zareze pa mozes i na swahiliju pisat :P Dobrodosao :)
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Dobro dosao beli viteze :) Lepo je videti jos jednu vise osobu koja canabis koristi u medicinske svrhe. Imam pitanje jedno a ne bih da otvaram posebno temu za to kad je vas par "medicinara" vec ovde pa ne zamerite :) Devojka mi ima benigni tumor na obe dojke, planiram praviti CBD oil od sorte Seedsman auto cbd sugar gom. Pa neko vase strucno misljenje o tome bi dobro doslo :)
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Ma da samo da se kontamo ;) ako e bit ata nerazumljivo emo sredit :) // fino da se dogaja tukaj, ker slovenska scena je zamrla odkar je afs padel iz serverja... org. pa ~e ve let stagnira... Hvala Stipe ;) sad sam vidjeo da si tek japanac :D :D
t@maraZMAJ

dec 2015.

Dobrodoaao na :vutra:
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Svekako pripuru am da napravia ulje. Cbd sugar gom ima odli no razmerje cbd/thc. Ako djevojka ne treba biti high 1:1 bit e odli no. Ali pazi treba polako u startu. Pripuru am i upotrebu vaporizerja, nek dodje ulje (neznam kako se ka~e "v bli~ino") problema. Za sve rake i tumore trebamo i thc. Ima djevojka kakvo lje enje kod doktora? U kakvi fazi ima sada tumor? Djevojka ~eli se lje iti z uljem od konoplje? Osoba treba biti 100% spremna za takav na in... Ako te zanima ata specifi no samo mi reci ;)
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Ne zelim da bude high ali mi takodje i znaci to malo THCa sto daje sugar gom zato sto ce je opustiti i pruziti veci i bolji san (usled gubitka oba roditelja mnogo problema ima sa spavanjem). Kod doktora smo bili vec par puta i posto je benigni tumor u fazi rasta na njima je samo da cekaju da naraste i da ga odstrane, makar oni tako kazu. Devojka je pristala na moju ideju da se leci uljem. Ne znam smeta li kome da idemo ovde toliko u off topick, zanima me dosta toga o CBDu jer nema mnogo odgovora na moja pitanja na forumu ili ih makar ja nisam nasao :/ Da li se drugacije gaji biljka kada ide u medicinske svrhe, da li se ranije ili kasnije bere? Ima li nesto tako bitno sto bi mi moglo promaci? Hvala na zelji za pomoci :) I molim te za objasnjenje, sta je "vaporizerja" ? :(
L0oDZMAJ

dec 2015.

Dosao dobro :wave:
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Hocu Cil, izvinjavam se ni sam nisam znao da ce ovako daleko dogurati :)
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Fenix emo pomo i tvojoj djevojki ;)
1310ZMAJ

dec 2015.

dobro dosao fant, me zelo veseli pitati te kaj vele stari ljudi, kad se ocekuje snjeg na Kranjskoj gori?
SquerlzLEGENDA

dec 2015.

:wave::vutra:
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Hehehe :) neznam kad emo imati snjeg.... ekamo i ekamo :objesen:
1310ZMAJ

dec 2015.

skijas?
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Skijam i bordam ;) radim sve ata se mogu radit na snjegu ;)
1310ZMAJ

dec 2015.

haha , srodna dusa. cini mi se da nas nema puno na ovom forumu, @ZdravaTrava skija, za ostale neznam. ja se drzim skija po uredjenim stazama, ostale discipline gledam sasimpatijama ali mi fali hrabrosti i zrnce ludosti da se upustim u njih. Zmajarenje i paraglajding oko Tolmina za sad mi je neispunjena zelja, da ne drobim dalje, uskoro startas s dnevnikom, pretpostavljam, evo jednog koji te prati vec imas, prije snjega jel.
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

dobro ve e ~elim ti se javiti danas prvi put pijem ulje iz kune radinosti
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Wooha :) ima nas ima ;) ja jako jako volim freeride ali kod nas nema puno spotova. Viae bordam i najbolje mi je u Austiji. Neznam kakav dnevnik? Veliko ljudi video sam u Mariboru sa zmajevi in padali (Pohorje) ;)
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Dobro ve er i tebi ;) imaa ulje od sjemenk ili ulje od cvijeta? Svekako bilo koju imaa je jako dobro in svako ima medicinske pluseve!!
1310ZMAJ

dec 2015.

mislim na dnevnik uzgoja, a kako vidim imas iskustva s uljima i lijecenjem, biti ce zanimljivo saznati nesto novo. uglavno se drzim julijskih alpa ( kekec i stric bednjanc, svizac,kozorog,orao) taj predel bolje poznam
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

aaaa ;) svekako em imati dnevnik ali joa treba malo po ekati... sad radim na cob tehniki i nadam se da bit e ludo :D tamo ima puno ljepih kraja. idea kada skijat tamo?
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

hvala na dobrodoalici
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

ne znam od ega je pio ga je ovjek sa multiplom i bolje mu je koliko moram piti c ijeli ~ivot
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

ne znam od ega je kog dijela biljke
1310ZMAJ

dec 2015.

da, na Kanin dok sam bio mladi, sad mi je -20 prehladno, idem prek meje u Tervizio, malo skijam, malo secem po mestu pa opet na skije. u Bovec ljeti, planinarim autom na Mangrt i Vrsic pa duge setnje, prosla mladost,noge nemreju na Triglav vise. Jako volim dezelu jos od djetinjstva i divim se Slovenskoj organiziranosti i nacinu zivota, zemlja, vrijednih ljudi.
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Dobro doao Vite~e :cool: Svia mi se i tvoj nick, i tvoj avatar :) Djelujea kao znaven oek, pa s nestrpljenjem o ekujem tvoje dnevnike, posebno outdoora ! Joa jednom, dobro doao na :vutra:
evomeISTRAŽIVAČ

dec 2015.

skijanje je do dobro samo pazi polako nemoj pasti
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Jako lijepo sve to itati :sun2: hvala! Hvala ;) nerazumjem ata ka~ea sa time "znaven oek". Sori imam malo problema joa sa hrvatskim jezikom. :confused:
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Pod ovim podrazumijevam ovjeka koji ima znanje, iskustvo itd itd... Dakle, dobro doao ovje e koji ima znanje, i ~elim ti da ga prosipaa ato viae, na korist i zadovoljstvo cijele zajednice :vutra:
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

E pa sad razumjem ;) hvala ti puno! E pa neato znanja imam i naravno da ga o u podeliti sa vama :banana_rasta:
Ferdinho77AMBASADOR

dec 2015.

Ma ode se svi razumimo pa koji god jezik da pri amo, vutra govori sto jezika a jedan je zajedni ki. Pozdrav sused :)
belivitezPOZNAVALAC

dec 2015.

Hehe hvala sused ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se