VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav!
LEGACY

Pozdrav!

50 odgovora2,633 pregleda
JungleHazeISTRAŽIVAČ

feb 2016.

Pozdrav svima! Vec par meseci iscitavam ovaj forum i stvarno sam prijatno iznenadjen. Sve sto me je interesovalo pronasao sam bez imalo muke! Pravila foruma su kristalno jasna. Nadam se da cemo se lepo slagati! Ove godine planiram svoj prvi outdoor grow super skunka koji cu nadam se uskoro predstaviti u dnevnicima! :) :D
L0oDZMAJ

feb 2016.

Doaao dobro na :vutra:

feb 2016.

lepo cemo se slagati cim je sve jasno :) dobrodosao na vutru

feb 2016.

WC 2:vutra:
StipeZMAJ

feb 2016.

Welcome JH :)
TarzanZMAJ

feb 2016.

dobrodosao

feb 2016.

welcome on :vutra:
t@maraZMAJ

feb 2016.

Dobrodoaao :)

feb 2016.

Dobrodoaao:)

mar 2016.

dobrodosao,cekamo dnevnik.pozz
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2016.

Pozdrav ljudi iz tmurnog Zagreba.. ohrabrio sam se i uclanio se na vas edukativni forum koji nudi vise info o vutri nego wikipedia i stvarno svaka cast ekipa koji se borite sa odrzavanjem foruma jer kroz ovih par mjeseci pracenja sam se nacito svega i svacega a bome i nasmijo.. ugl.. tko sam-do nedavno slucajni prolaznik a uskoro cu postat grower (bar se nadam).. kako sam vas naso-frend mi preporucio forun i nahvalio vas do neba.. on mi je opskrbio opremu za pocetak jer nema vise nogucnosti growat,jadan.. dakle nekakvu podlogu za pocetak imam s obzirom kolko sam proveo vremena kao gost na forumu..neke mi jos stvari nisu jasne al cu jos malo cesljat teme kojih ima grooo... :vutra::respect:

okt 2016.

:spliff:dobro doaao sjedi,pali,vuci :) meni je npr,ovaj prvi jutarnji,najslai :let:
d@niZMAJ

okt 2016.

Dobro dosao ;)
deraxorLEGENDA

okt 2016.

dobrodoaao, wilcomen...nemoj sad nestati. bie ti ko i nama :banana_rasta:
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2016.

O hvala hvala na dobrodoslici..imam jedno pitanjce makar nije ovo tema za to al nigdje nisam naso tipa temu di mi junferi ispitujemo svasta tipa cim da pocem sa autoflow ili fotoperiod fem..
deraxorLEGENDA

okt 2016.

automatic naravno, ako nemaa veliki box oni ti rastu oko 89 cm moja je sad 70. jedna druga 30. foto e dati viae ali i vei box trebaa, rasvjetu, pa ti vidi gdje si, i kuda ea
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2016.

Tnx na odgovoru... btw jel ima slicna tema ovom pitanju da neispitujem jos sto stvari ovdje u ovoj...
deraxorLEGENDA

okt 2016.

pazi mene 89 cm haha kud nao ovih 9 :lol: upiai u tra~ilicu, ili negdje u forumu otvori "pitanja guatera" :p pa ko oe nek ti odgovara. recimo ovdje https://www.vutra.org/forums/unutra%C5%A1nje-uzgajanje.23/ ili ekaj modove da ti ka~u. ili tra~i mentora u mentorskom dijelu
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2016.

Mnogo ste ljubazni kolega vutric i zbog ovog ti oprastam ovih 9cm :lol: ... ode trazit jer sam pre friski na forumu da sad otvaram teme...snaci cu se..

okt 2016.

Evo velikoduano ti poklanjam na uvid jedan dnevnik unutraanjeg uzgoja sa automatik sortama,pa baci oko malo kako je to ovaj lan odradio. https://www.vutra.org/threads/jh-auto-bm-auto-ww-auto-400w.15393/
deraxorLEGENDA

okt 2016.

valjda moje dnevnike @VenloNL treba davati novim lanovima kao bibliju growa :cool: evo tebi prijatelju link, gdje se vidi krvavi rad i trud, mladog i perspektivnog growera. koji je nesebi no podijelio svu svoju muku i znanje oe na forumu. https://www.vutra.org/threads/blue-cheese-white-widow-auto-250w-hps.16265/
JamrockPOZNAVALAC

okt 2016.

Samo nadji mentora to ti je najbolja opcija :rasta:
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2016.

Oh bouze koliko tu imade postenog puka..svima vam placu treba dat :let:
deraxorLEGENDA

okt 2016.

i topli obrok. regres...
ChanZMAJ

okt 2016.

@deraxor aj kad zavrsis jedan dnevnik pohvali se, pun si samopouzdanja al bez podloge, makar i na srecu:djede: Nemam ja nista protiv tebe, ali stvarno, zbunjujes nove clanove, mislis da si popio svu pamet ovog sveta. Ja kad sam se prijavljivao na ovaj forum tacno se znalo ko komentarise i savetuje, a ko je padobranac. Nemojmo zbunjivati nove clanove Ziv bio @JungleHaze ne obracaj paznju na ovo, nego citaj

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se