VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pohvala
LEGACY

Pohvala

14 odgovora1,226 pregleda

jan 2009.

Mozda nije bash pravo mesto za ovakav topik ali eto osetih potrbu da vam kazem par reci. Sluchajno sam pre jedno dva meseca naleteo na vutra.org i prijato sam se iznenadio kako temama, informacijama, dnevnicima i bukvalno svim ostalim informacijama na forumu tako i slogom bukvalno svih chlanova koji su by the way sa celog balkana!!! Ovakvu net "familiju" nisam video nikad od kad koristim www... Mnogo toga za nauchiti :))) Elem da ne odugovlachim svaka chast svim korisnicima, naravno adminima koji ulazu velike napore da se izbore sa opshirnoshcu foruma, josh jednom da se zahvalim i pozelim dobrodoshlicu sam sebi :P Puno pozdrava iz Beodrada!!! Keep a weed spirit alive!!
FlegyPOZNAVALAC

jan 2009.

mislim da si trebo to napisati pod opis korisnika..ali zelim ti srdacnu dobro doslicu... p.s: bome dobro si to reko rijeci pohvale :bis:
krasta-zgPOZNAVALAC

jan 2009.

:signs046:

jan 2009.

:signs046:

jan 2009.

:sun2:
EXARPPOZNAVALAC

jan 2009.

Dobro doao....:sun2: Lud ti je avatar, hehehe...rotacione chakre... WOW!!! :icon_wink:
FlegyPOZNAVALAC

jan 2009.

hm..a mozda zeli s tim avatorom nekog hipnotizirat jer sto ga vise gledam to mi se vise spava ....odo spavat cujemo se :snooze:
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jan 2009.

Pozdrav!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se