VUTRA
ForumZajednicaKo ste?etoo
LEGACY

etoo

39 odgovora1,621 pregleda
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Sad sam nasla forum i registrovala se i to je sjajno jer mi je dosadno,zato i pisem ovo :dada Uglavnom pusim od osmog osnovne-ne rade mi brojevi na tastaturi tako da moram da pisem slovima,a i ne pusim bas od tad tad sam probala i tako posle nisam neko vreme dok nisam opet,uglavnom u srednjoj sam pocela malo cesce,pa malo vise cesce,imam tako periode kad pusim svaki dan a nekad se desi da ne zapalim i po mesec-dva,trenutno je prvi period u pitanju :D Uglavnom idem u umetnicku,crtam,slikam,tetoviram,graficki dizaaajniram i volim da kuvam,al samo kad sam raspolozena. Ne znam sta da pisem vise :wave: Volim caj od bosiljka sa medom :b_cyclops:
StipeZMAJ

nov 2014.

Jedno vedro i veselo predstavljanje :) Dobrodosla na forum ....nego vidim da imas afiniteta za kojekakakve divne stvari pa cak i caj od bosiljka sa medom kojeg ne podnosim ....mogla bi neki samostalni grow napravit ;) punoljetna jesi? tesko da maloljetna osoba moze voljeti caj od bosiljka :)

nov 2014.

:signs046:
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Zahvaljivam na dobrodoslici :D Stripe sta fali caju od bosiljska s medom,divan je :hehe: Jesam punoletna,danas je tacno 2sest-i dan moje punoletnosti i mislim da mi se to zapravo i ne svidja ali eto sta da se radi :pat: ima svakakvih smajlija ovde ne znam kojeg da stavim :D Uglavnom ja samo pusim,ne uzgajam nista,zasadila sam jednom biljcicu cisto onako dekorativno uz majcino cvece na prozoru,porasla je i bila je lepa a onda i bacena :D Jednom je keva otisla u poljoprivrednu apoteku da kupi neko cvece i bacila seme svuda po drvoristu i svuda izrasla ambrozija,eto podsetilo me ono na to pa reko da napisem :bananica Mislim da su ove banane i paprike ili sta je vec,sto skakucu i igraju definitivno najzanimljivije od svih ovih drugih smajlja :carrot: Mada ova paprika :carrot: pomalo podseca i na tampon :huh:
Game_OverPOZNAVALAC

nov 2014.

Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Dobrodoslaaa...:-)

nov 2014.

Uvalili kevi ambroziju umesto cvea ? :signs053: Dobrodoala na forum :)

nov 2014.

dobrodoshla.i bolje se snashla.. nego..tetovirash kazhesh?? pa daj da vidimo neki tvoj uradak..ili barem dizajn? kojem stilu naginjesh? btw..ako ti je dosadno..evo jedan odlichan dokumentarac o (malo manje) poznatom..ali i vishe priznatom tatto artistu Thom DeVita ...pogledaj si to..nechesh pozhaliti.. link: http://www.vice.com/video/thom-devita-part-1 ( iz 5djelova je dok.film.ali..vjeruj mi kada ti kazhem da che ti to biti zanimljivih sat i kusur + svih 5 djelova smozhesh nachi na ovom link-povezani su )
make_love_not_warISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Dobrodoala :signs046: moram priznati joa nisam proba aj od bosiljka a uja san da je odli an, pa cu ga sad imat na umu da ga kupim
t@maraZMAJ

nov 2014.

Dobrodoala :)

nov 2014.

green poisonAMBASADOR

nov 2014.

Dobro doala :)
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Upravo sam skontala da se kriminalci zovu kriminalci zato sto su oni krimi-znalci pa kao skraceno kriminalci jer je kompikovano sad i to Z da ubacujes :thankyou:
StipeZMAJ

nov 2014.

smanji malo sa ganjom :) krimi analac
KirjeAMBASADOR

nov 2014.

DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

o j Ovo sam nazvala Istina o Nojevoj barci :D
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Ovo je jedno radjeno rucno a drugo misem u photoshopu :D Ne mogu da ubacim sve primere rucno nece da podrzi fajl :O

nov 2014.

imamo temu za tatoo, a i za druge stvari, pogledaj malo kutak za umetnost ako si u tom fazonu
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Okej,pitao me neko da okacim pa sam stavila ovde :)

nov 2014.

samo se ti razbacaj po postojecim temama, ovde je samo predstavljanje u najkracem i dobrodoslice clanova :)
DecamaISTRAŽIVAČ

nov 2014.

Ocu,ocu :D evo svecano se zaklinjem da necu vise praviti takve promasaje i greske :thankyou:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se