VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozz svima :-)
LEGACY

Pozz svima :-)

20 odgovora925 pregleda
Monk ®POZNAVALAC

feb 2015.

Pozz svim lanovima Vutre.org ! Znam za ovaj forum godinama, sve ato znam o vutri mogu zahvaliti dobrim ljudima odavde. Et.. Monk's back
t@maraZMAJ

feb 2015.

Dobrodoaao :)
BizzzoZMAJ

feb 2015.

Dobro ti nama doaao. Sada vratis nesto vutri nazad? :) ~ Keep Growing and Smile ~
jesamZMAJ

feb 2015.

welcome back
Monk ®POZNAVALAC

feb 2015.

Kad bi Powerseed malo pomogo da vratim stari acc bio bih vrlo zahvalan. I vjerujem da sada imam i iskustva (raznog) pa pa podijelim to s Vama. Power - ime je Monk (ona slika srca od vutre) HELP dude :D Puno hvala :)
jesamZMAJ

feb 2015.

@Monk, to je bio i moj prvi avatar dok nisam sku~ila da ga i ti imaa, pa sam ga mijenjala btw, neki dan se vratio i nisam ja, a zbog njegovog nika je moj takav kakav jest :) ko zna ko e se slijedei vratiti haha

feb 2015.

secam se ja monka al se monk ne seca da takve stvari mogu samo administratori da odrade ;) ja sam moderator, sorry
Monk ®POZNAVALAC

feb 2015.

Da extra je avatar, no volim ja i promjene ;) Eh Seed da nesto nemoze ma nije valjda :D Drago mi je da se sje aa, sje am se i ja tebe naravno.. A i lijepo je vidjeti da si sada tu sila :D Kralju

feb 2015.

isti sam ja ko sto sam bio, mozda se malo nakupilo postova, al i dalje ne mogu menjati nick niti ozivljavati stari acc, to nije u mojoj nadleznosti pa vidi sa genjom ;)
Monk ®POZNAVALAC

feb 2015.

Probat cu s Genjom da.. Vidim puno se mudrije piae nema se ata re ..feals good to be back :)
StipeZMAJ

feb 2015.

haugh

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se