VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav zelenoj porodici :)
LEGACY

Pozdrav zelenoj porodici :)

10 odgovora698 pregleda
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Vraam film kad sam se prvi put susreo sa forumom, naje~io sam se bukvalno. 2.5.2009 srednjoakolski dani, posle izleta me kui sa ekao test a ne znam da li je viae thca bilo u meni ili u rancu. `ta u, odbijem test, pobegnem od kue i guglam kako se o istiti od THC-a. Registujem se i imam ata da vidim, nisam jedini :) Nakon par sati itanja sam se reaio da podvalim str8 mokra'u i svoje vreme posvetio ostalim temama na forumu. `ta da vam ka~em, ljubav je pobedila sve. e Zbog problema sa zakonom se nisam usudio za IN ali se talim sa seljacima, pa se vidimo sledee godine za slike :)

dec 2019.

ajd, dobrodoso ponovo :) sto se nisi logovao na starti nalog
GoLeeAMBASADOR

dec 2019.

ni pet, ni aest, odma dobio po uaima ::grupnjak::::umirem::
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Davno zaboravljena aifra mejla ali hvala na dobrodoalici. Btw da li bi mogo da me uputia gde se pri alo, u slu aju da jeste o biljkama koje izgledom najmanje podseaju na marihuanu? Ne znam kako da konstruiaem pitanje ali sam negde naiaao na par automatika koji su izgledali kao ukrasno cvee. Iz neba pa u rebra :) Neka, urodie plodom :D

dec 2019.

znam za temu biljke koje izgledom podsecaju na marihuanu a nisu, ovo sto spominjes, da jesu a ne lice, ne znam :) ne treba ti sifra maila za pristup forumu, samo stari nick i ja ti mogu postaviti novu sifru. al kako hoces, moze i ovako iz pocetka
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Okej, malo u da istra~im po internetu pa ako naem neato otvaram temu. Apsolutno nisam bio aktivan na tom nalogu, tako da bih radije ovako od po etka sa namerom da budem aktivan. Ukoliko je 'problem' dupli nalog, mogu ti poslati user starog pa njega da obriaea ukoliko je potrebno.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se