VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav iz Zagreba
LEGACY

Pozdrav iz Zagreba

20 odgovora1,608 pregleda
BrokenCompileISTRAŽIVAČ

avg 2021.

Pozdrav :wave: }ivim i radim u Zagrebu. Imam 41 godinu, dvoje djece. }enu viae nemam :svadja: Od malih nogu sam bio udan i nikada nisam uspio odr~ati kontakt sa ljudima. Jedino sam imao neato uspjeha dok sam puaio travu. Izolacija zbog korona situacije nije puno pomogla. Radim ve preko godinu dana od doma i proaao sam ve puno nivoa ludila. Ne o ekujem ni ovdje da u uspostaviti neki kontakt, ali ako me ku~ite, biti e mi lakae barem da imam privid. Ina e sam optimisti an i veseo :banana_rasta:, neki puta i sarkasti an. Volim gaming i prou avanje ljudske psihologije (i patologije) na internetu. Evo npr. ju er sam upoznao 22-godianju silikonsku Brazilku ali mi je uzela dosta novaca :djede:
jesamZMAJ

avg 2021.

doaao si na pravo mjesto, udobno se smjesti i u~ivaj ::lulamira:: btw, tu je sve for free :D p.s. ako ve nisi https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/
BizzzoZMAJ

avg 2021.

Dobrodosao. Kamen po kamen palaca. Neki se odvali pa spadne. Pa ga vratis nazad. Neki se otkotrlja pa i ostane otkotrljan. Kroz rupu ako ne puae, dobro je :D `kicni pravilnik i pomalo samo :)
H2O888LEGENDA

avg 2021.

govoris silikonska brazilka pa bobrodoso u silicijsku dolinu:)
BrokenCompileISTRAŽIVAČ

avg 2021.

`kicnuo sam pravilnik i ve sam i stavio bio jedan topic i mislio sam da sam bio jako lukav, ali mi je obrisan ve :let:
H2O888LEGENDA

avg 2021.

budi ono sto jesi pa neces imat s nikim problema pa ni sa sobom :)
BrokenCompileISTRAŽIVAČ

avg 2021.

Nismo li svi prvotno ono sto jesmo? Mijenjamo se ako zelimo postati bolji tj. ako vidimo da to sto jesmo nije dobro?
H2O888LEGENDA

avg 2021.

zar svi vidimo,nisam ja ni svoj ni tvoj ni niciji ucitelj:)neka obrisu odlutali smo
BadiZMAJ

avg 2021.

Dobrodoaao na:vutra::joint:

avg 2021.

:respect:
White_WizardISTRAŽIVAČ

sep 2021.

Pozdrav i tebi, sretno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se