LEGACY
Pozdrav
19 odgovora871 pregleda
gremo
AMBASADOR2.445 REP27%
→ Legenda
gremoAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#1
I ja tek sad naletio na ovaj dio foruma pa je red da odradim svoje.
Dolazim i Hrvatske i konzumiram vutru jako rijetko u bilo kom obliku. Razlog zbog
ega sam po
eo sa uzgojem je
isto medicinski tj. da pokuaam sa ne
im drugim rijeaiti svoje probleme a ne nastaviti gutati svakave tablete kako doktorima u odreenom trenutku pukne. Cilj je ulje i mo~da nekakve tinkture i time se osloboditi otrova kojeg svakodnevno bacam u sebe. Neki ka~u: mo~da pomogne a mo~da ne. Pa zaato onda ne probati ono ato nam maj
ica zemlja nudi? U najgorem slu
aju nastavljam po starom.
`to se vutre.org ti
e mislim da neznam nikog tko je barem malo educiran o travi a da nezna za ovaj site. im sam doznao da postoji opcija sa uljem bili ste mi prvi izbor i nisam pogrijeaio. Zahvaljujem svima na dosadaanjim savjetima i nadam se dugogodianjem dru~enju :)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
mar 2013.
mar 2013.#4
dobrodoshao i bolje se snashao..
nadam se da chesh skoro biti dovoljno slobodan da malo vishe kazhesh o svom medicinskom problemu..jer...nije za svaku bolest ili stanje jednaka terapija..razlika mozhe biti u samom tipu pripravka, sorti ,nachinu i kolichini unosa....
33 REP66%
→ Istraživač
mar 2013.
mar 2013.#8
Pozdrav svima, citam teme na ovom sajtu pa nekih godinu dve ove godine sam odlucio da napravim svoj prvi box (u pitanju je prepravljeni orman oblozen alufolijom, mat strana kontam da cu izbeci tzv hotspot,ubacio neke maznute neonke)... Posto misam imao kesa za neka full semena ubacih u zemlju neke nepoznate semenke pa se sad nadam najboljem.. pozz
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
mar 2013.
mar 2013.#10
Pozdrav kris, sretno sa growom i nadam se da ce bit dobrih duvki :) zivio!
-WhiteWidoW-
ISTRAŽIVAČ136 REP57%
→ Entuzijasta
mar 2013.
1 / 11
mar 2013.
sep 2013.