LEGACY
Pozdrav ekipi s Vutre!
19 odgovora2,110 pregleda
420weedman
AMBASADOR3.612 REP60%
→ Legenda
420weedmanAMBASADOR
maj 2020.
maj 2020.#1
Pozdrav i poatovanje velikim ljudima s foruma!
Da se predstavim tko sam, ato sam doa'o i ato radim, 420weedman mi je ime i ~elim kanabis da sadim :wave:.
Evo ovak, account sam otvorio 2016. godine iz
iste znati~elje prema kanabisu i sadnji(iako tada joa nisam znao ni kako se frula smota i s prijezirom gledao na puaa
e :crazyd:), a forum sam naaao tako ato sam pretra~ivao neke stranice otkuda se mo~e naru
iti sjeme, naaao strain koji mi se svidio i upisao njegovo ime u Google, potrefilo se da je ovdje na forumu bila otvorena takva tema i Google mi je to ponudio. Onda sam malo pretra~ivao forum i naiaao na pravilnik... i tu je sve stalo :D (stalo je iz razloga ato sam tada bio maloljetan i odlu
io sam prestati posjeivati forum kako ne bih dobio ban. Joa jedna stvar vezano za to, klinja k'o klinja postavio sam si tada la~nu godinu roenja kako bih se registrirao, a sada mi glupo zbog toga, pa bih volio stupiti u kontakt s adminom da mi to promijeni jer su mi namjere iskrene.)
Da nastavim pri
u dalje, izgleda da mi je da smo marijana i ja bili sueni jedno za drugo. Prvi put sam frulu zapalio u jesen 2017. godine, s 18 godina, na nagovor frenda koji je smatrao kako bi to pomoglo u mom socijaliziranju. Da ne duljim previae, on je tako smatrao jer sam bio jako povu
ena i srame~ljiva osoba, socijalno snala~enje mi je bilo ravno nuli i on je bio jedina osoba s kojom sam se tada aktivno dru~io. To moje ponaaanje je bilo rezultat raznoraznih obiteljskih problema u ranom djetinjstvu, pa onda maltretiranja u osnovnoj akoli od strane vranjaka zbog fizi
kog izgleda, i tako dalje i tako dalje... Elem, prihvatio ja njegovu ponudu, zapalio i nije nekako pretjerano djelovalo na mene. Malo sam se viae otvorio prema njemu, lakae mi je bilo razgovarati i puno sam lakae zaspao tu no ;). Nakon toga smo mi puaili svaku ve
er po malo, frulu zamotanu u obi
nu, kratku rizlu za cigaretu i postepeno sam po
eo primjeivati razliku u sebi i dobrobit koju mi je puaenje vutre donosilo. Po
eo sam konsttrktivnije razgovarati, upoznavao sam nove ljude, polako sam dobivao neku svijest o sebi, samopouzdanje, itd. Paralelno s tim sam po
eo sluaati rap muziku i za to dvoje dr~im da su dvije najvee stvari koje su me promijenile.
Na forum sam se vratio zimus kad sam ve postao frustriran oko tra~enja dobre vutre po gradu i openitog posla s dilerima, te sam usput shvatio da umjesto ato dajem novce dilerima u d~ep, da ih mogu ulo~iti u kunu sadnju kanabisa. I od tad sam skoro svakodnevno na forumu,
itam teme, prou
avam dnevnike uzgoja, u
im kroz neke tue greake, zapisujem savjete... Odva~io sam se da moj prvi grow bude ove godine i pred mjesec dana sam krenuo s outdoor-om te paralelnom s njim sla~em growbox i nabavljam si opremu za indoor, ali o tom u viae kasnije kad otvorim svoj prvi dnevnik. Do sad sam bio u sjenci i nisam se predstavljao jer nisam bio siguran hoe li biti ato od te moje ideje, ali sad sam vam se odlu
io predstaviti kako bih nastavio biti dio ove predivne zajednice te kako bih mogao upiti joa viae savjeta te si nai nekog mentora koji e mi pomoi u tome.
Eto, trebao je biti kratak uvod, ali teako je sve rei u par rije
i, nadam se da nisam smorio nikog s ovim. Stay high ljudi! :razvaljen::
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
420weedman
AMBASADOR3.612 REP60%
→ Legenda
Black_roots
ZMAJ15.892 REP
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ