VUTRA
ForumZajednicaKo ste?ganja roleri, come to play!!
LEGACY

ganja roleri, come to play!!

36 odgovora2,845 pregleda

jan 2008.

pozdrav svima vama na ovom zakon forumu od jednog hashomana iz zagreba. doaao sam na ovaj forum prvenstveno radi toga da ato viae saznam o outdoor uzgoju. ve jedno vrijeme to prou avam, i sad ekam 4 mjesec, i tra~im lokaciju. po~elite mi sreu!!! saznal sam za ovaj forum ve prije dosta vremena, al sam se tek nedavno registrirao. i joa ovo: fakat svaka ast onom ko se sjetio napravit ovak neku stranicu koja podupire puaenje i legalizaciju marihuane. Peace & keep on rollin'!!
RadeAMBASADOR

jan 2008.

Dobrodosao Tule!!!! Srecno sa outdoor-om i izabirom lokacije.
kotvaENTUZIJASTA

jan 2008.

velkom tu d grin sajd. sad fino pro a kaa po forumu i pripremia se do travnja,a onda lopata u ruke i udri!!!

jan 2008.

Dobro nam dosao, puno ti sunca zelim.

jan 2008.

fala ljudi, nadam se da e mi ovo i kak treba.

jan 2008.

Ne zaboravi na pravilnik ;)
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2008.

znam ja jednog Tuleta...a posto sam hashoman da nisi to ti? xD
hashberryboyENTUZIJASTA

jan 2008.

Dobrodosao..... :signs046: pozz

jan 2008.

tule mi je ovak iz zajebancije, i baa nezna punno ljudi da sam to ja. mo~da se znamo ak si iz zg-a, negdje oko kustoaije (onda se sto posto znamo) Avram - ne brini se, normalno da u se dr~at pravilnika. ipak neka pravila moraju postojat...
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Tako treba Tule...Samo nemoj koristiti moto :"Pravila su tu da bi se krsila",jer takvi ovde veoma brzo "budu penzionisani",oduvek sam zeleo to reci...Nemoj misliti da te plasim...:wave:

jan 2008.

Evo, nova sam tu. Pusim ganju od 15-te godine i dolazim iz BiH. Pozdrav svima, Peace and Love
StonerLEGENDA

jan 2008.

:spliff:evo jedna i za dobrodoalicu na forum :)
Bezze_SaAMBASADOR

jan 2008.

Dobro doala sestro po biljci!!! :) :wave:

jan 2008.

Bezze_Sa jeben avatar...... i Marely pozdrav i tebi..............

jan 2008.

Hvala brao! Peace, love and harmony :)
Bezze_SaAMBASADOR

jan 2008.

Ovo sam ja na Avataru :hehe: :icon_lol:

jan 2008.

daj donesi malo da probam......:spliff:
Bezze_SaAMBASADOR

jan 2008.

Haj daj mail, da ti posaljem, il' ea na PM :hehe:
FukmondoAMBASADOR

jan 2008.

ma ne,zezas bezze:) nes vjerovat isti jedan tip sto ga poznavao nekad ma ono zvali smo ga pelex znao je dobro driblat,dobar fudbaler je bio onda. totalno ste mi vrlo slicni..ono bas ok.:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se