LEGACY
Yaa man 3:)
22 odgovora1,471 pregleda
21 REP42%
→ Istraživač
jan 2009.
jan 2009.#1
PozZ swima, Pisem wam iz Obrenowca mesto nadomak Beograda.
Nasao sam was preko GOogla yednostawnim searchom "kako uzgajati marihuanu"
Nisam poceo da ye pusim yos....mada nikad nije kasno da se pocne ...hehehe
Za sada me zanima kako uzgajati wutru. Znam da ima X X X topica o tome i o opremi ALI kao sto ye wec yedan "kolega" na forumu pomenuo to ye prewise podataka za nas amatere tako da se lako zbunimo.
Odakle poceti? kolika swota nowca ye potrebna za neki start , gajio bih yednu biljku u kuci u box-u narawno.
Frula
ENTUZIJASTA481 REP70%
→ Poznavalac
FrulaENTUZIJASTA
jan 2009.
jan 2009.#2
oi, doro dosao na forum.
prelistaj malo forum, ima tema o uzgajanju za pocetnike. Pocni od toga da si napravish box za uzgajanje i nabavi si lampu :D
no shto ja tu objasnjavam bezze kad ima toliko toga za procitat. sretno sa uzgajanjem i josh jednom, dobro dosao :)
Vutragenjo
ZMAJ39.539 REP
VutragenjoZMAJ
jan 2009.
jan 2009.#3
Pa ima i na sjatu nekih odvojenih gajdova:
http://vutra.org/unutrasnje-uzgajanje.php
21 REP42%
→ Istraživač
jan 2009.
jan 2009.#4
Hwala na linku...mislio sam nesto u kracim crtama...probacu da naprawim neki box ali otom potom....Nego
DAnas ya eto taman da udjen na sajt kad ono dwa pandura na wratima dobar dan dobar....Hwala bogu pa su trazili caleta zbog neke kazne....inace sam se presekao.
Ali mogu da me powuku za prawoslawca posto sam cist 100%
21 REP42%
→ Istraživač
jan 2009.
jan 2009.#7
E Bongash......to mi je preslo u naviku da korsitim W umesto obicnog i Y umesto J...Tako da ye tastatura saswim okay :P
Heh kao da si znao da cu yednu biljku...ali dobro nesto sam razmisljam malo sam kraci sa prostorom Ali ono naprawio bi neki box 0.5m x 1m x 1.5m.....stim da cu da widim koliko mi treba para za to....onda cu da uzmem oko 4 coolera za PC , Yednu slijalicu ili 2 widecemo.....uzecu obicne...mislim na ne markinrane ali cu gledati da ispostujem yacinu...ma natenane prwo cu da sabijam teoriju a onda cemo da widimo kakaw cu biti u porakticnom delu...
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
jan 2009.
jan 2009.#8
Eto odma da ti ka~em da ne funkcionira uzgajanje s "obi
nim" ~aruljama(ako mislia an ove klasi
ne s ~arnom niti) treba ti hps ili mo~ea koristiti atedne a o svemu tome pro
itaj na forumu
Dobrodoaao ina
e
RosieLee
ISTRAŽIVAČ146 REP64%
→ Entuzijasta
RosieLeeISTRAŽIVAČ
jan 2009.
jan 2009.#11
zbilja. al
ovjek se u
i na pogreakama. ako ve idea uzgajat jednu biljku kako naumiae, pa ti je brate mili posadi. pa joj stavi sijalicu. pa
ekaj. pa e po
et rast. pa e stat. pa e se po
et suait. pa ea se interesirat ata joj je bilo. pa ea svatit kako neide to baa tako. pa ea opet malo dalje
itat, sve dok ne postanea grouer deluks. vutra org je odli
an fakultet, na kojem moa diplomirat tek kad odsluaaa sva predavanja ;) nek ti je sa sretjom, a po~eli je i ti meni!
0 REP0%
→ Istraživač
jan 2009.
1 / 12
jan 2009.
jan 2009.