VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Predstavite se Vutra Forumu!
LEGACY

Predstavite se Vutra Forumu!

4,223 odgovora337,330 pregleda

dec 2023.

Predpostavljam da ne ide u box, nego u prostoriju??? I odakle uzimas to ulje il ga sam pravis??
DipsyAMBASADOR

dec 2023.

Drzim to izvan boxa, kapnem doslovno 2 kapi na pamuk te miris bude dosta intezivan 5-7 dana. Kupia sam direktno s otoka pola litre, moze se dosta razrjedit s cistim alkoholom al nema potrebe za tim. Ugl u tom prostoru i zapalim trubu a roba mi je u tim ormarima i nikad nije smrdila
DjedMrazENTUZIJASTA

dec 2023.

poz, vasa prepiska prelazi izvan teme predstavite se vutra forumu..

dec 2023.

Moje isprike, pokusat cu da se ne ponovi
trubadurkoENTUZIJASTA

mar 2024.

Pozdrav svima iz Nemačke, kao i kolega @dedeor sveže sam se preselio, i ako ova priča o legalizaciji od 1.4. zaista prođe planiram da se posvetim sopstvenom uzgoju. Inače prolazi 25a godina kako pušim a da nikad u životu nisam imao svoju travu. Nekad iz straha, nekad zbog manjka vremena sve se svodilo na daj da nađem nekog da mi stabilno završava. Nekad to bilo lako a nekad đavolski teško. Realno nekad sam bio i sirotinja i dobro se sećam perioda kad se nas 6 nađemo i ne možemo skupiti 500 dinara za pola grama trave nego sa 470 krećemo do dilera, pešačimo 6,7 km i molimo boga da nas ne naduva kurcem. Da ne zvučim više kao oni što su pešačili u školu 40km uzbrdo i vraćali se 40km iz škole isto uzbrdo, došao sam ovde da upijem znanje, preporuke i savete kako da od 01.04. najbolje i najprostije uzgajam tri biljke maksimalno po turi i da pri sebi imam ne više od 50 grama kvalitetne trave koja će se puši par puta nedeljno. Idealno da se spurnjam, upalim EU4 i po nekoliko sati u komadu sa piratima trolujem celu planetu. Ili za neku laganu šetnju ili vožnju biciklicom po nemačkim šljivicima i livadama. Uglavnom solo, još nisam nikoga ovde upoznao sa kim bih delio kvalitetno vreme. A i što sam matoriji sve mi teže socijalizovanje ide realno. Toliko za sada, još jednom pozdrav i do sledećeg pisanja! P.S. za forum znam dugo vremena, sigurno ima 15 godina kako sam napravio prvi nalog i čitao o vanjskom uzgoju, od tada nisam posećivao i setim se pre neki dan da proverim da li postoji i da pročitam koju pametnu, kad ono, biser

mar 2024.

Dobro došao:thumb: Sudjeluj u komentarima dnevnika,pitaj šta te zanima i uvijek če ti netko uletit.... Privatne poruke možeš slati tek kad napišeš 20 postova,a do tada češ več biti u ekipi. Ovdje sam upoznao jako pozitivne i dobre ljude, uvijek spremni pomoči, pogotovo oko uzgoja! Ako mogu dati savjet,otvorite dnevnik u njemu napišite sve s čime raspolažete(zemlja,box, svjetlo,strain,organski ili mineralni uzgoj,danas su oba lagana i svima dostupna,ventilacija i sl.),a komentari i poznanstva čete skupit do polovice dnevnika i puno brže naučiti kako dopeljat biljku do kraja! Welcome to :vutra:
trubadurkoENTUZIJASTA

mar 2024.

Naravno da može savet, sugestija, kritika, predlog, sve. Dnevnik otvaram na odgovarajućem mestu!
power5949ISTRAŽIVAČ

mar 2024.

Pozdrav, dugo pratim forum , dugo sam i član , dolazim sa sjevera lijepe naše , električar po zanimanju
h0ndaZMAJ

mar 2024.

:wave:Dobrodošao!
siemprepositivoPOZNAVALAC

mar 2024.

Pozdrav svim članovima, administratorima itd. Za forum sam saznao preko google-a s namjerom da odradim prvi grow u svome životu! Dolazim iz Dalmacije a upravo mi je hobi postao sadnja marihuane!
shnPOZNAVALAC

mar 2024.

Pozdrav! Ja bi isto "besplatnu" travu.....

mar 2024.

"No such thing as free lunch" što bi rekli Ameri :D Ali za znatno manje troškove dobiješ nešto što na ulici nikad nećeš videti...i taj osećaj, to se ne može opisati :) nije stvar samo do kvaliteta, ukusa, izgleda, mirisa...nego tako kad ih gledaš dok rastu, i nekako ti mnogo lepo :) Dobrodošao, e!

apr 2024.

poz svima, moje ime je Jozo, dugo sam se opiro da nepostanem naduvaner, a onda sam jednog dana odustao i prigrlio dar... za vas sam čuo na dnevniku, tu sam da pokupim nešto trikova oko sadnje marihuane... volim dugačke đoje i da traju za 2 kave

apr 2024.

Pozdrav Jozo, dobrodošao na najjači gandža community na internetu. Uživaj kod nas, drž' se pravila, i uzmi sve što ti život pruža :)
jesamZMAJ

apr 2024.

jesmo nešto propustili? :D

nov 2024.

Pozdrav svima kol'ko vas ima:rolleyes: Došlo vrijeme da se i ja malo predstavim, ovako se osjećam kao špijun hehe.. Dakle, aktivan sam špijun već evo godinu dana i za to vrijeme sam uspješno uzgojio i ispušio 3 biljke, trenutno dvije pri završetku..Ništa to ne bi bilo ni približno uspješno bez VAS! Dolazim sa sjeveroistoka BiH, prvi put rođen prije 25 godina, drugi put kad sam vutru probao.. Probao sam je svojom voljom prije 6-7 godina i do dan danas je pušim svojom voljom.. Alkohol mi ne ide nikako, cigare samo kad nema vuje.. Kroz djetinjstvo sam prosao sito i reseto tako da mi je trava jako pomogla da svoje mentalno zdravlje stavim pod kontrolu... Nikad nisam imao "loš" trip kako kažu, bilo je dešavanja svakakvih od ponestajanja zraka do lupanja srca i vizuelnih prikaza ali loše da mi bude kao na alkoholu.. to nikad... Inače po zanimanju sam medicinski tehničar, možda jednom i psihijatar... Trenutno bez posla u svojoj struci... Jbg takva nam drzava a ja se necu naguzit nikom::sex:: Teški sam hedonista... Volim uživati u životu i masnim hedovima. Počeo svoj grow... Na ulici trava skupa kao kokain a kvalitetna kao spid... ko voli nek izvoli... Samo VUTRA drage kolege i budite mi pozdravljeni. Voli vas brat:ljubav:
BizzzoZMAJ

nov 2024.

@TetraHydroCanabinol Prije svega, dobrodošao. Drugo, Svaka čast. Što na postu sto na objašnjenju kako se panika riješava. Nadam se da ćeš ostati dovoljno dugo a nama da kažeš jednom “psiholog, psihijatar tetrahidrokanabinol” :D :rasta:

nov 2024.

Hvala @Bizzzo puno na dobrodošlici oficijalnoj Što se tiče ostajanja...Ja gdje uletim, uletio sam, a u growanje sam uletio srcem teško če me neko odvojit od Marijane, ljubav prema njoj je neopisivaa xD Šalu na stranu, zivot je zaebana staza ko ce ti ga znat, mozda ispratim koju generaciju na forumu..Sto bi rekli cudni su putevi gospodnji... A da će bit growa, bit ćeee sve je spremno samo morat ću da preskočim zimu dok sve ne skockam fino.. A i meni će bit fino zimi uz brdo vutre hehe

nov 2024.

Tetrapsihidrokanabinolog, takoreći :D

nov 2024.

@Wendigo baš si me nasmijao hahah moji su mi sve prije govorili da ću da budem ginekolog a ja ne bi pak da širim noge svakom nego bi da širim moždane ćelije jer tu ima više posla xD Cim mognem ime ponovo promijenit stavit cu psiho kanabinolog svidja mi se:D
BladeZMAJ

nov 2024.

Poz ja sam Blade..nekad sam bi aktivan na forumu pa sam imao pauzicu nekih 10 god :djede: odnedavno me puknulo da se vratim...acc mi jos radi..pa eto..TU SAM...ispod nick-a mi je neki poznanik foruma WTF? nemam pojma sta je to
BizzzoZMAJ

nov 2024.

Dobrodošao ti Nazad. :)
ĆyroZMAJ

nov 2024.

Bome, gust je vidit dinosaure da se vracaju :) dobrodosao nazad!

nov 2024.

dec 2024.

Vratio se stari bager, čekamo i druge :respect::vutra:

dec 2024.

Kad smo već kod dinosaurusa i bagera... evo još jednog bageriste nazad. (rukovaoc teških mašina) dinosaurus mladji na forumu, ima ih mnogo starijih ovdje od mene. Eto, pa da se prijavim da sam živ. :D
triple_čiizzPOZNAVALAC

mar 2025.

pozdrav svim zelenim članovima,moje ime je triple_čiizz evo da se i ja napokon malo predstavim.već nekoliko godina škicam raznorazne teme na ovom fantastičnom forumu,pa je dostlo vrijeme da se i moja malenkost pridruži. sta se hobija tiče imam ih gomilu,moj hobi je bavljenje hobijima :) u tjeku mi je 2. grow sada vec gospođa "jamaican dream" a moj mentor,brat,prijatelj je vaš dugogodišnji član @masan head koji me uveo u cijelu zelenu priču i nagovorio da se pridružim vutri. poseban pozdrav za masnoga. (grow opremu i ostalo ću predstaviti u prikladnim temama) živjeli and grow free
Johnny666AMBASADOR

mar 2025.

Dobro dosao!
BizzzoZMAJ

mar 2025.

Dobrodošao i živio! Masan hed neće dnevnik da baci ali evo referenta :rasta:
triple_čiizzPOZNAVALAC

mar 2025.

baš smo o tome jučer pričali...
BizzzoZMAJ

mar 2025.

Dobro je pa samo pričate a njegovog dnevnika i dalje nema. Samo nam sline vadi u galeriji sta se puši :rasta:

mar 2025.

Bizzo zaista me fasciniraš kako sve detalje pratiš , ko je i gde i u kojoj temi aktivan, zaista pohvalno. :D Dobro nam došao Čizz i pozdravi masnog, staru kajlu!
triple_čiizzPOZNAVALAC

mar 2025.

hvala @Monster_Seed , prenesem sutra

mar 2025.

Dobrodosao, izvali se na kauc kao kod kuce :thumb:

mar 2025.

Dobro dosao cijenjeni kolega! Sve sto imas od drustvenih mreza mozes obrisati lijepo i polako zato sto je vutra jedna i jedina. Ovim putem zelim objavit da zadnjih godina i nisam bas vise aktivan posto imam gradiliste i veliku selidbu ispred sebe u drugu drzavu, djeca, pcele, posao i ostale stvari. Evo jucer sam bio na svom dugogodisnjem out sajtu koji sam pospremao teska srca, zakopao rupe, odnio materijal i oprostio se od njega... A dnevnik sam mislio otvorit kroz mjesec, mjesec i po dana jos jedan indoor za kraj prije selidbe i oprostaj. Kad se preselim trebati ce neko vrijeme vjerojatno za nove out i indoor avanture, da se malo aklimatiziramo. Mada ja forsiram da makar imam pc grow za pocetak jer ne imati nista ispod neke lampe za mene znaci biti izgubljen. Oprostite na spamu ali sam ovo morao podijeliti s vama. Lijep pozdrav svima, novim i starim clanovima!
BizzzoZMAJ

mar 2025.

@masan head ako treba kakva ispomoć samo zovi :D znas da ja moram malo podbosti :D

mar 2025.

Ma znam znam nikakve zamjerke nema! Hvala na ponudi ali za sad jos nema potrebe ali ako zatreba javim se! Dovoljno je vec sto si me naveo na onaj predivni hobi... I taj pcelinjak i potok napustam teska srca ali ne mozes i ovce i novce. Jos jednom lijep pozdrav svima! Ispricavam se na spamu.
ĆyroZMAJ

mar 2025.

Dobrodosao:wave:
Rizzly BearENTUZIJASTA

13. avg 2025.

df
Rizzly BearENTUZIJASTA

13. avg 2025.

Pozdrav ekipa :wave: Prvi put na ovom forumu sam se nasao prije vise od 15ak godina kad sam se prvi put susreo sa "travom" odnosno kad sam prvi put probao. Pusim svakodnevno vec 10ak godina i eto nazalost toliko mi je trebalo da odlucim pocet growat. 92' sam godiste, iz HR, radim sam za sebe i volim pusit dobru sativu. Prvi grow ide prema kraju, mimosa auto sa RQS, radio sam LST i koristim starter pack BioBizz(bio-grow, bio-bloom, top-max). Od iskustva imam "milijun" pogledanih videa, procitanih foruma, tekstova, dnevnika itd. tako da sam za prvi grow jako zadovoljan a sliku stavljam u odgovarajucu temu. Peace out!
BizzzoZMAJ

13. avg 2025.

Rizli nikad dosta :rasta: dobrodošao ti nama
ĆyroZMAJ

13. avg 2025.

Dobrodosao i jos bolje ostao! :wave:

13. avg 2025.

Dobrodošao: 541324

13. avg 2025.

Dobro došao ! :cool:

17. avg 2025.

Da pozdravim ekipu, tu sam za sada, pratim sta se desava, sudelovacu koliko mogu u diskusijama, pa ljudi sta da vam kazem, drago mi je sto Vas vidim. :banana_rasta::spliff:
BizzzoZMAJ

18. avg 2025.

Dobro ti nama došao Nazad i Drž se nedaj se :rasta:
Rizzly BearENTUZIJASTA

24. avg 2025.

Fun fact: Kao idem provjerit ako jos postoji moj stari acc. na ovom forumu za koji vise nemam pristup mail adresi i vidim da sam tu od 2007. Tako da sam ostao :thumb:
ĆyroZMAJ

24. avg 2025.

Tako je i samnom, samo ja sam svoj stari acc vratio. Aktivan sam ovdje niti 4 pune godine :)

31. avg 2025.

@Ćyro Sad piše da si registrovan od 2009. ::umirem::
ĆyroZMAJ

2. sep 2025.

Da, tad sam registrirao :) nisam bio aktivan i tad sam zasadio prve biljke vani. Pa iza toga pod hps u satoru. Medjutim nisam bio aktivan vec sam sve nsto kombinirao iz glave i sve je to bilo onako.. “oce nece”. Onda sam nazad nekoliko godina upalio veliki sator, dvije hps od 600 xD) i to taman nastimao da zavrsim u Augustu i bome izgurao sam :) moj prvi dnevnik. Je da sam mjesecim prije citao forum kao gost, pa jednom kazem ajde idem i ja tu, upisem svoj mail i bam, “email is already in use”. Ajde password recovery i vuala, ciro veteran xD :D

2. sep 2025.

Ništa, onda dobrodošao na vutru, opet :joint:
BizzzoZMAJ

2. sep 2025.

Ista priča. Sam sebi sam blokirao nick s accountom iz 2006. :rasta: nažalost bez pristupa mailu :(

2. sep 2025.

Tako sam i ja... 2004-te napravio nalog, bio na forumu nekih dva mjeseca, i glupan zaboravim koja je lozinka i korisnicko ime. Znam da je bilo nešto "sale pa neki brojevi" I ja na kraju napravim drugi nalog koji i sada koristim.

6. okt 2025.

Veliki pozdrav svima! Guglao sam nešto za travu pa naletio na ovaj web site. I tako sam došao.
MeskalitoLEGENDA

6. okt 2025.

Welcome to :rolleyes: bio je vec jedan takav nick pre dosta godina ...

6. okt 2025.

Da, sad sam i ja zbunjen, da li je ista osoba. Napušena Vjeverica je bio prije nekoliko godina.

6. okt 2025.

Nemojte nikom pričati, ovdje sam inkognito. Bio sam dosadan zadnji put pa sam bio, s razlogom, udaljen. Inače, kako ste? Žena, djeca, biljke, sve pet? Više ne gajim, živim zadnjih 5 godina u Nizozemskoj, opskrbljujem se u coffe shopovima.
BizzzoZMAJ

6. okt 2025.

Pozdrav. Dobrodošao Nazad. Svakako uspori sa svojim slikama i tako to. Plus ako si bio znas da postoji pravilnik. A nisi pročitao. Pa ajd pliz. Merci. https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/

6. okt 2025.

Koliko postova dnevno je dopušteno?
BizzzoZMAJ

6. okt 2025.

Smislenih postova na aktivne teme neograničeno. Dizanje mrtvih tema, pravljenje novih i postanje samo da se posta nije bas poželjno. Čistim cijeli dan danas iza tebe.

6. okt 2025.

Ne razumijem zašto, ako su teme otključane, onda to nije moja krivnja kao korisnika. Ako je tema arhaična, trebao si je davno zatvorit. Isprike na smetnji. Just saying edit kakve veze ima koja je godina ako je otključana uostalom, hoču vidjet mišljenja novih generacija, mi stara laprdala smo više manje dali svoje edit ps falili ste mi kaj sad pa neču ovako svaki dan

6. okt 2025.

pa inspiracija je jedini odgovor na to pitanje :cool23:dobro došao Nazad čovjek :puuuh::
BizzzoZMAJ

6. okt 2025.

Zato jer to isto vec piše u temi koja je popularnija i u kojoj vec ima hrpa iznesenih mišljenja. Većina generičkih stvsri oko growa je od 2004. Do danas je otkrivena i dokazana i nismo ništa novo otkrili iako imamo 20-30 tema za jednu te istu stvar. Ima veze jer sam ti evo ja sad napisao. Teras me da idem i da zaključam teme sve redom?

6. okt 2025.

Pa malo reda ne bi falilo. Šalim se ja. Forum ide super, svi se ponašaju normalno, nema ružnih riječi zadnje vrijeme, svako gleda svoja posla. Pohvalno. I više nego pohvalno. Ovaj forum je mnogo bolji, kvalitetniji i iskreniji od večine u svijetu (a ima ih u svakoj državi). Doduše, malo sam razočaran napretkom umjetnosti te putovanjima na mentalnim talasima no ajde bila je korona i ljudi su više distancirani. Ugl, ovo je bila lijepa uvertira, nadam se da ćemo se družiti kvalitetno, u tvrdoj kohabitaciji, u narednim vremenima jer sada čemo gledati samo outdoor pošto nam nedostaje dio korisnika s druge hemisfere (na veliku žalost i propust našu). Ja sam Napušena Vjeverica, slab poznavatelj kanabisa ali veliki ljubitelj te izričiti ljubitelj napušenih filozofskih rasprava tipa "Lude 7'te" show emisije gdje se zezamo, igramo a kad radimo ozbiljno radimo ozbiljno. I za kraj, volio bih se ispričat unaprijed na svojem prijašnjem ponašanju i nepoštovanju pravila. Bio sam mlad, neiskusan, nisam ništa znao o životu. Ego velik ko kuća a pokriće malo. Mia culpa

17. okt 2025.

::umirem:::cool: 544797
PoPiC@ENTUZIJASTA

16. dec 2025.

pozdrav za ekipu sa sajta,Za vas sam cuo cini mi se preko IRKE,prvo sam procitao brdo tema pa sam se registrovao.dolazim iz Banata
BizzzoZMAJ

16. dec 2025.

Dobro došao, jos bolje nas nasao. Imaš neke planove za posaditi sta?
Johnny666AMBASADOR

16. dec 2025.

Pozdrav

16. dec 2025.

Dobrodošao. :razvaljen::

18. dec 2025.

Dobrodošao na najbolji i najluđi forum na svijetu ::listomahanje:: :vutra:
BluesyKushPOZNAVALAC

28. dec 2025.

Pozdrav dobri ljudi! Evo usudih se i ja da postanem aktivan član i da delim ljubav prema našoj omiljenoj biljci. ::listomahanje:: Dolazim iz Ćacistana ili Ćacilenda (kako vam više paše) nažalost. Po opredeljenju Sremac ali volim sve ljude. (Gejaci su možda upitni ali ima i njih dobrih). Ovde sam kako iz medicinskih tako i rekreativnih razloga. Dosadilo mi je plaćati iovako visok PDV na ulici pa sam se okuražio da isprobam ovaj sport u toplini doma svog. Sretni vam svima praznici i uživajte u lepom dimu! ::lulamira::

28. dec 2025.

Ne bih rekao da si odatle. Njihovi žitelji nemaju štofa da se tako lepo predstave, niti da napišu tri prostoproširene rečenice u kontinuitetu bez gramatičkih ludila :) Dobrodošao na naš komjuniti i srećni praznici i tebi.
BluesyKushPOZNAVALAC

28. dec 2025.

Hehe hvala ti na komplimentu. Napravićemo mi Vutroslaviju pa ćemo i te "spidermites" rešiti. (Napomena: ovo nije politika, samo zdrav razum i bujna mašta). ;) Slučajno primetih i Fender pojačalce na jednoj tvojoj sličici pa me obradovalo da ima još ljudi od muzike i gitare. Veliki pozdrav. Hvala puno na lepoj dobrodošlici!

28. dec 2025.

Javi muzičku želju i dobiješ video na PM kao dobrodošlicu :) Živeli!
BluesyKushPOZNAVALAC

28. dec 2025.

Ufff to su teške muke, daću ti po žanrovima pa odaberi šta ti najviše legne-blues: Peter Green, ZZ Top, rock: ACDC, heavy metal: Judas Priest, thrash: Metallica, SODOM. Najjednostavnije što sam mogao. Živeli!
Johnny666AMBASADOR

28. dec 2025.

Pozdrav i dobro nam dosao!
BizzzoZMAJ

28. dec 2025.

Pozdrav u dobrodosao. Probaj se kaniti politike a hvataj se poljoprivrede kako si i odlučio :rasta:
BluesyKushPOZNAVALAC

28. dec 2025.

Hvala na pozdravima. Izvinite, bila je zaista samo šala i neću više spamovati. :) Samo mi je bilo drago što sam naišao na dobru zajednicu i lep prihvat. Inače sam ćutolog i većinom samo čitam. Hvatam se poljoprivrede i bluza. :joint2:
Mo1ZMAJ

28. dec 2025.

Pozdrav svima! dugo me nije bilo,falili ste mi !
BizzzoZMAJ

28. dec 2025.

Dobro nam dosao. Sadi li se sta? :)

28. dec 2025.

Bice da je spreman da pokaze nesto :) Dobrodosao nazad

29. dec 2025.

Pas koji laje,ne ujeda :cool23:;)slobodno majstore ::listomahanje::sjedni na klupu ,predstavi grupu ,reci šta imaš dok @Saint G ov beat roka u krugu ::grupnjak:: A ako te tipa politika danas izbacila iz takta npr :lol:odeš u citate i tamo zalijepiš nešto kao “Znam, politika je drolja, kurva, kucka sto hrani sirotinju k'o da kuhinja je pucka hvala na gesti, izvolite se sjesti dobar tek, jer volimo govna jesti” Tram 11 I po tome ćemo svi skontat koliko je sati :rasta::)jel dobra demonstracija aa?
Saint GLEGENDA

29. dec 2025.

Ojoj brate zar se sluša Saint G, inspirisa me baš majke mi, moram nešto novo da sklepem, da repam, da rokam da sviram, muzikom ludom dušu da vam diram. :thumb:
Little_WingENTUZIJASTA

12. jan 2026.

Pozdrav svima :) Nisam novi član, i ne sjećam se di sam prvi put čuo za sajt. Član sam od otprilike 2013, tu sam proveo jako puno vremena, napravio nekoliko dnevnika, nekoliko tutoriala. Na vutra.org gledam sa "nostalgičnom suzom u oku" zbog svih tih sata provedenih i uloženih u forum, i stečenih dobrih prijateljstva (tu sam upoznao jednog od najboljih prijatelja, koji je nažalost preminuo). Nakon nekih 5 godina odsutsva, evo me natrag. Pod novim imenom. Moj originalni račun je odavna banovan i nedostupan. Ne očekujem velike i detaljne dnevnike i onu aktivnost od prije, ali možda se tu i tamo javim sa kojom slikom.
BizzzoZMAJ

12. jan 2026.

Dobrodošao. Nadam se da ce ipak druga epizoda biti jača od prve :D

13. jan 2026.

:cool23:::listomahanje:::) 548979
VikasISTRAŽIVAČ

12. feb 2026.

Pozdrav, Dugo godina vas čitam i razmišljam o uzgoju svima nama drage biljke. Ove godine napokon sam se odlučio okušati u uzgoju. Nadam se da će uspjeti i da ću zavoliti ovaj lipi hobi.
BizzzoZMAJ

12. feb 2026.

Pozdrav. Neka si. Dobrodošao! :rasta:

14. feb 2026.

Pozdrav! Mlad sam, radim kao IT admin/podrska. Igram igrice, interesuje me da se informisem. O napretku marihuane, smatram da se treba pozuriti sa legalizacijom vec jednom. Nasao sam link guglajuci nesto povezano.

14. feb 2026.

Odgovor: "Pozdrav. Ja nisam mlad, i ne radim u IT sektoru (hvala bogu) Ja takodje igram igrice, ali me ne interesuje da se informišem o napretku marihuane. Mogu ti prosljediti linkove guglajuci nešto povezano. " Šalim se malo, ali ovakav post ne moze proci neopazeno. :))

15. feb 2026.

Ako moze neko da mi se javi u DM ko je raspolozen, imam par pitanja.

15. feb 2026.

Na sva pitanja koja se tiču growanja već imaš odgovor na forumu, imaš i oglase za polovnu opremu, na vrhu su baneri sponzora za seme, imaš i teme o poručivanju :) Imaš temu sa mentorima ako je frka sam A imaš brate I temu za generalna pitanja. Kažem ti zato što se neće niko zbog toga javljati. Ovde niko ne valja, ako ti zbog toga treba, za to se pije perma-ban. Uključujući I semenke. Pročitaj pravilnik obavezno @Goreh0wl Dobrodošao!
Chak1ISTRAŽIVAČ

17. mar 2026.

Pozdrav Vutra, već par meseci gledam seed to smoke Youtube vides, čitao gomile review-s na grow diaries, stalno maštam koji strain posaditi, gledam koju opremu kupiti itd... Na forum sam naleteo pretragom na google za dynavap. Uživam u dynavap M+ i u plenty, oba nabavljena iz HR. Inače sam iz Srbije. Volim elektroniku, hifi i diy projekte - skoro sam napravio indukcioni grejač za dynavap i preporučio bih ga svakome ko koristi dynavap ;) . Trenutno gulim neki mainstream OG Kush (više je OG Krsh) i vaping mi je transformisao iskustvo sa marihuanom. Maštam o šteku nekoliko različitih ukusnih sorti koje sam sam uzgajio.
BizzzoZMAJ

17. mar 2026.

Hvala ti na lijepom postu i predstavljanju. Zelim ti dobrodoslicu u nadi da ces uskoro i svoje nesto ubosti :rasta:
ĆyroZMAJ

18. mar 2026.

Lijepo napisano, nek ti se zelje ispune. Dobrodosao :wave:
GrosesajzeENTUZIJASTA

20. maj 2026.

Pozdrav ekipa da napisem par recenica da se predstavim Citam forum vec duze vrijeme a sad kad se ukazala prilika da se i ja okusam u growingu odlucio sam se registrovati Trenutno zivim i radim u Njemackoj. U slobodno vrijeme volim da gledam utakmice igram soni i fantasy. U narednih par dana ide od mene outdor balkon moj prvi grow svi savjeti predlozi i kritike su dobrodosli a vjerujem da ce ih biti.
-BäR-ZMAJ

30. maj 2026.

Pozdrav svima :wave:...sad skužio da sam na forumu 10+ godina...vrijeme proletilo :zvizd: Pa evo,kad sam već navratio da ne dođem praznih ruku... 555189 (oprostite na glupoj fori i lošem "fotošopu" u paintu :fuck:)
ĆyroZMAJ

30. maj 2026.

Bome lipo, dobrodosao nazad! Sad pali boks ili krci sajt i pocasti nas jednim dnevnikom uzgoja ;)
BizzzoZMAJ

30. maj 2026.

Oprošteno. Cijeni se trud :rasta:
5ARPOZNAVALAC

pre 9d

20 godina sa vama. Metuzalem :djede:::listomahanje::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se