VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Prvi pozdrav od purgera
LEGACY

Prvi pozdrav od purgera

19 odgovora815 pregleda
PurgerAMBASADOR

sep 2013.

Prije svega pozdrav svim lanovima kolko vas god ima. Ovdje sam nabasao slucajno ploveci valovima net-a. Iz zagreba sam i imam svoj prvi samostalni growich. Moram priznat da sam zahvaljujuci ovom forumu i vama saznao sve kaj me zanimalo i evo da vam se i zahvalim ovim putem. Stvarno cure i decki svaka cast. Mu~ sam svojoj zeni i otac svojoj maloj kceri i jos manjem (friskom :baby: ) sineku :icon_mrgreen: . Imam 27 god. sa travom sam na ti od 13. te, tako da smo si jako dobri. :rasta1: Od tada imam ponesto iskustva u uzgoju ali ne samostalno bas od pocetka do kraja. Sve do sad kad sam sve poslozio da mogu u svom malom vrtu brinuti o ovoj najmocnijoj i najljepsoj nama svima najdrazoj travici. Imam neke fotke koje bih podjelio rado sa vama al malo se jos ne snalazim najbolje pa akoo im neko toliko dobar( a znam da ima) da mi malo pojednostavi te neke cake bil bi mu zahvalan. :icon_lol: :icon_lol: . Jos jedan pozdrav svima
He-ManLEGENDA

sep 2013.

Welcome ;) I evo uputa za ka enje slikica :) https://www.vutra.org/topic/2248-upute-za-postanje-slika/

sep 2013.

:signs046:
RizikISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Dobro dosao ;) :smoke18:

sep 2013.

:signs046: :thumb:

sep 2013.

rKj420ZMAJ

sep 2013.

TarzanZMAJ

sep 2013.

PurgerAMBASADOR

sep 2013.

Hvala svima na dobrodoslici
-WhiteWidoW-ISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se