VUTRA
ForumZajednicaKo ste?vutreni pozz
LEGACY

vutreni pozz

24 odgovora944 pregleda
deonizioISTRAŽIVAČ

jul 2015.

pozz svima.... izguglao sam ovaj forum u potrazi za savijetima, ove godine prvi put sadim i tek sad vidim da dosta grijeaim pa e mi trebati savijeti oko istoga, sa podneblja sam kvarnera, imam mogunost outdora i indora tako da nije bed, za sigurnost outdora tu su tri pasonje od toga jedan preko 60kg i nikog ne puata u dvor :D e sad najbitnije zaato bi uzgajao, prvi put sam se susreo sa vurom tako da sam je zapalio prije viae od 15 godina, hm da imam i preko 40 god, ali eto na~alost otac mi je preminuo od karcinoma debelog crijeva prije 4 godine, a do tad nisam ni znao za ulje kanabisa, u jednoj fazi dok mom ocu nisu djelovali ni morfijski flasteri sam mu nabavio oint i kad ga je popuaio dogodilo se nevjerojatno da je nakon 5 dana bri~an jeo, smijao se, imao volju i nije ga bolilo, samo na~alost niata ne skida metastaze :( , ali olakaanje je trenutno, sad nedavno sam mami koja je aeeraa napravio melem za mazanje noge jer joj pored svih doktora nisu znali pomo kako da joj maknu bol sa te iste noge i crvenilo, a to je posljedica aeera...i tako me po elo zanimati uzgajanje...evo mojih greaki pa sad bi trebalo krenuti dalje...

jul 2015.

Pozdrav i dobrodoaao na :vutra: Pod predpostavkom da su ovo 'friake' slike ... to ne valja ! Mala posuda,viae biljki u istoj,dovoljno narasle da im je korijen upetljan sav ... od toga nema nikakve vajde. Za novi po etak nije kasno,ali da posadia neke od automatik sorti. Ove mo~ea zaboraviti.
TarzanZMAJ

jul 2015.

dobrodosao na forum, greske su poprilicne ali jos imas vremena ispraviti ih, nabavi kante/posude od 20ak litara, moze i kante od kre a, napuni ih kvalitetnom zemljom (potgrond h, zuta florabella, terramagma, compo sana universal itd.) probaj razdvojiti biljke jednu po jednu, i presadi ih u kante, jedna kanta-jedna biljka, u zemlji neka budu do prvih listova, nakon tjedan dana mozes poceti s gnojenjem.. za gnojenje si uzmi plantelu list. sto prije to napravi i moze ovo jos biti odlicno, a ako ostane ovako kako je.. nista od toga, poz edit: ili cak jos bolji nacin s manje posla, kao sto venlo kaze naruci si neke automatike i posadi ih ali ovako kako sam ti gore opisao
MeskalitoLEGENDA

jul 2015.

Welcome !

jul 2015.

dobrodosao ova tema je za licno predstavljanje, ako trebas pomoc najbolje da potrazis mentora ili otvoris dnevnik i tu predstavis sve o svom tekucem growu i problemima https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/ https://www.vutra.org/forums/dnevnik-uzgoja.26/
t@maraZMAJ

jul 2015.

Dobrodoaao :)

jul 2015.

Wilkommen
StipeZMAJ

jul 2015.

Dobrodosao :)

jul 2015.

Dobrodoaao! :)
BizzzoZMAJ

jul 2015.

Dobrodosao i jos bolje se snaaao! :vutra:

jul 2015.

:wave:
deonizioISTRAŽIVAČ

jul 2015.

zahvaljujem na dobrodoalici :respect:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se