VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozz iz Sarajeva
LEGACY

Pozz iz Sarajeva

56 odgovora2,731 pregleda
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Evo nakon nekoliko dana listanja foruma, da se i ja predstavim :icon_lol: Ina e sam iz Sarajeva, imam 22 godine, studiram hortikulturu i znam ina e puno o biljkama (mo~da mogu biti od neke koristi ovdje xD). Nedavno sam odlu ila uzgojiti i par svojih 'svetih biljaka' i tako tra~ei neke informacije oko indoor uzgoja, naletjeh na ovaj forum :P Btw. odli na stranica, dosta vrlo korisnih informacija...sve pohvale administratorima. Nadam se lijepom dru~enju :)
MeskalitoLEGENDA

avg 2010.

Welcome !
He-ManLEGENDA

avg 2010.

Samo nam nemoj pobjei na prve znake zajebancije koja dopre s muake strane :vb_kez: (deaavalo se ve :icon_lol:)

avg 2010.

Primi ovaj buket ru~a,ato ti naae srce pru~a
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

@He-Man no sikiriki :P Hvala svima :D
SulundarAMBASADOR

avg 2010.

oce,oce he man..provalio sam ga..e videcemo dal stvarno :ima moc)) Poz Nimfa..evo jedan cvetic od mene za dobrodoslicu :goldmaryjane: ps-mozda ako mi namignes szeleno oko... pozelenece mi i rep pwr :)
CannabeastISTRAŽIVAČ

avg 2010.

poz,poz enjoy in vutra

avg 2010.

Dobro doala, ugodan boravak zelim, pozdrav za Sarajevo,
SiDAMBASADOR

avg 2010.

cccc, dobro dobro... :icon_lol: uglavnom dobrodoala na forum, lijepo se zabavi!
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Mozda bi mogla pogledati moje biljke nekad jer ipak, vi studirate pametniji ste i tako a za svoje biljke zelim samo najbolje hehehe

avg 2010.

nece dobrodosla! hvala na pohvalama nadamo se da ce biti jos bolje.
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

hehehe...naravno, ako mogu pomoi nema problema u svakom slu aju :D SiD jesam neato pogreano rekla? :P Hvala na dobrodoalici :)

avg 2010.

:signs046:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Ma vi ste divni zaista mlada damo i sad bi ja odmah pripremio laboratoriju za vasu inspekciju ali, draga, kako da znam da niste drot :D
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Eno sad drot...hahaha xD Doduae, jesam neko ve e utripovala da sam specijalac koji treba uhvatiti nekog patuljka...uglavnom da ne duljim: jako dobra trava. :rofl: Tako da...mo~da i jesam drot... :icon_lol:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

haha A sta bi s patuljkom na kraju svega ti :D
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Ma bio je na desetom spratu jedne zgrade i bilo mi je mrsko otii do njega, a i ugasilo mi se svjetlo u meuvremenu pa me paranoja malo pukla :rofl: ahahaha...eto zamisli mojih tripova xD
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

hahahahaha paranoja :D pocinju mi se svidjati tvoji tripovi hhh
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Joa da znaa... :ludaci_lol:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Ma sve je to normala :D Mozes vidjeti ubrzo nove slike i novu poziciju biljke, nisam je ubio fakat mi je zao previse :)
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

I meni bi bilo ~ao, nipoato je ne ubijati! hahaha Hajde, samo javi kada objavia slike :icon_smile:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Objavljeno :D
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Difna biljka :P
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Hvala, znam da jeste bash sam je zagotivio.
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Vjerujem...tako je to kad ulo~ia puno truda i vremena u neato :) I moje biljke po ele lagano rasti... :icon_smile:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Da, da. Bitno je truditi se, puno srece i tebi s tvojim biljkama, ne sumnjam u tebe jbg diploma je cudo ;) :)
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Ma diploma nije joa tu, ali tu je negdje xD Ali jbo diplomu, ako ne volia to i ne u~ivaa u tome...:icon_wink:
DolfENTUZIJASTA

sep 2010.

welcome to club baby. get high and fly!pozzhttps://forums.vutra.org/attachment.php?attachmentid=642&d=1282943999
NimphaISTRAŽIVAČ

sep 2010.

Hvala Dolf :icon_smile: `ta je sa linkom, ne radi neato...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se