VUTRA
ForumZajednicaKo ste?howdy partners
LEGACY

howdy partners

26 odgovora787 pregleda
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ubiu se materemi...."Ne tra~imo ime, prezime i adresu. Kad ste po eli puaiti, ime se bavite itd." uglavnom, ne puaim viae al dok sam puaio...puaio sam ~estoko brate xD ina e sam iz zxaxgxrxexbxa, volim prirodu, druatvo viae nekako i ne, kaj sam stariji to sam i asocijalniji i svi mi pomalo idu na*urac,doe to s godinama. volim putovat okolo,solo ili +1 max , ili sa svojim malcima a imam ih ak dva :p nisam se nikad bavil uzgojem, jer dok sam ibal nije me bolio odkud je doalo samo nek je ima hehe a sad kad sam dobio tu jednu malu bilj icu na poklon eto me tu me vami jer sam skroz nena istu s uzgojem bio, okej sad znam malo viae zbog ponekih od vas kaj su me zgotovili tu :) tak da sam zapravo moral tra~it neki forum o marici i guglal sam guglal dok nisam vas gospodo zguglal i drago mi je da jesam jer mi se tu ekipa ini ko skroz spaljena i osje am se dobrodoalo i ko doma xD eto, malo sam se predstavil i ispri avam se kaj to nisam napravil ve ranije jer bio bi red da jesam al kaj se mo~e...i m only human in my mind ;) see ya boyZ and girlZ
Dr.ChronicENTUZIJASTA

jun 2012.

pozdrav i dobrodosao :) da nije bilo googla nebi ni mene tu bilo hehehe
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jun 2012.

pozz i fala
SiDAMBASADOR

jun 2012.

desi, dobro doael prijatel

jun 2012.

:signs046: elcome,lcome,come,ome,me.....e, pa esi,e: :spliff:mmmmmm,dobra ova jutarnja mala :)
DJFlyHighLEGENDA

jun 2012.

:signs046:
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jun 2012.

zdravo zdravo! :samojais in da house! rfala na dobrodoalici ppl :wave::wave:
makisplitAMBASADOR

jun 2012.

:wave:
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jun 2012.

zdravo maki :vb_wave:

jul 2012.

:joint2: pozdraf i od mene :)

jul 2012.

Dobrodosao amigo! :family1:
naturaPOZNAVALAC

jul 2012.

dobrodosli novajlije:cvetak
MiovutraISTRAŽIVAČ

jul 2012.

:signs046: :)
JaSinišaISTRAŽIVAČ

jul 2012.

Nikola, Vutragenjo, natura, Miovutra pozdrav, hvala na dobrodoalici

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se