VUTRA
ForumZajednicaKo ste?dabar dan ljudovi
LEGACY

dabar dan ljudovi

52 odgovora3,118 pregleda
StipeZMAJ

mar 2014.

Evo...nakon kojih 2 dana citanja foruma uzduz i popreko odlucih se prijavit i predstavit. Zovu me Stipe i iz Zagreba sam... :) E sad...malo ironije. Nisam neki pretjerani pothead jer mi iz nekih intergalaktickih razloga ne pase(vjerovatno bi trebo probat neku vise Sativa based travicu, ali o tome mozemo kasnije u nekom podforumu namjenjenom za to) Odlucio sam se za growing posto mojoj mami vise pase nego meni...zamjenila je ljekove sa ganjom i pokazalo se vrlo dobro :) Narucio sam 5x fem. WW iz nigdjezemske, vec stiglo (da ne reklamiram shop, smells like teen spirit)....i dobio jos 10 freebies koji su vec 2cm stari u teglicama i ici ce outdoor, a WW ce ici indoor cim nabavim sve potrebno (citaj: lovu za sve to). Eto...nadam se da nisam previse napisao u predstavljanju :) Lijepi pozdrav i tipkamo se uskoro.
t@maraZMAJ

mar 2014.

:signs046:

mar 2014.

welcome, a sta je stiglo gratis i ko je brider tih menki
StipeZMAJ

mar 2014.

da da. uz 5 vrlo skupih fem ww stiglo 10 m/f freebies-a sori al kaj je to brider? :D ....jos uvijek usvajam ove slengove heheh (ak mislis na vrstu freebiesa, nema je....random mix)
TarzanZMAJ

mar 2014.

:signs046: cije su sjemenke od kog si narucio to misli..
mazarLEGENDA

mar 2014.

pozdrav i :respect: za mamu
StipeZMAJ

mar 2014.

aha aha.... Nirvana shop. na in na koji aalju je odli an....skoro sam bacio u smece jer nisam uspio skuzit da je to to ni od koga je kad je stiglo. :D fala :D respekt je....osim kad ju zavalja pa moram trpit njezino smijanje do suza i baljezganje totalno random tema :D al da....vrlo simpaticno :D

mar 2014.

dabar dan i tebi
zikaISTRAŽIVAČ

mar 2014.

LillyPOZNAVALAC

mar 2014.

Pozdrav i za tebe i za mamu, to ato je zamenila lekove sa vutrom je za svaku pohvalu! Samo napred, puno sree sa grow-om i zdravljem, mislim da bi viae ljudi trebalo da preu sa hemijskih gluposti na majku prirodu :respect:
StipeZMAJ

mar 2014.

puno fala na pozdravima :) slazem se....al trebat ce jos vremena da se promjeni svijest ljudi i prestane sa ispiranjem mozga i strahovanjem da netko nekome ne baci ojnt u pivu pa postane ovisan narkoman koji se mora svaki dan fixat u ~ilu sa ojntom. :P malo offtopic :)
Ivana_zgPOZNAVALAC

mar 2014.

Dobro doael, Zagrep anec! I kad sam ve tu, palac gore za maminu progresivnost :cvetak
StipeZMAJ

mar 2014.

fala lepa :D

mar 2014.

:signs046: stipe
Vu ing.POZNAVALAC

mar 2014.

5-ta od deset bozjih zapovesti: 5.Poatuj oca i mater svoju, da ti dobro bude i da dugo po~ivia na zemlji. :D PS: nemoj neko da se istripuje na verskoj osnovi posto je ovo za*ebancija.
MornarPopajENTUZIJASTA

mar 2014.

vinerPOZNAVALAC

mar 2014.

bok i :signs046:

mar 2014.

bok :signs046:
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Joa malo pa e ti roendan pa da ti ja ka~em ao stipe :D . :D Btw, daj skicni kako da slozimo neku tablicu kao odgovor u postu. Probao, Izgubio sam se 3 puta.
StipeZMAJ

jan 2015.

Hahaha isss. Bok Bizzo, hvala na dobrodoslici :D kakvu tablicu? ne kuzim.

jan 2015.

dobro doaao stipe na forum :)

jan 2015.

da, da, dobro nam doaao, hahaaa :D
StipeZMAJ

jan 2015.

hvala ljudi. zasadio sam skank hibrid pa me zanima sta mi sve treba? imam zarulju od Fapa prednji far 75W. citam vec dugo i pripremio sam se.
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Ovisi koju tehniku volis. From back, ili backdoor. Svaata ovisi, ako si puno itao onda to vjerovatno ve znaa :D
TarzanZMAJ

jan 2015.

ta je dobra, mozes pribliziti na svega par cm od biljke jer ne grije uopce,dobrodosao i sretan grow.. :oops:o_O

jan 2015.

RmF4lM6mUsI

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se