VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav ekipi s foruma!
LEGACY

Pozdrav ekipi s foruma!

24 odgovora714 pregleda
wonkaPOZNAVALAC

apr 2012.

Klasi na pri a nekoga ko je obolio. Bolest , surfanje na netu i eto online knjige znanja , bogami i iskustva. Najgore mi je kad se izgubim na forumu, otovreno 100 tabova i nemam pojma gdje sam pro itao neato ato mi treba baa u tom trenutku. Radio sam par puta outdoor , i bilo je jako zanimljivo i pou no a na kraju i jako zahvalno. Ulje nisam radio jer nisam pro itao na ovom forumu niti nigdje drugdje da bi mi u mom slu aju pomoglo ili olakaalo. Zato puaim dok sam ~iv. A najvea terapija mi je dok gledam kako biljke rastu. Kako neato iz malog sjemena , uz tvoju brigu i pa~nju, naraste preko dva metra i miriae bolje nego iti jedan cvijet. Sad u prestat jer bi ovako mogao dva dana. Mir i veliki vrt iza kue Vam ~elim.
Z&NZMAJ

apr 2012.

:signs046: Willy :spliff:

apr 2012.

dobro doaao wonka:signs046:
BladeZMAJ

apr 2012.

}ivio wonka
FukmondoAMBASADOR

apr 2012.

hej wonka,pozdrav od vilija:icon_lol: :signs046:
SimasZgAMBASADOR

apr 2012.

Pozdrav Wonka :nana: Sigurno ces pronaci na forumu sve ato te zanima, pogotovo u podforumu uzgoj.. Savjetujem ti ato viae itanja i upijanja informacija prije growa, mi smo tu da ti pomognemo ako e zapne i da dobijea pokoji savjet }elim ti dobrodoalicu na forumu i brzo ozdravljenje
orbitLEGENDA

apr 2012.

Pozdrav Wonka.... odlican nick...., pozdravio te Edward ;)
makisplitAMBASADOR

apr 2012.

dobrodoaao....poslo~i si najva~nije u foldere.....
GreenRyderLEGENDA

apr 2012.

:signs046:
naturaPOZNAVALAC

apr 2012.

dobrodosao i sve najbolje

apr 2012.

jest mala ali je mocna semenka ;) dobrodosao
matiaAMBASADOR

apr 2012.

Pozdrav wonka i dobrodoaao :)
mr.mrkvanENTUZIJASTA

apr 2012.

:signs046:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se