VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Predstavite se Vutra Forumu!
LEGACY

Predstavite se Vutra Forumu!

8391 odgovora337,330 pregleda

okt 2004.

Recite jedno zdravo. Napisite malo o sebi bez previse lokacionih detalja. Kakva ste osoba, koji vam je hobi i sta vas interesuje. Sto mislite o napretku marihuane? Gdje ste nasli nas link? Ukoliko dolazite sa Googla napisite sta ste ukucali u pretrazivac. Ova informacija nam treba da bismo "popravili" sadrzaj na ulaznim stranicama sajta.

nov 2004.

Nema sto ja moram (ili mi svi moramo) da se zahvalimo Kobaji za post na Zion-u posto vecina posjetilaca ovog foruma je dosla odatle. Medjutim nas stari sajt je vec dugo na netu i pridonosi odlicne rezultate i najvjerovatnije cu staviti neki redirect na ovaj sajt cim bude gotov. Poceo sam da radim na ovom sajtu ali onda mi je uletio neki posao pa sam ga batalio dok ne zaradim neku lovu. Inace sve ide odlicno za pocetak i nadamo se samo boljem. :pivo

nov 2004.

Ma nema problema za jezik. Najvaznije je da se barem pokusavamo sporazumjevati. Ako pregledas sve forum kategorije naces jednu o uzgoju. Mi trenutno sakupljamo sav dragocjeni materijal preko foruma pa cemo onda sve fino izloziti na novom sajtu. Slo-Era i Greenman su uvjek spremni za neku growing konsultaciju. ~)

nov 2004.

Hvala hvala. I nije samo ZION, ja sam na dosta sajtova reklamirao... anyway... ja sam pre 100 godina, ne znam odakle, dosao na stari sajt, pa se pre par nedelja setim, i odem, i ondaK kontaktiram SuperJoint-a, i on mi kaze za ovaj sajt (odnosno za "prelazni forum"). Eto :P !~

nov 2004.

Iceburn? lol :P Pa i oni imaju veze sa travom :PPP

nov 2004.

Ma i pre 100god kad su u nastupali, na plakatu pisalo ICEBURN :p

nov 2004.

Yo! svima ja sam cuo za vas na zionu. Mislim da ste brutalni, ali treba da jos malo poradite na sajtu. ::super

nov 2004.

Aj da imamo sajt (ovo je samo forum, koji nismo mi ni dizajnirali - uredjivali da, ali ne i dizajnirali) pa da kazes nesto za sajt... A ako si mislio bas zato sto nemamo sajt - jesi ti video ono "uskoro" na indexu?

nov 2004.

ovo gore je moj post :) ali, nesto sam se zbunila prilikom logovanja... aj' uzdravlje ::gulp

nov 2004.

Naravno da ces doci kad Avram naredi! :PPPPPPPP Salim se, mala... Samo ti nastavi da dolazis i da nas podrzavas... P.S. Javi se - mail ::chamuga

nov 2004.

Google posjetioci uvjek dobrodosli :)

nov 2004.

Samo se registruj. Mislim, ako planiras da se zadrzavas...

nov 2004.

videh poruku na ES forumu ::uladu

jan 2005.

ja sam upao na sajt dok je forum jos bio u izradi :P jos je pisala ona default poruka od phpBB tima i ja postujem nesto... :) secas se 'genjo?
gorillaISTRAŽIVAČ

jan 2005.

joj ja sam ve nasao preku najdobri inernet sajt za sev oko travu i to je prebaruvac WWW.YAHOOKA.COM ~)

jan 2005.

rek'o mi Avram rastaman...

feb 2005.

mg_peace je ostavio link na mom sajtu (nije bas moj, vec mog grada, al dobro) nisam jos ni pregledao sajt, al' vec mi se svidja. www.kotorvaros.rs.ba :pivo

feb 2005.

nanjushio sam vas! (preko irie-people.com)

feb 2005.

Preko irie-people.com zahvaljujuci kobaji~~ ~~ ili dreadlock-a vise nisam siguran... pozdraW ~)

feb 2005.

trixa w mi kazo ~~

feb 2005.

Ja sam potragio na yahooka.com nase sajtove i izbacilo mi ove...ali izgleda da sada nije vise tu.

feb 2005.

Ja sam vas nasao preko linkova na reggae.co.yu

mar 2005.

...ja sam vas pronasla preko irie-people..

mar 2005.

ko li je tamo reklamirao? ::behehe

apr 2005.

pucao ja gluposti pod www. ... i nabasao na ovu zakon stranicu 0100
Spirit DancerENTUZIJASTA

apr 2005.

www.dreadlock-power.co.sr Dobar RASTA sajt pa ako ste zainteresivani pogledajte!!!!!

apr 2005.

Bas fino da dolazimo sa razlicitih trazenih rijeci. Super. Izgleda da se search engine posao sto smo uradili ipak isplacuje ::super

apr 2005.

Preko ES-foruma pozdrav

apr 2005.

mislim da je www.dreadlock-power.co.sr I am proud to say da je to moj sajt :)
Spirit DancerENTUZIJASTA

apr 2005.

Da ...da Pogresio sam ekstenziju ali te crne rupe u mojoj glavi nemaju nikakve veze sa marihuanom I ja sam proud sto je sajt tvoj.... ::histerija ::histerija ::histerija Positive
Spirit DancerENTUZIJASTA

apr 2005.

Evo ispravi sam ekstenziju ~)

apr 2005.

e loodakoo :D ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija

apr 2005.

ja naso preeko stani pani kolektiva na njihovoj sam mailing listi pa u vezi ove setnje u maju za legalizaciju.................. ::super
JoeENTUZIJASTA

apr 2005.

Pa, dobrodos'o! :) Bas mi je drago sto si nas nasao informisuci se o MilenijumskomMarihuanaMarsu! edit: (Avram) ispravljena greska

apr 2005.

na jednom nasem domacem forumu neko je zakacio link pa ajd da vidimo sta se deli:)

maj 2005.

javio mi komsha da bi me ovo moglo interesovati. o kako je samo bio u pravu steta sto nisam od ranije tu, ali nikad nije kasno

maj 2005.

narawno da nikad nije kasno! dobrodoshao! :pivo
P.P.POZNAVALAC

maj 2005.

nekidan u ekipi smo nesto pricali o travi, i zakljucili da sam je samo ja probala... i prijatelj mi reko za ovu str.. i zakon je!!! ~)

maj 2005.

respekt! :) dobrodoshla!

maj 2005.

Poceo sam da prazim neku pesmu od bob Marley-a na google. Kao i obicno mi je izbacio brdo rezultata. Onda sam klik na advance pretragu i izabrao samo stranice na srpskom jeziku... i tu sam se zakacio na www.reggae.co.yu i taman mislio da odem na spvanje kada ajde da kliknem na linkove tu sam uocio vas site www.vutra.org ... malo po njemu svrljao i taman da klik na X u cosku ... kad ono forum... ::h2o
Braaaaaaaaaavoooo 0098 Ja sam vas nashla sasvim slucajno, trazih neke podatke u dobrom starom huxley-u pa eto...zalutah ovamo::super 0110

maj 2005.

to je super... nadam se da ces ostati ;)
zekrtENTUZIJASTA

maj 2005.

..zdravo.. ..trazih nekakve slike marihuane za post na blogu posvecen oslobodjenju iste, tako malo po malo i... covjece pa citav site posvecen Njoj..rekoh..super i evo me.. ..legalize it..don´t criticise it..

maj 2005.

..and i'll will advertise it ;) daj link to tog bloga ;) peace! dobrodosao!
zekrtENTUZIJASTA

maj 2005.

..dao sam ga pod Reklamiranje, evo ti.. http://krivjedolar.blog.hr/ relativno je nov,ali..vreme ce pokazati.. P.S. mogu te stavit u linkove?

maj 2005.

mene? naravno... i ja cu tebe na DP... ako se setim ;)
a buu :) zbog ovog foruma nisam ni rijeci seminara napisala :mrzimpc nisam ja kriva, vi ste :)

maj 2005.

mi krivi? nope... :) ewo ja uprawo pishem maturski... samo polako... uz reggae, ponekad malo ganje, surfovanje netom, laganica... zavrsicu... nekad... bitno je da pishem! ~)
parameciumENTUZIJASTA

maj 2005.

Ja trazio nekw lire od nigrutina na netu i nabasao na vas (preko google-a). Kad sam kod nigrutina ima on neke fine lire za vutru: nisam nista cirko bre pio saam malo dzeje i antibiotike koji mnogi svrtavaju u narkotike al kad se pogleda ne dobija se u fabrici vec uz pomoc motike to su ustvari biljke makrobiotichke.... Valjda je ovo dovoljno. Mrzi me dalje da pisem

jun 2005.

upiso uzgajanje maruhuane i taman vutra se prva pojavila reko aj stranica je na naskem bolje ito neg da se jebem sa engleskim:)

jun 2005.

jednostavno ukucao vutra u google-u ~~

jul 2005.

::h2o i ja ka i dosta ljudi ovdje san nasa site u google-u kad san trazia neke stvari vezane za uzgoj.

jul 2005.

ja sam na googl-u upiso vutra i eto sad stalno visim tu..... ~) i naravno preporuèujem ga dalje ~~
blackbringerISTRAŽIVAČ

jul 2005.

Trazio sam jedan blog preko google-a i naletio na sajt. Drago mi je zbog toga :)

avg 2005.

Na forumu psytrance organizacije "Xperiment" stoji reklama za vas forum... Eto, i mi tranceri smo uz vas, pa de cete vecu podrshku... hehehe :D edit: Avram: adresa: http://www.xperiment.co.yu/ (valjda :D)
govancherosISTRAŽIVAČ

avg 2005.

to je bar lako ::zidoglav

avg 2005.

mnogo mi je drago shto sam naletio na ovaj forum, nijesam ochekivao da ga ima na nashim internet prostorima, totalno sam odushevljen. samo nprjed.

avg 2005.

pozdrav inache sam iz Vinkovaca na radu i doshkolovanju u Becu,... nadam se da chemo izmijeniti zanimljive i korisne stvari...i iskustva... Jos jednom pozdrav svim chlanovima... ::MJ

avg 2005.

dobrodosao ::h2o

sep 2005.

hejj ja sam novi ovde i nikog ne poznajem ali bih voleo da se sa nekim dopiisujem i razmenim iskustva... ko god je za chat a ima hotmail neka se javi na [email protected] ~)

sep 2005.

idi na chat ;)

sep 2005.

Ja sam vjerojatno najnoviji èlan, registraciju sam obavio prije par minuta. Sve pohvale autoru sitea, stvarno je odlièan i informativan. Pronašao sam ga tako što sam na netu tražio informacije o uzgoju te nabasao na ovu stvarno odliènu stranicu. Pozdrav svima!

sep 2005.

Mala ispravka: autorima sajta (ima nas vishe) :) I da, za sad si ti najnoviji clan Dobrodosao!
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ja sam ovde takodje pocetnik na forumu pre par meseci sam planirao da pravim neke kolace i drugar mi je dao e-mail da nadjem recepte.ukusno ::super
Ja sam najnoviji clan ::behehe ::behehe ::behehe i nasao sam vas preko googl-a a ukucao sam psihodelicne pecurke ::histerija

sep 2005.

hei, pozdrav ljudi, evo sam se registrira prije par sekundi, dolazim iz hrvatske inace, stranicu sam nasao trazeci neistine o marihuani na nekom jeziku kojeg mogu moji sugradjani razumit :)

sep 2005.

uh, namucih se sa logovanjem...LionKing sam isto ja ali nisam aktivirao nalog...cekah tri dana mejl za aktivaciju i nista...tako da mozete ga slobodno obrisati...kako sam saznao za vutra.org? pa ne znam tacno vise...sa nekog foruma verovatno...ranije me nije interesovalo sve ovo, pa nisam ni svracao ovde...u polsednje vreme sam prisutan, citam, ucim, upijam, a nikako da se regujem...eto napokon...svaka vam cast za sve, sve ovo ste super odraDIli. samo, sta se desilo sa onim delom o hemijskim drogama? nisam njihov obozavalac, ali mi je bilo prilicno interesantno cuti, tj. procitati, sve ono. upoznati. imam osecaj da jos nesto nedostaje, ali ne znam sta...mozda i ne nedostaje...trip...i tako...jos jednom, svaka cast za trud i sve sto ste uradili da biste ovako nesto postigli...uzdravlje...

sep 2005.

Pa Hemijske droge su bile otvorene da bih bila rasprava koliko su one lose medjutim zatvoreno su posto se ispostavilo da su OK samo jebiga eto glupavi se i umire od njih. Tako da posto se dosta ljudi nije moglo kontrolisat da ne pise kako im je dobro kad su na ne znam cemu...jebiga ipak mi smo ovdje zbog legalizacije marihuane a posto svi zatucani ljudi misle da vutra vuce ka ostalim hemijskim drogama...morali smo ukinuti taj forum!
xarabasENTUZIJASTA

sep 2005.

Ja sad vec i nisam tako novi clan,a sajt sam nasao preko irie-people.com
loobiENTUZIJASTA

sep 2005.

ja sam isto medju novijima ali vas pratim vec duze zbog korisnih informacija a kako sam vas nasao...? pa googlanje je zakon ::super
hemicarISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja nisam nov ali se nisam izjasnio oko ovoga ja sam vas naso preko yahoo.com,naime trezio sam neke korisne informacije o gandzi i ovo je stvarno jedinstven sajt na ovim prostorima sa ovom tematikom

okt 2005.

Rekao mi drug :pivo Kako dobri smaljiji ::h2o !~ ~)
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Evo i ja da se potpisem ispod ovog. A kako sam vas nas`o, pa preko irie-people

okt 2005.

eh, pa i ja sam duže vreme veæ ovde, ali me mrzelo da vam pišem ::behehe al eto da poènem malo: naðoh vas preko irie-people.com

okt 2005.

o ne, evo jeeeeee nadica i ovde ::placko ::histerija

okt 2005.

umriiiiiii !~

okt 2005.

nevah!

okt 2005.

valjda Avraam :) ma bre od Avramovica
Preporuchio vas je vash dugogodishnji uduvani chlan po imenu nobody, inache moj zemljak! ~) :petak :pivo
Kool King TENTUZIJASTA

okt 2005.

roðak mi reko za ovaj sajt,zanimalo me uzgajanje,al pošto sam ja lin(dvd i cd rom otvaram i zatvaram pomoæu nekog programa na pciju jer mi se neda spustit ruka 20 cm)nisam ništa pisa. btw. neznam nikoga pa volia bi vas upoznati HIP-HOP DON`T STOP

okt 2005.

Moj djed iz srbije zvao seAvram... èisto spomenuto. Kako vaš našo? Ne znam, sluèajno da budem iskren. !~ Potièite na djelovanje a ne na razgovor!

okt 2005.

eh pa ja nisam Avram, to mi je nick samo... anywayz, dobrodosao!!

nov 2005.

Nisam ni sugeriro na ime, veæ na èistu podudarnost (ma u kojem smislu). Hvala ti!
rendomISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Evo da vam se i ja predstavim. Nadjoh vas na googlu nakon što sam u tražilicu upisao marihuana i cigarete. Naime, mislio sam naæi neke paralele izmeðu ta dva slièna, a opet tako razlièita produkta. I nadjoh vas, negdje pri dnu strane. Duuuuuuugogodišnji sam "korisnik" i drago mi je kad vidim hrpu istomišljenika na jednom mjestu. Još kad se pridoda i prosvjetiteljska misija ove stranice, stvarno ne vidim zašto se nebi pridružio drugovima na križnom putu, progonjen poput kakvog demona u doba srednjeg vijeka. Ok, malo serem, al sad sam se nadimio finog marokanca i imam vizije ~~ Sve u svemu pozdrav svima i èitamo se još.

nov 2005.

hehe dobrodosao! :pivo

nov 2005.

pa lepo ste se izreklamirali na www.gay-sebia.com :mrzimpc

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se