VUTRA
ForumZajednicaKo ste?HEJ,BOK,ÆAO,ZDRAVO,VOZDRA,HAJ...GET HIGH
LEGACY

HEJ,BOK,ÆAO,ZDRAVO,VOZDRA,HAJ...GET HIGH

16 odgovora2,949 pregleda

nov 2006.

Peace!!pozdrav ljudi.intuicija,šta da vam kažem :D genijalan forum,jedino što me "muèi"jest što ima puno toga,treba to sve proèitat

nov 2006.

I ja sam nova i mene to muci :D ! Jos ako dobijes inspiraciju da nesto napises, onda moras sve i da procitas a to traje, traje i traje .... i ja obicno ne stignem do pisanja! Polako, nadoknadicemo mi to a oni ce nam dati da polazemo diferencialne ispite nadam se :roll: :wink: :lol: ! videcu da nam smuvam nesto preko veze :wink: Pozdrav! :D
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

nema preskakanja razreda, ni preko veze ni za bez veze pitajte uciteljicu sta radit kad nekog mrzi èitat he h he he he ja sam se isto tak ispalio pa sam nest sto je trebalo iæ pod obrazovanje stavio pod legalizacije i sad mi je tak krivo, da me sram :oops:
BeyondLEGENDA

nov 2006.

Dobrodošli! I ja nisam tu od uvjek i isto mi je lagani problem bio prvo sve proèitati, ali mora se :) , ima jako puno zanimljivih i korisnih tekstova...
P.P.POZNAVALAC

nov 2006.

...dobrodosliiiiiii..... :D kad jedan dan ne dodem na net tesko je sve nadoknadit i procitat, a tek vama novima...jaooo... ali polako....ima vremena...

nov 2006.

Lijep pozdrav i dobro došli :D ...i di se žurite? Pa èekamo vas :D

nov 2006.

Dobrodoali! :P

nov 2006.

GeT hIgH gEt hIgH gEt hIgH pOoOlakOO (: kRetJEm i jAaaA (: :arrow: :arrow: :arrow: :respekt:

nov 2006.

:lol: Sad kad ponovno proèitao naslovni pozdrav brata JOHNNY_SB-a, ponese me asocijacija jednog mog drugara..koji kad pozdravlja kaže: "E, æao bok bok æao" :lol: Hahaha..i to onako polubrzo sa njemu osobitom i svojstvenom intonacijom.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se