VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Caocao
LEGACY

Caocao

12 odgovora631 pregleda
Pozdrav svima, Dolazim iz Srbije, 92. sam godiste, poceo sam da pusim pre 2-3 godine i tako to :) Ako vas nesto zanima, vi pitajte :spcartman: Zaboravih da kazem, nasao sam vas sajt tako sto sam guglao bongove :D
QuixISTRAŽIVAČ

jul 2012.

1075.IPB......
naturaPOZNAVALAC

jul 2012.

dobrodosao momak :bananica

jul 2012.

:signs046:

jul 2012.

pozdrav momak. btw. ja se nisam ni predstavila prije nego sam pochela postati paaa....evo prilike. 33 god.iz hrvatske.dugogodisnji stazh (evo ima 20 god.da sam u gir sa opijatima ) konzumacija svega i svachega + uzgoj zelenjave..tj.sa uzgojem sam prestala pred dosta godina..ali.kako je sada moguche nabaviti puuuno vishe toga za uzgoj....+meni bash i treba hobi ( stres/zhivot/posao/zdravlje)...pa reko...zashto ne (???) jer,sjecham se kakvo mi je zadovoljstvo biljka prichinjavala prije...ali,sada me pak interesira malo vishe sa zdravstvenog aspekta - medicinska marihuana-uzgoj-sorte-pripravci.. (iako ne radim u toj struci ,imam agro. obrazovanje...) isprika momku shto sam mu uletila u temu (sorry momak) toliko od mene.
BladeZMAJ

jul 2012.

Pa dobrodoala vjeatice,na pravom si mjestu da naea odgovore na pitanja
naturaPOZNAVALAC

jul 2012.

pozdrav vestice i srecno, uzgoj je stvarno lep hobi koji nas uspe relaksirati od teskog sveta

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se