VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ekipaaaaaaa !
LEGACY

Ekipaaaaaaa !

32 odgovora859 pregleda

mar 2012.

Hehe, osjecam se kao da sam s vama godinama, ali sam nov jbg pa bi bio red da se predstavim;) Zovem se Adrian, iz crne crne gore sam eto... svi ste mi blizu:) Mmmm trenutno sam na pauzu s fakultetom ( turizam i hot. ). Odmaram kao uz muziku ( electronica, trip hop, deep house), travu, u prirodu se visi kolko god je to moguce ( imali smo preko 150cm snijega do skoro ), kad nije moguce stan ili pab varijanta. Mmm imam neku ljubav prema pecinama.. i razmishljam.. mozhda bi bilo mudro napravit neki thread o tome.. Zashto ne SVI U PECINE LJUDI!:) Ne ozbiljno, topla preporuka, ako niste nikad probali - uradite to, chudan i primordijalan oblik prirode koji cheka da ga otkrijete:) da ne smaram mnogo. dobro vam dosha dobro mi doshli !
GedžaPOZNAVALAC

mar 2012.

:signs046: Zavrsi fakultet pa da nas ugostis kad dodjemo na more!
MarcoPoloLEGENDA

mar 2012.

dobrodosao sokole...i ti zmijo ljuta ;-) tko zna, mozda i neki grow u pecini pokrenes ;-)

mar 2012.

:signs046: ta gedzina ideja nije losa ;)
AlikaENTUZIJASTA

mar 2012.

Welcome Adrian :signs046:

mar 2012.

Hahahaah blizu mora sam, i ne treba mi fakultet da vas ugostim, kolko god vas ima! Slobodno se javite prije nego dodjete u CG! I NE DIRAJTE MI PECINE ! :D Hvala svimaaa oeeeeeeeeeeeeeeee!

mar 2012.

:signs046:
matiaAMBASADOR

mar 2012.

Pozdrav validbuzz :vb_wave:
Nisam jaENTUZIJASTA

mar 2012.

Dobro dosao :)

mar 2012.

Welcome!
Dr.ChronicENTUZIJASTA

mar 2012.

dobro dosao :sun2:
artisticLEGENDA

mar 2012.

pozdravvvvv :) ~ivio drug
PappiISTRAŽIVAČ

mar 2012.

pozdrav i dobro dosao :) i da znas da cu da ti se javim ako dolazim dole :D

mar 2012.

[bez sadržaja]

mar 2012.

wilkomen :)
DEDEPOZNAVALAC

mar 2012.

Pozz Dobrodosao.

mar 2012.

i od sad sam na ovaj profil ako to shto znachi :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se