VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Matorac iz SRB
LEGACY

Matorac iz SRB

32 odgovora1,084 pregleda
Kakadu063LEGENDA

maj 2016.

Srdacan pozdrav svima. Imam 52 godine iz ravnicsrckog dela Srbije ozenjen dvoje dece (srednja i faks), hobi akvsristika, ribolov (posebno morski u Dalmaciji). Poceo sam da koristim kanabis pre nekolko meseci na preporuku jednog prijstelja da mi olaksa tegobe. Prvi susret mi je bio pre 30 godina iz zezanja na moru rekreativno pa onda decenije nista do skora. Imam problema sa kicmom, bolovi, nekvalitetno spavanje itd sto ide iz toga. Vutra mi olaksava te probleme pa svremena na vreme smotam po neku buksnicu i olaksam tegobe, svarno pomaze, bolovi prestsju opistim se i oraspolozim a bogami lepo i zdravo odspsvam. Ne pijem nikakve tablete nemam pritisak, holesterol, ne pijem ne pusim. Ne odgovara mi svaka vutra a tesko se nabavlja ne treba mi za zabav vec za probleme koje imam, kad je ubodem to je to i zbog toga sam na forumu. Svaka pohvala za forum ekstra je edukativan je kad imam vremena citam i polako ucim pa cu probati da nadjem sortu ida se oprobam u samostalnom gajenju. Tolko od mene. Uzravlje.

maj 2016.

Dobro doaao matori ;) . Vutrica je zakon za bolove u leima, samo ai :thumb:. Northern Lights po meni jedna od izuzetno u inkovitih sorti protiv bolova u leima i nesanice.
ChanZMAJ

maj 2016.

Dobrodosao i srecno :thumb:
TarzanZMAJ

maj 2016.

:wave:

maj 2016.

:wave::wave: Dobrodoaao :=)
t@maraZMAJ

maj 2016.

Dobrodoaao :)
StipeZMAJ

maj 2016.

Dobrodosao :) Opcenito se probaj fokusirat na indika/indika dominant sorte. Za bolove i spavanje ;)
MeskalitoLEGENDA

maj 2016.

Welcome ! Eh taj ribolov
jesamZMAJ

maj 2016.

welcome&pomozisamsebi&stej haj :wave:

maj 2016.

Dobro dosao ti nama stari druze,ovde su godine nebitne bitno je da se siri bratstvo i jedinstvo...;) :vutra:

maj 2016.

Dobro nam doaao na forum :thumb: Srda an pozdrav i za tebe :wave:

maj 2016.

sve najbolje
Kakadu063LEGENDA

maj 2016.

Puno vam hvala na dobrodoslici, No Joke hvala na preporuku sorte bas to mi treba. Inace bolujem od kifo skolioze od rane mladosti a kako godine idu bolest prerasta u degenerativne promene kicme, za 20 godina sam se smanjio 10cm rebra mi udaraju u kukove samanjio mi se trup, sve to prate bolovi u ledjima trnjene nogu itd da vas ne davim vise. Elektro sruke sam, zaposlen prilicno aktivan i nedam se jos uz dobru vutru mi je stvsrno lakse bolje se osecam i aktivniji sam lepo se naspavam i super funkcionisem.
ChanZMAJ

maj 2016.

Elektricar grower-dobitna kombinacija :thumb::D
Kakadu063LEGENDA

maj 2016.

Vec sam napravio boks po propisima sa foruma pa cu valjda i growati.
BinatonePOZNAVALAC

maj 2016.

dobrodosao!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se