VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ha!
LEGACY

Ha!

46 odgovora3,484 pregleda

nov 2007.

Bokbok. Ne znam to no tko sam, ali forum sam naala preko linka na temu o iskustvima s muakatnim oraa iem :alien555: , koji je openito neko vrijeme bio predmet zanimanja nekih mojih prijatelja i mene :D. To mi je (link) dao lega s ICQ-a uslijed rasprave ... Volim biljke , SF, dobre knjige, sir i takve stvari :read: takoer, ato se ti e tih Stvari relativno sam n00b , pa sam forum naala krajnje korisnim i zanimljivim , zbog ega sam se i registrirala. Nisam mislila da ima toliko dostupne materije o predmetu mnogih mojih interesa na ovim prostorima. :vb_kez: :g33k: U potrazi za inspiracijom. Viaak discipline. Iz Zg sam , otvorena za nove spoznaje :watchplant: :abducted: :mrtva_banana:
BugiPOZNAVALAC

nov 2007.

...welcome to vutraland...
Silent BobPOZNAVALAC

nov 2007.

I ja volim sir...

nov 2007.

Dobrodosla :vomitwar:
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Ja bi mogo ~iviti na siru, jedino onaj pljesnjivi ne volim Dobrodoala
mr.skunkAMBASADOR

nov 2007.

Dobro doala i nikad ne oala.

nov 2007.

hola :wave:
DeleeshzISTRAŽIVAČ

nov 2007.

alo! ekipa!! ja sam isto nov....al sam vec 2god. u zelenom iru...tako da nisam newbie..al ipak..svaka vam cast...ima ljudi koji zbilja znaju znanje...respect!
triorioISTRAŽIVAČ

nov 2007.

duboko vjerujem da marihuana skuhana s mlijekom je zdrava i okej i zato sam ovdje....... i naravno nesmatram je drogom.....ve poput pive....hranom
DeleeshzISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Marijuana je izbor.... ko voli nek izvoli..dok god ne smeta drugima...al to treba objasnit "politicarima" pa da.... svi smo mi don quijote weed on :)
choki123POZNAVALAC

nov 2007.

a u pi*ku mate*nu ako ovo ima smisla....il se to ti zajebavaa........:ludaci_lol:
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

choki nevidim nista cudno u njegovom misljenju.. ako on voli popit mljeko sa travom umjesto piva njegova stvar.. puno ljudi smatra da je zdravo popit pivo npr.. takve reakcije su zbilja suvisne.. nismo djeca da se pokusavamo rugat jedan drugome oko minimalnih razlka u misljenju..
kotvaENTUZIJASTA

nov 2007.

dobrodoali oboje!:signs046:
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Pa ata super je to ideja dim s mlijekom nisam joa nikad isprobo ali napravit u jednom puding tako
Reko da ne otvaram novu temu,ova mi nakva najfriskija :-) Ic nju ovdje:rasta1: bio prije na http://www.irie-people.com/forum/index.php (sta bi od njih) sad na vutri,a naso je ima taj vakat Zapalio prvi put prije 20-tak god,a jos zivim:rasta1: Bavio sam se s travom,bavim se i bavit cu se dok sam god ziv Nikakva ni murija ni doktori ni iko na ovome belom svetu nece moci da me sputaju u daljoj produkciji i potrosnji Gruver do bagro:heartbeat:

nov 2007.

nije mi se dalo otvarat novu temu pa u se tu predstavit ovaj forum sam naaao slu ajno,tra~io sam neke recepte za travu volim puait jer me smiruje i onda nemam briga ne puaim esto,svaki tjedan ato je u redu po meni
A ja dundulim svaki dan :joint2:

nov 2007.

Lako vam je tudjim turcem mlatit po koprivi! Hehe jedva sam cekao da citiram torcidu... :signs034:
RadeAMBASADOR

nov 2007.

Dobrodosli u nas svet!!!
LucidDreamAMBASADOR

nov 2007.

Weellccoommee!peace

nov 2007.

Eo braco i sestre i ja sam nov,pa sam morao da se javim,ono..... A sto se tice vutre....pfffffff.....brateeeee nije dzabe ona uzrecica od viska ne boli glava.... Varite sto vise nece vas kostati nista,sem mozda par kila manje i para. Cuo sam za ovaj sajt jer sam bio pao u tvorzu zbog grasa pa kada sam izasao nisam mogao da objasnim mojima da trava nije tako strasna i neki ljudi su mi preporucili ovaj sajt.Lose je to sto i dalje ne mogu da objasnim mojima....ali i dalje nisam prestao da varim... :banana_dred:
choki123POZNAVALAC

nov 2007.

ma krivo si me skonto,ne pori em to ato je reko,nego mi bilo smijeano kako je to reko,uletio odjednom odnigdje....no hard feelings.......:dunce:

nov 2007.

Pozdrav ekipi Nasao vas na googlu! Pratim vec duze ovaj forum pa eto odlucio se registrirat napokon Eto trebalo mi je neko vrijeme da provjerim koliko je sigurno prisustvovati na forumu, a nije mi se dalo zezat sa proksijima kako bi prevario svoj ISP (malo paranoje nikad ne skodi, a volim svoju privatnost) hvala svima na trudu i savjetima koje sam do sada pronasao ovdje uostalom sad cemo se vise druzit :)

nov 2007.

Brate ovaj sajt je konza!!!!!:smoke18:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se