Pozdrav svima dolazim iz banja luke imam 16god.Na ovaj sajt sam slucajno naletio na netu posto sam hteo da posadim pa sam nesto kucao i naletio na ovaj sajt.Prvo se nisam mogo registrovat pa sam sad uspjeo.Tu sam dosao da cujem vasa misljenja i da mi date neki savjet i tako.Pusim cigare vec 4 godine a travu 2godine i to skoro svaki dan.Imam dobru semu pa tako i jeftino dobijem
Tu ima i super maloljetnika jos sa sise nije sišao več mu se puši iz ušiju..nimalo nepodrzavam takovo ponašanje mladih umijesto da šute o tome oni jos da ih podržavamo ccc....pitaj mamu kako da sadis vutru sigurno če ti pokazati...zaboravio si adresu napisati dii da ti posaljemo predloge..idi na neki drugi sajt mozda onaj za malodobne...Turopolje .com ili pozega .
evo cuo si mishljenje...
svi misle da si premlad i da ti nije mjesto ovdje..slazhem se sa svima.
( shta chesh.valjda i licemjerje dodje sa godinama...jer...mislim da je vechina punoljetnih ovdje i malo jache punoljetnih..konzumirala prije 18...ali sada znamo bolje.stariji smo i pametniji..a i sa zakonima smo se upoznali :P )
I šta sad svi vi kritičari mislite da ste postigli? Dečko je mlad, ne smije zbog svojih godina biti član, a nebi trebao niti trošiti kanabis radi tih istih godina. I nakon svih vaših sprdanja i kritika, on ne samo da će trošiti, nego će i posaditi, a nadam se da neće još k tome ići i zaraditi, pa ako upadne u frku, sigurno se neće sjetiti vaših kritika.
Oladite malo, dobro vam je vjestica rekla. Ko je od vas bio dobro dijete i nije ništa probao prije 18-te?